Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • ŚwistakPakuje.pl
  • /
  • 1

Opinie o ŚwistakPakuje.pl

swistakpakuje.pl

Poznań

Zakupy ŚwistakPakuje.pl opinie
Asortyment
3.4
Dostawa
3.8
Łatwość zamawiania
3.9
Obsługa i reklamacje
3.6
Poziom cen
3.4

Średnia ocen

3.62

w skali od 1 do 5.

 

ŚwistakPakuje.pl opinie ŚwistakPakuje.pl
3.62 1467

Jakub / 2022-10-25

Super, polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka

Wady

Extra informacje

Kat / 2022-09-09

Polecam sklep z całego serca. Już parę razy miałam okazje zamówić prezenty z swistakpakuje.pl. Produkty świetnej jakości, przemiła obsługa klienta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

super jakość, szybka wysyłka, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Karolina / 2022-09-09

Szybka realizacja i pomocne Panie z infolinii. Bez problemu udało mi się złożyć zamówienie. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

szybka wysyłka, miła obsługa

Wady

Extra informacje

Agata / 2022-09-09

Świetna obsługa, bardzo pomocna i szybka realizacja zamówienia. Polecam bajeczki i encyklopedie z personalizowaną okładką. Świetne prezenty dla dzieci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wysoka jakość nadruku, w księgarni niestety nikt nie spersonalizuje okładki

Wady

Extra informacje

Pina / 2022-08-03

Żeby się czegokolwiek dowiedzieć od ludzi tam pracujących trzeba mieć stalowe nerwy. Na konkretne pytania dostajesz taka odpowiedz, która i tak jest tyle warta na ile prawdziwa. Obsługa nieuprzejma wręcz powiem chamska no cóż jak ktoś jest taki a nie inny to go nie zmienisz. Każdy może mieć ciężki dzień ale jak chcesz pracować z ludźmi to trochę ogłady.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zalet brak

Wady

Brak konkretnych odpowiedzi na zapytanie

Extra informacje

Magdalena / 2022-05-06

Niestety ludzie z firmy są niespełna rozumu. Nie traktują klienta poważnie, przez co ich też nie można traktować poważnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Pracownicy albo naćpani albo upośledzeni od urodzenia. Wydzwaniają, po czym nie odbierają telefonów. Podają nieprawdziwe i błędne informacje dotyczące usług.

Extra informacje

Andrzej / 2021-12-17

Personalizowany przepisnik - z zewnątrz i na zdjęciach ładna okładka a po przysłaniu zwykły zeszyt w twardej okładce z nadrukiem. Porażka i oszustwo. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Brak

Wady

Nieadekwatna jakość do ceny i opis sugerujący wyższa jakość niż w rzeczywistości.

Extra informacje

Katarzyna / 2021-10-14

Zamówiłam chlebak personalizowany ,dotarł bardzo szybko w dwa dni super wykonanie . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Aleksandra / 2021-05-26

Zamówiłam na dzień mamy czekoladki, niestety nie dość, że późno przyszły to treść życzeń była wręcz nieczytelna. Zamiast niektórych liter były znaczki. Ja osobiście nie polecam produktów i zamawiania na tej stronie. Odradzam, szkoda pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Błędny artykuł

Extra informacje

vtula / 2019-12-20

dobrze zrobilam kupujac tu prezenty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy ŚwistakPakuje.pl opinie