Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • 3kropki.pl
  • /
  • 1

Opinie o 3kropki.pl

Zakupy 3kropki.pl opinie
Asortyment
3.24
Dostawa
3.29
Łatwość zamawiania
3.53
Obsługa i reklamacje
2.76
Poziom cen
3.29

Średnia ocen

3.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

18

dodanych opinii

 

Marcin / 2022-06-15

Zdecydowanie nie polecam tej firmy. Przesłali mi uszkodzoną grę na PS4, po otwarciu dyskusji zostałem poinformowany, że przesyłka została dostarczona prawidłowo i pozostaje mi kontakt z infolinią kuriera bo to jego wina. Sprzedający nie zaproponował mi ani wymiany gry, ani zwrotu pieniędzy ani też wysyłki nowej. Zapłaciłem za grę która nie nadaje się do użytku. NIE POLECAM !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

JoannA / 2020-01-15

Towar dodarł w brudnym i uszkodzonym opakowaniu. Wygląda jakby był wyciagniwty ze smietnika a mial byc to prezent. Wiecej nie zrobie juz zakupow w tym sklepue
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

aaa / 2019-09-02

Z zakupów, zwłaszcza poziomu cen, można być zadowolonym. Niestety, zadowolenie szybko mija, gdy przyjdzie nam reklamować uszkodzony (nie z naszej winy) towar. Sklep nie przestrzega prawa w tym względzie (w tym swojego regulaminu). Jeśli ktoś chce zagrać w ruletkę (licząc, że nie będzie musiał składać reklamacji, czy rękojmi), to może kupować w sklepie . Ja, więcej już nie zamierzam. Wolę wybrać sklep, który nie robi problemów przy reklamacjach, tj. przestrzega regulaminowych terminów na odpowiedź, na naprawę, zwrot środków lub wymianę na towar wolny od wad oraz zwraca za przesyłkę reklamowanego towaru lub wręcz wysyła po niego "swojego" kuriera.
Obsługa i reklamacje
1.00

~krzysiek / 2016-05-27

NIE POLWCAM TEGO SPRZEDAWCY TOWAR BARDZO NISKIEJ JAKOSCI NIE UZNAJĄ REKLAMACJI WSZYSTKO WINA URZYTKOWNIKA ,AROGANCKA OBSŁUGA REKLAMACJI , ZMARNOWANE PIENIĄDZE. 2 MIESIĄCE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Extra informacje

2 MIESIĄCE

~Super8999 / 2011-12-23

Co z tego że liżą tyłki żebyś tylko kupił skoro jak chcesz coś reklamować to wypinają się na ciebie?WadyObsługa na zero - NULL po zakupie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Obsługa na zero - NULL po zakupie

Extra informacje

~Mistrzkonsoli / 2011-12-18

Wybór towaru może i mają ale obsługa klienta zerowa, płyta przyszła uszkodzona i nie chcieli wymienić pudełka banda złodziei i tyle. Wolę kupować na gram.pl albo amazonie. Na amazonie przysłali paczkę bez pilota i bez sprawdzenia zwrócili 15 funtów ale tutaj łaskawe barany każą zdjęcia robić, trzeba się tłumaczyć a rozmowa jak z głupcem. TRAGEDIA i DNO!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

NIC

Wady

Tragiczna obsługa klienta, zero pomocy, nie wymieniają w razie uszkodzenia, kłamcy i krętacze

Extra informacje

~f1setka / 2011-11-03

polecam;kontakt,dostawa,obsługa 100% zadowolenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

~sylwia61 / 2011-03-18

Obsługa miła sprawna szybka,dostawa szybka,ceny naprawdę dobre,mają wspaniały asortyment, a jesli czegoś zabraknie natychmiast informują mailem. Nigdy z niczego nie robią problemów.Złożyłam tam 12 zamówień od 2006r.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

~19karol52 / 2010-11-22

ogromny wybór ofert, łatwość zamawiania, ceny bardzo przystępne, błyskawiczna dostawa, wspaniała obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same plusy

Wady

brak

Extra informacje

~Dawid / 2010-09-01

Jakiś czas temu robiłem tam zakupy bardzo fajny sklepik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same

Wady

brak

Extra informacje

2 miesiące

~David / 2010-07-28

Szybka obsługa tani towar wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

miła obsługa miskie ceny szybka dostawa

Wady

----

Extra informacje

GTA 4 ok 70 zł

~_syler / 2010-04-14

Bardzo dobry sklep
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybkość ceny

Wady

----

Extra informacje

gta 4 ok 80 zł

~adamlex / 2008-12-16

Sam sklep jako 'sklep' jest ok natomiast kontakt z obsługą i ich podejście do klienta jest mizerne...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Łatwośc wyszukania produktuDobra metoda do złozenia zamowienia

Wady

Kiepskie podejscie do klientazaangazowanie dot. spraw konsumenta

Extra informacje

16, 40zł

~alexband2 / 2008-11-24

Zakupiłem w tym sklepie słuchawki bezprzewodowe sennheiser rs 120.Transakcja bezproblemowa.Szybko i sprawnie,duży pozytyw.Szczerze polecam ten sklep. alex.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.25
Zalety

szybko i sprawnie

Wady

Extra informacje

~AD / 2008-11-14

Zamówienie zrealizowane szybko, ale niedokładnie:Zamówiłem 6 programów, a otrzymałem tylko 5.Informacji o braku nie było ani w ofercie sprzedawanych towarów, ani po złożeniu zamówienia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20

~Ewa / 2008-10-29

W sklepie tym dokonałam 2 zakupów, Vedia t8 i Sennheisery HD 555.Oba produkty tanio, szybko.Gwarancja i paragon paczka dobrze zabezpieczona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

tanie cenyszybka wysyłka

Wady

mam nadzieje szybko powiększa ofertę

Extra informacje

1 rok 1 m-c

~darek / 2008-03-26

zamówiłem zestaw bezprzewodowy klawiatura + mysz przysłano mi co innego niż na zdjęciach i w opisie oferowane było w sklepie .Sklep na mojego maila odpowiedział że to następny model - nowszy -nic że z niższej półki za wygórowaną cene interfejs inny klawisze funkcyne nie te co były oferowane oraz całkiem inny układ klawiatury!!!!!!! POPROSTU JAK CHCESZ SIĘ NARAZIĆ NA 20 ZŁ KOSZTÓW WYSYŁKI W DWIE STRONY I SPRAWDZIĆ CZY TO CO ZAMAWIASZ TO NAPRAWDE OFEROWANY PRODUKT ALBO CHCESZ KUPIĆ COŚ Z CZEGO NIE BĘDZIESZ ZADOWOLONY TO KUP W TYM SKLEPIE- (ZDECYDOWANIE ODRADZAM) JESZCZE NAPISZE ILE CZASU POTRZEBUJĄ NA ZWROT PIENIĘDZY OCZYWIŚCIE BEZ MOICH KOSZTÓW WYSYŁKI BO TO NIE ICH WINA ŻE OFERUJĄ COŚ POD INNYMI DANYMI I ZDJĘCIAMI!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

towar nie zgodny brak przyznania się do winy wręcz wmówia ci że nie ważny jest opis i zdjęcia tylko model więc jeśli jesteś znawcą wszystkich modeli oraz symboli to możesz kupować w tym tandetnym komisie

Extra informacje

ten co otrzymałem na allegro kosztuje 38 zł z wysyłkami w obie strony zapłaciłem 80

~DMX / 2008-02-01

Zamówiłem u nich HL2: The orange box i nie dość że wybrałem kuriera 24h to przesyłka przyszła po prawie 2 tygodniach! To jeszcze towar był uszkodzony i nie chcieli uznać reklamacji! Ten sklep to syf i tyle nie polecam. Obsługa klienta zerowa. Lepiej kupujcie w play.pl lub gram.pl 120 zł poszło się walić można powiedzieć
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Wszystko

Extra informacje

120zł

Zakupy 3kropki.pl opinie