Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Świat Choinek
  • /
  • 1

Opinie o Świat Choinek

www.swiatchoinek.com/PL/Sklep

Koziegłowy

Zakupy Świat Choinek opinie
Asortyment
3.82
Dostawa
3.46
Łatwość zamawiania
3.71
Obsługa i reklamacje
3.46
Poziom cen
3.68

Średnia ocen

3.63

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

28

dodanych opinii

 

Adam Żory / 2022-11-29

Naprawdę dobra jakość materiału i super wykonanie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
4.75
Zalety

Dobre materiały i super wykonanie

Wady

Extra informacje

Monika / 2021-12-23

Super firma: pomocną, szybka, wszystko na najwyższym poziomie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Same plusy

Wady

Brak

Extra informacje

Patrol / 2021-12-17

Choinki na stronie wyglądają super. Zamówiłam zapłaciłam dostałam potwierdzenie że będzie u mnie od 2 do 5 dni. Minęło 5 dni napisalam kiedy dostawa i dostałam wiadomość że wybrana przeze mnie choinka może być nie dostępna i że mogę zamówić inny model ale nie gwarantują że do Świat dojdzie. Po prostu żenada. Obsługa nie wie co ma na stanie. Kasę potrafią wziąść ale zero kontaktu z klientem. Jakbym się nie odezwała to bym chyba latem dostała info że nie ma tej choinki która dodałam.do koszyka na stronie. Odechciało mi się już ich choinek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Ładnie wyglądają na stronie

Wady

Brak komunikacji, brak informacji, mają generalnie w nosie klienta. Chyba kontener z Chin im na czas nie przypłynął

Extra informacje

Kinga / 2021-04-22

Choinka jest przepiękna i bardzo solidnie wykonana. Do złudzenia przypomina prawdziwe drzewko. My kupiliśmy ŚWIERKA włoskiego 100%PE i jestem bardzo zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Tadeusz / 2021-01-17

Zerodowaliśmy się z żoną na zakup choinki świerk włoski.\r\nWygląd choinki przeszedł nasze oczekiwania.\r\nChoinka wyglądem przypomina prawdziwe drzewko.\r\nJednym słowem warta swojej ceny.\r\nCzas oczekiwania był wydłużony, ale za to choinka jest piękna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania z Katowic / 2021-01-06

Choinka piękna. Wyglądem przypomina tą prawdziwą. Szybka wysyłka i profesjonalna obsługa. Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Wszystko super

Roblox / 2021-01-03

Piękna choinka i bardzo miła obsługa. Dziękuję i pozdrawiam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Agnes / 2020-12-30

Kupując tę choinkę liczyłem na to że choinka sztuczna chociaż troszkę będzie przypominać choinkę żywą. Efekt jaki zobaczyłem po rozłożeniu tego drzewka, przerósł moje oczekiwania. Super jakość i ten wygląd rekompensują wydane na nią pieniądze. Szczerze polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygląd

Wady

Nie ma

Extra informacje

Daria / 2020-12-28

Moja opinia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zofia Kwiatkowska / 2020-12-28

Choinka dotarła do mnie z opóźnieniem, lecz jej wygląd wynagrodził czas oczekiwania. Rodzina myślała, że to żywe drzewko. Faktycznie trudno ją odróżnić od prawdziwej choinki. Jedynym słowem CUDO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygląd i jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Tadeusz Kraków / 2020-12-28

Piękna choinka. Super jakość. Znakomita obsługa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Jadwiga / 2020-12-28

Choinka jest prześliczna, każdy detal jest dopracowany i wszystko dopięte na ostatni guzik aby uwydatnic piękno choinki wystarczy ją poprawnie rozłożyć a wtedy wygląda ona jak żywa, zero przeswitów. Osoba, która mnie obsługiwała wszystko mi wytłumaczyła i rozwiała wszelkie wątpliwości, bardzo miły dżeltelmen. Szybki dowóz choinki, cały zakup i konsultacja ze sprzedawcą przepływał bardzo płynnie. Polecam zakup choinki w tej firmie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Naturalny wygląd choinki, szybka dostawa, szczera konsultacja ze sprzedawcą

Wady

Brak

Extra informacje

REWERACYJNA OBSŁUGA JAK JEGO CHOINKA

Iga / 2020-12-28

Najlepsza choinka na święta!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Realistyczny wygląd choinki

Wady

Extra informacje

Szybka obsługa

Ania / 2020-12-28

Choinka gęsta jak na zdjęciu ,towar najlepszej jakości ,polecam naprawdę warto dołożyć i mieć drzewko porządnej jakości a nie chińskie badziewie. Drzewko rewelacja!!! Obsługa pierwsza klasa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Naturalny wygląd choinki

Wady

Brak

Extra informacje

Najwyższa jakość materiałów i naturalny wygląd

Daniel / 2020-12-21

Choinka ładna, ale: 1. stojak mało stabilny, choinka się chybocze. 2. końcówka pod gwiazdę wiotka, ze nic się na niej nie utrzyma - za tyle kasy, dyskwalifikacja dla producenta!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75
Zalety

gęsta, ładna

Wady

końcówka tak wiotka, że żadnego elementu się nie powiesi nie za taką cenę!!! cena do jakości - 00!!

Extra informacje

pierwszy rok

ANETA / 2020-12-20

Pod koniec listopada zamówiłam ŚWIERK KANADYJSKI PE NA PNIU wysokość 1,80 m. W dniu 18 grudnia kurier dostarczył mi przesyłkę, która była niezgodna ze złożonym przeze mnie zamówieniem...otrzymałam inną choinkę, która nawet nie była na pniu. Jako gratis dostałam śmierdzącą choinkę z pękniętą podstawą, ponieważ skorzystałam z akcji BLACK WEEKEND. Firma nie daje paragonu ani faktury na zakupiony towar. W dniu 18 grudnia odesłałam otrzymaną przesyłkę wraz z oświadczeniem o odstąpieniu od umowy, potwierdzeniem przelewu w związku z brakiem paragonu/faktury i potwierdzeniem z dnia 29 listopada br. o złożonym drogą elektroniczną zamówieniu. NIE POLECAM TEJ FIRMY!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Maja / 2020-12-18

Przepiękna choinka . Wygląda ja żywa. Istne cudo. Warto było czekać kilka dni dłużej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wygląda jak żywa, gęsta

Wady

Extra informacje

Monika Warszawa / 2020-12-17

Choinka kupiona i opłacona końcem listopada. Do dziś,17go grudnia, nie ma ani choinki ani żadnego kontaktu z ta firma. Nie odbierają telefonów. Zglaszam na Policje oszustwo internetowe. Zdecydowanie unikać!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

brak profesjonalizmu, brak towaru, brak kontaktu, oszuści internetowi.

Extra informacje

Marzena / 2020-12-16

Choinka zamówiiona 4/12/2020 (czas dostawy 1-3 dni) do dnia i dzisiejszego nie otrzymałam żadnej informacji na temat opłaconego towaru.. Brak kontaktu z firmą, nikt nie odbiera tel. Nikt nie odpowiada na wysłane wiadomości. Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata / 2020-12-16

NIE POLECAM!! Katastrofa brak profesjonalizmu!! Czekałam 2 tygodnie na choinkę, która miała być od 1-3 dni roboczych... a do dzisiaj jej nie ma!! Po próbie dzwonienia około 60 razy... łaskawie ktoś odebrał po czy mówi mi, ze nie wie czy będzie choinka czy nie!! Jest 16 grudzień i ja się dowiaduje takich rzeczy. Gdybym nie dzwoniła i nie wypisywałabym to pewnie zostałabym bez choinki w święta. Dodam jeszcze, ze po tygodniu dostałam wiadomość(oczywiście tez dzwoniąc 60 racy... ze choinka będzie za tydzień.... kłamstwo!! Odradzam w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak zalet

Wady

Mnóstwo wad!!

Extra informacje

BRAK PROFESJONALIZMU

Natalia / 2020-12-16

Nie polecam!!!! Brak kontaktu po kupnie choinki... a dodzwonić się to katastrofa! Odradzam w 100%.. najgorsze jest to, ze jest 16 grudzień a ja dostaje wiadomość( po próbie pisania i dzwonienia z 60 razy) ze nie wiadomo czy będzie choinka czy nie.. brak szacunku do klienta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma plusów

Wady

Extra informacje

BRAK KONTAKTU!

Marcin / 2020-12-16

Skladalem zamowienie 01.12 do dzisiaj nie otrzymalem towaru! Brak kontaktu z firma, nikt nie odbiera telefonow, nie odpisuja na maile ani wiadomosci sms. A kiedy juz ktos z łaski odbierze to zbywa ze choinka zostanie wyslana. To jest oszustwo i robienie z klientow idiotow! Jak widze nie jestem jedyny ktory ma ten problem. Na pewno tego tak nie zostawie, jezeli towar nie dojdzie w terminie ktory wyznaczylem bede żadal zwrotu pieniedzy a jezeli nie bedzie odezwu firma NOVATOM zostanue pozwana do sądu! Nie można pozwolic zeby oszusci funkcjonowali w taki sposob!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak!

Wady

Towar nie dotarł w okreslonym terminie, brak kontaktu z firma, olewanie klienta

Extra informacje

Chetnie skontaktuje sie z innymi osobami ktore maja podobny problem zeby razem cos zadzialc przeciwko oszustom! [email protected]

Maria / 2020-12-16

Odradzam zakupy w tej firmie. Zamówienie opłacone a towaru brak. Jeśli nie posiadają Państwo towaru, to należy poinformować o tym klienta a nie zbywać go informacją, że choinka zostanie wysłana jutro. Zamówiłam choinkę w black weekend (29 listopada)i miała być druga w gratisie...nie mam żadnej!!! Towar został opłacony. NIE POLECAM!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

ANETA / 2020-12-16

Zamówiłam choinkę 29 listopada i do dziś zamówienie nie zostało zrealizowane. Zamówienie i koszt transportu zostały opłacone. Jeśli nie posiadają Państwo towaru, to proszę nie wprowadzać ludzi w błąd, że towar zostanie wysłany! Teraz nie można nawiązać z "firmą" kontaktu. Takie taktowanie klienta jest niewyobrażalne, zwłaszcza, że zamówienie zostało opłacone. Absolutny brak profesjonalizmu. Absolutnie nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Edyta / 2020-12-16

Choinka została z winy firmy wysłana pod zly adres. Od tej pory nie można z nikim nawiązać kontaktu. Takie taktowanie klienta jest niewyobrażalne, zwłaszcza, że zamówienie zostało opłacone. Absolutny brak profesjonalizmu rodem z firmy krzak. Absolutnie nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Zadnych

Wady

Absolutny brak profesjonalizmu

Extra informacje

Norus / 2020-12-14

krótko, bo faktycznie jak w ich reklamie wyprodukowane "z miłości do jakości" pozdrawiam WK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

przepiękna

Wady

Extra informacje

Wacław z Olkusza / 2020-12-10

Firma Świat Choinek potraktowała moją sprawę (zakup choinek) superowo (określenie mojego wnuka). Pełny profesjonalizm, doradztwo szczere bez narzucania woli, szacunek dla moich pieniędzy. Wybór wspaniały, produkty, każdy rewelacyjny jak żywy. Choinkę już mam i Firmę tą, Wam Państwo, którzy byście szukali takich starannie wykonanych i prezentujących się rewelacyjnie choinek, polecam. Niech ten wpis będzie dowodem na fakt mojego wielkiego zadowolenia..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

wg mnie same zalety (choć nie lubię chwalić)

Wady

właściciel lubi długo spać (widocznie może) i dlatego ceny małą "kapkę" za duże, ale za taką jakość....

Extra informacje

mam zamiar, że bardzo długo, dam znać.

grek / 2018-12-11

Sztucznie choinki potrafią być tak samo piękne jak prawdziwe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Świat Choinek opinie