Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
1.23
Dostawa
1.25
Łatwość zamawiania
1.25
Obsługa i reklamacje
1.19
Poziom cen
1.19

Średnia ocen

1.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2036

dodanych opinii

 

Bartek / 2021-07-06

Po oplaceniu paczki dlugo czekalem na swoje zakupy. Trudny kontakt ze sprzedawcą . Czapka fajna perfumy niestety juz nie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Lilika / 2021-07-06

Moj zakup perfum szpilki byl w Black ostatni. Niestety jestem bardzo rozczarowana zapachem bo Klaudia mowila ze teTESTERY sa orginalne niestety nie sa. Zapach daleki od orginalu i trwalosc bardzo krótka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Wiesia / 2021-07-05

Ludzie od kiedy oryginalne testery sa po 120zl. Dlaczego ten D. nadal oszukuje ludzi. I jeszcze bardzo lubi wzbudzać współczucie swoja choroba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Katarzyna / 2021-07-04

Ogladałam dzisiaj transmisję z Jessi i powiem tak dramat ze ten koles pijany sie tam pokazuje udaje takiego wspaniałego i dobrego dla ludzi Zaklamany oszust. Sprzedaje uzywane kremy i podrobione perfumy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Michał / 2021-07-03

Kupiłem dwie sztuki i jestem w szoku że ktoś może taki syf sprzedawać bo tak każdy zachwalał że orginały a tu lipa do kibla nawet się nie nadaje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-07-03

Wystarczy się zapytać o numer seryjny gdy się zapytacie To odpowiedzi nie otrzymacie a dlaczego bo to wszystko podrób
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monia / 2021-07-03

Oni nawet nie maja pudelek do tych podrobek co twierdza ze testery orginalne. A wiem ze orginaly maja swoje pudelka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iwan / 2021-07-03

Nie ma jak tester outlet. To ze mowi o perfumach za tysiac i ze on ma te same za 150zl. Ludzie przecież to sciema po całości. Jak mozna gowno porownywac do kawioru. Zenada.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grażyna / 2021-07-03

Wczorajsza transmisja żenada za penisa się przebierze żeby ludzi mieć!!!!! To jest oszust potwierdzam znam go osobiście bierze was na litość bo widzi że to działa! Ale co głupi się skusi a Grażynka się cieszy!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Kłamca straszny

Extra informacje

Izunia / 2021-07-03

Pan.D wyglada na cwaniaczka i chyba lubi naciagac ludzi na podrobki twierdzac ze ma same sztosy i orginaly. Myślę ze ktos kto sie nie zna na orginałach to kupi. Zal.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kazik / 2021-07-03

Gdzie jest urzad skarbowy. Jak moze mowic ze sprzedaje orginaly i ze po cenie zakupu czasem robi ceny. To sciema na maxa.

Hania / 2021-07-02

Dziwne że żaden urząd jeszcze się tym nie zajął
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-07-02

Zgadzsm sie z Piotrem Wesolowskim w 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr Wesołowski / 2021-07-01

Sprzedaja tanie podróby jako niby testery.Nie kupować tego szajsu, nie ma nic wspólnego z jakim kolwiek testerem czy zaminnikiem.Ceny z kosmosu za takie coś.Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Ania / 2021-07-01

Nie prawda ze daja paragony. Ja zamowiłam kosmetyki i nie otrzymałam zadnego paragonu. I kremy nie mialy zabezpieczen i fluid tez. To byly moje ostatnie zakupy w Black
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Olka / 2021-06-29

Już się tym zajmuje skarbówka powodzenia Klaudia kara to 50.000 tys za brak paragonów i rozprowadzanie Replik????????????????????????????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gosia / 2021-06-29

To nie są testery tylko podróbki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Xd / 2021-06-29

Nadal nie chca pokazywać numerów seryjnych. Gdy by nie mieli nic do ukrycia to by nie robili z tego problemu.. Wiec wniosek jest taki ze nadal maja podrobki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jagna / 2021-06-29

Potwierdzam że te same podróbki można kupić u pani Anna Maria Załecka za 49 zł a oni to sprzedają za grubo ponad 100 zł i jeszcze kupa naiwniaków to kupuje. Te podróbki śmierdzą a oni twierdzą że to oryginalne testery ,sprawdźcie sami zegarki którymi handlują można kupić na rosyjskiej stronie za 1/10 ceny beż kosztów wysyłki. Wpiszcie model jaki oni podają i przekonajcie się sami. Banda oszustów . Dziwne że żaden urząd jeszcze się tym nie zajął
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Jakie zalety ?

Wady

Jeden wielki minus

Extra informacje

Adam / 2021-06-29

Oszuści . To nie są testery tylko podróbki. Dałem się naciągnąć a tym można tylko w kiblu psikać. Nigdy więcej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wszystkie możliwe

Extra informacje

Becia / 2021-06-29

Nie polecam firmy Black mają podróbki i to drogie. Te same podróbki można kupić za 50 zł u pani Anna Zauska. Dostałam od nich nie to co zamawiałam i nie chcą rozwiązać tego problemu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Brak

Wady

Byle jakie podróbki

Extra informacje

Kinia / 2021-06-28

Mysle ze to był ostatni zakup perfum w Black bo okazalo sie ze dostałam zupelnie inny zapach niz oczekiwałam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia / 2021-06-28

Szkoda ze nadal twierdzicie ze sprzedajecie orginalnectestery. Przestancie oszukiwac ludzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-06-26

Czy widział ktos orginaly za 120zł?? No to jest jakies nieporozumienie ze strony Bleck zeby taki kit wciskac ludziom.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mamba / 2021-06-26

Podrobki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gruby / 2021-06-25

Ile razy mozna mowic ze schudlem schudlem ze jestem taki *** i taki dobry dla ludzi. To juz jest nudne i kłamliwe z ta dobrocia. Odl Leydi sie chyba uczyl jaki on to dobroduszny jak i ona.. No trzeba czymś zabłysnąć zeby miec ogladalnosc. Zenada zenada!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ja / 2021-06-25

BLACK PRZESTAŃCIE OSZUKIWAC ZE ORGINALY ZA 120ZL SPRZEDAJECIE.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-06-24

Dla mnie to podjebki dokładnie nazwa dobrana do ich jakosci..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-06-24

Zapschy testerow nie sa trwałe. Klaudia moze mow ze to jest podrobka a nie orginalny tester. Paczka dobrze zapakowaba ale co do reszty mam wiele zastrzeżeń. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Magda / 2021-06-24

Szkoda ze nie można tu zdjęcia dodać. Pokazała bym wam ten niby tester. Żenada!!!! Zapakowane super wysyłka szybką tylko tyle.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Zero

Wady

Tandeta

Extra informacje

Nie polecam

Kasia / 2021-06-23

Dostałam mije perfumy ktorych dawno szukałam i okazało się ze zapach jest mało trwaly . Szkoda bo lubiłam robic u nich zakupy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Janek / 2021-06-22

Co za podrobione testery Bleck sprzedaje. Noz to przecież nawt nie pachna i nawt nie smerdza.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adek / 2021-06-22

KARMA WROCI !!! A KLUDIA PSEUDO SZEFOWA TO TAKA SCIEMNIARA NA MAXA. KASA MUSI SIE ZGADZAC WIEC SPRZEDA WSZYSTKO CO JEJ PAN.D.. KAŻE NAWET WIBRATORY MOZE BEDZIE TESTOWAC NA WIZJI.TRAGEDIA.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Domino / 2021-06-22

Leydi robi to dla kasy zeby parowie naciągnąć ludzi na tenj ego kicz. Wstydz sie Leydi bo ludzie uwazaja cie za kogos kto jest prawdomowny i pomaga szczerze a nie promowac oszusta.I mowi ze to orginaly jak tak mozna klamac.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2021-06-22

Zycze Ci zeby karma do Ciebie wrociła. Ze ta Leydi wiezy w takie brednie jakie ty jej nawijasz WSTYD.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-06-22

Jestem na nie. Mimo, że oficjalnie firma glosi otwartość wobec klientów, to tylko czcze słowa. Brak możliwości nawiązania kontaktu kupujacy-sklep. Klient ma tylko zostawić pieniądz i niekoniecznie wrócić. Towar w porządku dla zwolenników tego typu asortymentu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Iza / 2021-06-22

Moja opinia jest negatywna,perfumy ktore zamowiłam to raczej nie przypomina orginału.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-06-22

Ja zamowiłam te niszowe perfumy dla meza i pachna moze 20 min. Jestem rozczarowana zakupem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Monika / 2021-06-22

Ja jestem zadowolona tylko z szybkiej wysylki bo produkty nie spelnily moich oczekiwan i nie sa takie jak zachwalane na transmisji. Mam wrażenie że perfumy to zupelnie nie ten zapach. Wczesniej zakupilam okulary i po kilku krotnym uzyciu się rozwaliły. Problem był ze zwrotem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Matylda / 2021-06-21

Dokonałam zakupu w Perfumerii Black pełna nadziei, bo ludzie tam pracujący są bardzo pozytywni. Niestety mimo moich próśb o pomoc w rozwiazaniu problemu a byłam skłonna dopłacić by otrzymać upragniony produkt, ze strony sprzedającego nie było żadnej chęci pomocy. Mimo, że była to niewielka rzecz to poczułam się jako klient zignorowana. Obsługa klienta odpowiada trzema słowami bez chęci pomocy. Czuję się rozczarowana, gdyż chciałam rozwiazac sprawę nie narażając sprzedającego na dodatkowe koszty wysyłki. (Dla jasności jestem zwykłym klientem, a nie trollem z konkurencji).
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Szybka przesyłka

Wady

Zero dobrej woli ze strony sprzedajcego

Extra informacje

Beti / 2021-06-21

Witam. Przykro mi stwierdzic ale moje zakupy niestety nie były wpelni idealne. Dostałam uszkodzone perfumy. Zapach zupelnie nie przypomina orginalnego testeru. Bylu to SI czerwone. Szkoda bo bardzo lubię ich ogladac ale zakupów już nie zrobię.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Guenia / 2021-06-21

Jezeli jest to legalna firma to dlaczego do zakuiponych produktów nie dostaje sie paragonow. Przy takiej sprzedazy jaka ten P. D. prowadzi to powinno sie miec paragon fiskalny. Nigdy nie otrzymałam przy zakupie. Na iinych sklepach internetowych sie dostaje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aldona / 2021-06-21

Nie polecam,perfumy slabej jakosci reszta nawet w miarę . Ale bez szalu. Dlugo czekałam na paczkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-06-21

Zakupiłam perfumki w Blecku i musze przyznac ze faktycznie to nie sa orginaly.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kazik / 2021-06-18

Perfumy nie sa warte tej ceny bo to nie orginal a zwykłe podrobki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Aga / 2021-06-18

Tania tandeta. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-06-17

Dla mnie to były i sa podrobki. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Justyna / 2021-06-17

Zamowiłam towar i przyszło nie to co zamawiałam,potem trzeba czekać na zwrot i ponowna paczke. Trochę moim zdanie nie ogarniaja tego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Kadia / 2021-06-17

Otrzymałam kosmetyki i ok ale krem i balsam byly zaczete nie miały orginalnego zabezpieczenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Karina / 2021-06-17

Ja dostałam uszkodzone perfumki.Zapach troszeczke odbiega od tego co wachałam w dogeri.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-06-16

Oczywiscie ze musza zwalic na p.G. bo tylko on jest ich najwiekasza konkurencja. Ludzie ktorzy kupili wszyscy zadowoleni z podrob za 160zl. Przecież to zenada. Ja tez kupiłam i nie musze dawac opini czy mi sie podoba czy nie to jest moja dobra wola. Bo nawt jak napisze ze kupilam Coco Chanel i nie pachna jak orginał to i tak podepniecie to do P. G. ze pisze na nich.Oni sa oboje siebie warci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-06-16

Nie ma testerow orginalnych za 150zl,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-06-16

Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2021-06-15

Rany, to co czytam niżej to żenada, przecież widać że negatywne komentarze pisze jedna i ta sama osoba o czym świadczy charakter wypowiedzi. Serio? Tylko ja to widzę?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kasia. / 2021-06-15

A niech sobie sprzedaje te wsoje podjebki . Tylko po co ludziom opowiada jak on to biedny był jak on to cpał i pil troche slabe Panie Darku.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotrek / 2021-06-15

Szkoda ze tak ludzi nabiera. Teraz na swoja chorobe.ludzi bierz na litosc Tylko wczesniej ćpał i pił a rodzice placili za te jego uzywki niestety Darek taka prawda. Znam cie nie od dzis.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-06-14

Oczywiscue pownien isc do sadu i zeby jemu doje... kare za rozprowadzanie podrób. Bierze ludzi na litosc bo jest chory. To co on tam wygadywal to dopiero patologia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Daga / 2021-06-14

To ze teraz próbujesz ratować swoją *** to i tak nie wymarzesz sorzedaz Replik na facbokku ha ha wszystko i tak krąży w sieci !!!! Ucieszę się bardzo jak zapłacisz dwa razy więcej na tyle ile oszukałeś tych ludzi!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żałosny typ

Wady

Kanciarz leci na litość

Extra informacje

Paulina / 2021-06-14

Oczywiscie zeby isc do sadu to nie mozna handlowac podrobkami ktore niestety sa nielegalną sprzedaza. Perfumy moze sobie sprzedawac ale te oksy i reszta tp raczej pod paragraf.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-06-14

do sądu nigdy nie pojdzie bo handluje podróbami,jakby chciał isc dawno by to zrobił.tyle w temacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Anna / 2021-06-14

do sądu nigdy nie pojdzie bo handluje podróbami,jakby chciał isc dawno by to zrobił.tyle w temacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Ewa / 2021-06-14

Oczywiście ze to podróby Nie bede wiecej komentowac. A ze ludzie pisza prawde to prawda boli i się bronia niestety. .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata / 2021-06-13

Nie polecam. Perfumy nie pachna tak dlugo jak orginały. Dostałam kosmetyki a konkretnie fluid ktory nie był caly.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-06-13

Dziadostwo i nic wiecej. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olga / 2021-06-13

Tak to sa ranie podrobki nue polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piter / 2021-06-12

Ja ich lubie oglafac bo mam beke. Ale slyszałem ze to jakis towar troche lewy. Kludia z Darkiem to dobrana para pajacow. Czasem mam wrazenie ze sa na jakis dopalaczach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sebastian. / 2021-06-12

Witam. Kupiłem z moją dziewczyną perfumy,oksy i torebkę. I powiem tak perfumy pachna 20min oksy po tygodniu odpadły wszystkie srybki. A torebka po miesiacu przetarła sie tak ze dzieczyna nie moze jej uzytkowac. Wiec jezeli ktos zachwala ze wszystko super to powodzenia w dalsxym zakupie. Ja nie polecam. I ten P. D. Lubi wciskac kit ludziom niestety .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Amelka / 2021-06-12

Pewnie ze too podroby tylko nie chcą mowic prawdy. Teraz Kludia gwiazda ze wsi robi kariere u parówy. Nie bede mowic co jeszcze mu robi????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dorota / 2021-06-12

Oczywiscie ze to wszystko podróby problem robia ze zwrotami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

XD / 2021-06-11

A ja jestem w szoku ze pseudo testery mówią ze orginalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2021-06-11

Ja raczej czrkałam dlugo na wysylke i dostałam uzywany towar.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wika / 2021-06-11

Wiola oczywiscie ze kazdy ma prawo wyboru ale zeby opluwac i kopac kobiete to raczej ten Pan nie ma prawa. A to ze sprzedaje szajs to tez ma prawo bo część ludzi lubi gowno kupowac i tyle w temacie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-06-11

Niestety tez sie dałam nabrac na te podrobione testery
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Igor / 2021-06-11

Dla mnie to ten gostek robi z siebie posmiewisko majac takie transmisje.I niestety ludzie lubią ogladac takia patologie. I lubia tandete kupowac.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-06-11

Moze i gosciu ma leb na karku tylko ten leb to chyba troche mu szwankuje. Po 1-sprzedaje podroby po terminie po 2-. Kosmetyki sa po czesci używane Po 3- nie jest wyplacalny w kwesti jezeli chodzi o pracownikow Po 4- jezeli ma duza sprzedaz to powinien miec kasę fiskalna a nie ma bo towar dostałm bez paragonu. Po 5- czesto obraza ludzi na transmisji nawet kobiety. Po 6-jest wolgarny i po prostu prostak. Tyle w mojej opini o tej nielegalnej firmie.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jolka / 2021-06-11

Co za burak,tragedia jak tak mozna ludzi traktowac a szczególnie kobiete i swojego pracownika,
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aldona / 2021-06-10

Dziwne ze nagle nie ma zadnej pozytywnej opini chyba Kludia nie ma czasu pisac. Ta firma powinna byc zgloszona za rozprowadzanie replik
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

MO / 2021-06-10

Ogladałem to co mowi P. Magda zalosnie ze tyle u bydlaka pracowala.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mama / 2021-06-10

Jest to przykre jak czlowiek potrafi byc podlym a szczególnie facet wobec kobiety. Wstyd PANIE DARKU. CHODZIAŻ NA PANA TO NIE WYGLĄDASZ RACZEJ NA BURAKA.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Obserwatorka / 2021-06-10

Właśnie obejrzałam transmisje Madzi. Jestem w szoku. Wstyd Panie Darku......

Lilka / 2021-06-10

Klaudia pracuje za energetyki i hamburgery z maka
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olek / 2021-06-10

Transmija u Madzi dwa dni temu polecam ogladnac i otworzyc oczy na tego typa rudego buraka

Ania / 2021-06-10

Musisz wejsc na transmi z poniedziałku chyba z poniedziałku. Tez to pamietam .On nikogo z pracownuc dobrze nie traktuje bo to burak. Tez to ogladałam i podly czlowiek z parowy niestety.Grzegorz Uhle tez to mowil na swojej transmisji teraz jest w zgodzie Madzia
Poziom cen
1.00

Obserwatorka / 2021-06-10

Na transmisji Madzia mówi coś o Darku? Na której dokładnie? Chętnie posłucham. A pamiętacie taką sytuację przed świętami chyba Bożego Narodzenia jak D prowadził transmisje i zaczął gadać na swoją pracownice taka fajna brunetkę że nic nie robi, że w sklepie brudno i ona akurat była jako widz na tej transmisji i zwróciła mi uwagę że jeśli ma coś do niej to powinien jej to powiedzieć twarzą w twarz. A D się oburzył, że on tu jest Szefem i może robić we własnej firmie co tylko mu się podoba. Już wtedy wyszła mu słoma z butów. Oczywiście kilka dni po tym dziewczyna już nie pracowała..... Jako widz czulam się zażenowana

Ania / 2021-06-10

Obserwatorka wejdz na Madzi srtone to posluchasz jaka jest prawda o tym podlym czlowieku.Niech sobie te tandety sprzedaje ale kobiety powinien szanowac jak on to mowi ze szanuje.
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Obserwowana / 2021-06-10

A ja wiem z pewnych zrodeł ze kopną Madzię i oczernia ją sa na to dowody. Wiec mozesz sobie wierzyc czy nie dla mnie to podly czlowiek.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Obserwatorka / 2021-06-10

No raczej na transmisji sprzedażowej Madzia nie będzie oczerniać swojego dawnego pracodawcy. Myślę, że po prostu ich drogi się rozeszły być może nie są w za ciekawych stosunkach. Magda współtworzyła perfumerie i dufty i najzwyczajniej w świecie jest jej przykro, że szef nie zachował się odpowiednio ale raczej do żadnej przemocy nie doszlo tak jak pisze tu ktoś. Bez przesady gdyby była to prawda i wrogowie pana D by się o tym dowiedzieli to byłby to dla niego koniec. Fakt pan D sprzedaje podróbki i jeśli chodzi o perfumy wciska naiwnym i takim co to nigdy nie mieli styczności z luksusowymi zapachami kitu, że to oryginały. To nieuczciwe ale żeby tak go wyzywać to trochę przegięcie. Przecież to chyba można zgłosić ten handel podrobionym towarem. Facet ma łeb na karku, ma gadanie mógłby naprawdę dużo zarabiać i sprzedawać normalny towar. Co chwilę rozpoczyna nowy "projekt" i równie szybko to upada .....

Iza / 2021-06-10

Klaudia to zwykla wiesniara nic wiecej panoszy sie pewnie do czasu bo kase mu trzepie jak już przestanie to kopa dostanie i posadzi ze zlodziejka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sylwua / 2021-06-10

Madzia jest na Magic famili. U PAROWY juz nie Pracuje.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

XD / 2021-06-10

OBSERWATORKA WEJDZ MA MEGIK FAMILI TAM ZNAJDZIESZ MADZIE I SIE WSZYSTKUEGO DOWIESZ

Obserwatorka / 2021-06-10

Nie ma co pytać bo gdybym to zrobiła to w trzy sekundy byłabym zablokowana, a tego nie chce bo nie byłabym już obserwatorką. ???? Napiszcie prosze coś więcej o tej aferze z Madzią. Black nie odpowiada na pytania gdzie Madzia i dlaczego jej nie ma więc wnioskuje, że to jakaś grubsza sprawa. Szkoda, bo Magda wydawała się bardzo zaangażowana w perfumerie i tak z dnia na dzień zniknęła. Domyślam się, że się pokłócili ???? może przez Klaudię, z którą chyba właściciel chyba tworzy parę. Widać, że Klaudia stara się prezesować.

Igor / 2021-06-10

OBSERWATORKA ZAPYTAJ PAROWY CO ZROBIŁ.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-06-10

Dla mnie to burak i oszust
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Majka / 2021-06-10

Damski bokser, Opluwa madzie i kopna ja. Madzia ma swoj biznes ktory parowa zwalił bo on od wszystkuch zwala bo chce byc najlepszy z ta Kludyna wiesniara. A tak naprade to ma lewy towar i sprzedaje uzywane kosmetyki. DLA MNIE TO LEWY INTERES PAROWA MA.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Obserwatorka / 2021-06-10

Dlaczego piszecie, że z Blacka to damski bokser? Czy ja o czymś nie wiem?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Adi / 2021-06-09

Co za palant z tej parowy. Pier....ze kobiety on szanuje i ze nie wolno oibrazac kobiet. A sam co zrobil Madzi wstyd nscpany gruvbasie.Bydle i transwestyta..
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-06-09

Ciekawe czy Leydi nadal bedzie robic reklame damskiemu bokserowi. Jak tak to jest jego pokroju czyli nikim.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dawid / 2021-06-09

Facet ktory podnosi reke na kobiete to zwykły h... i patol. Zamknac mu ten burdel.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anka / 2021-06-09

Podroby i jeszcze raz podroby
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Pajac / 2021-06-09

TRANSWESTYTA I OSZUST SPRZEDAJE PODRÓBY DO TEGO DAMSKI BOKSER
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Monia / 2021-06-09

Brak szacunku wszystkie „ testery” to lewy towar ludzie otwórzcie oczy ilu z Was jeszcze oszuka !!!!! J*****ny grubas !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszukują

Extra informacje

Ida / 2021-06-09

DAMSKI BOKSER TO PAROWA
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-06-09

Co za oblesny typ zeby kobiete kopac dla mnie to zwykły smiec.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

PAROWA / 2021-06-08

Klaudia pracuje 24h zeby grubej parowie kase natrzepac z lewych towarow i podrob. Jak nie wyrobi normy to po pracy ma Klaudusia.I na energetyki jej zabraknie kasiory. Moze gruby sie zlituje i jej da na cienkie parowki i potem pomyje wyleje.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karol / 2021-06-08

Klaudia za fri i lody parowy tam pracuje. Oblesny rudy cham
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Irek / 2021-06-08

Ten burdel dawno powinni zamknac.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Doda / 2021-06-08

Podły BYDLAK teraz to mówi że Madzia to jego konkurencja. Zapomniał jak bydlakowi towar lewy sprzedawala. Ty gryby bydlaku.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Doda

Monia / 2021-06-08

Brak szacunku wszystkie „ testery” to lewy towar ludzie otwórzcie oczy ilu z Was jeszcze oszuka !!!!! J*****ny grubas !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszukują

Extra informacje

Irek / 2021-06-08

Oszuści!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Hania / 2021-06-08

Pani Claudio to jest zwykła wieśniara z wioski która robi szefowi czasami parówkę Razem ćpają i się bzykają Pozdrawiamy was oszuści niedługo zamknięcie ten burdel
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-06-08

Nie ma takich testerów z 2015 roku tylko to są podróbę ze starymi kodami Ale patologia kupuje i myśli że mają oryginał kto głupi to kupi od tłustej parówki Pozdrawiamy parówa co pluje swojemu pracownikowi w twarz i gada na innych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Antek / 2021-06-08

TESTERY Z 2015 ROKU TRAGEDIA ZE KTOS TO KUPUJE I JESZCZE ZACHWALA.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

PRZETERMINOWANE TESTERY

Extra informacje

Damian / 2021-06-08

Bydle moze tylko sie tak zachowac do kobiety. Cwaniaczek. Damski bokser jestes. Prostaku. Zenada ze nadal kobiety chca u ciebie kupowac i pracowac. I wmawiac musza ze masz wszystko orginalne.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

KŁAMCA

Extra informacje

Ania / 2021-06-08

Grubas ty podly czlowieku. Zycze Ci zeby karma do Ciebie wrociła. Ze ta Leydi wiezy w takie brednie jakie ty jej nawijasz WSTYD.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podly czlowiek

Extra informacje

Zuzia / 2021-06-08

PrzyKre a za razem podłe ze tak mozna potraktowac pracownika.. Podszywaja sie pod lewe konta ,sprzedaja po terminie podroby. A oczerniaja innych i mowia ze to konkurencja Powinni ich zamknac za takie oszustwo.. Bydlak.
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-06-08

Co za prostak.. A tak pieknie opowiada jak to on szanuje kobiety. Klamca nie szanuje kobiet i jest gnida dla mnie to jest burak ktory robi z siebie pajaca.
Poziom cen
1.00

Jasiek / 2021-06-07

Perfumy po terminie ,WSTYD Panie D. Tak kłamac ludzi i wykorzystywać innych a potem opluwać.Klaudia marnuje swoje zycie pracujac dla tego oszusta .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

XD / 2021-06-07

Jakim trzeba byc podlym h.... zeby opluwac pracownika ktory napedzal oszustowi kase. Gruby oblesny oszust

Ty Gruby gnoju / 2021-06-07

Tak żeś gadał na Grzegorza Uhle Ale żeby być takim bezczelnym grubym parówa żeby opluć swojego pracownika Madzie która od ciebie odeszła nie ma nic gorszego ty Gruba Tłusta parówa Ty Gruby gnoju
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Magda

Wady

Extra informacje

Wioleta / 2021-06-07

Tak żeś gadał na Grzegorza Uhle Ale żeby być takim bezczelnym grubym parówa żeby opluć swojego pracownika Magdy która od ciebie odeszła nie ma nic gorszego ty Gruba Tłusta parówa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.00

Michal / 2021-06-07

Moze Leydi nigdy nie wachala orginalu i nie ma porownania co oni sprzedają. Ale co sie nie robi dla kasy.
Poziom cen
1.00

CD / 2021-06-07

Prawda w koziej wulce pod Warszawa u Chińczyka kupuje. I wciska kity ze tylko on ma orginaly. Za taka cene to co to za orginał. I ściągnął Leydi zeby mu ludzi napedzila bo juz nikt tego smiecia nie chciał kupować Oby Dagmara sie nie zgodzila do niego przyjechac bo osmieszy sie reklamujac taki szajs.
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Olka / 2021-06-07

Wszystko co kupują to kupują na olx.pl I dlatego niektórzy czekają po trzy tygodnie za perfumem te jego miniaturki 33 ml kosztują 5 zł a te Testery co sprzedaje są po 72 zł https://www.olx.pl/d/oferta/perfumy-100-ml-3x20-ml-33-ml-testery-biale-CID87-IDIMuCs.html. https://www.olx.pl/d/oferta/paco-rabanne-lady-million-w-80ml-tester-perfumy-33ml-i-inne-CID87-IDEblKA.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hania / 2021-06-07

Pamiętam ich pierwsze transmisje które trwały przez dwa lata i mieli tylko po 20 osób oglądalności tylko że przyszła Lady Jessy I zaczęła kłamać że majom oryginalne perfumy powinna się wstydzić bo naciągnęła bardzo dużo ludzi ta Firma przez nią Prędzej były wszystkie perfumy po 109 zł od kiedy ona się pojawiła cena poszła 40% drożej bo musiał w końcu zapłacić jej za reklamę

Hania / 2021-06-07

Pamiętam ich pierwsze transmisje które trwały przez dwa lata i mieli tylko po 20 osób oglądalności tylko że przyszła Lady Jessy I zaczęła kłamać że majom oryginalne perfumy powinna się wstydzić bo naciągnęła bardzo dużo ludzi ta Firma przez nią Prędzej były wszystkie perfumy po 109 zł od kiedy ona się pojawiła cena poszła 40% drożej bo musiał w końcu zapłacić jej za reklamę

Marta / 2021-06-07

Kupują u ciapatych w Warszawie gowno nie tester / 60 zł nie wiem domyślam się bo tam często jestem a sprzedają w promocji za 160 jak wcześniej sprzedawało za 105 kogo Oni oszukują
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszusci

Extra informacje

Kinga / 2021-06-07

Oczywiscie jak pomawiaja G.U.ze pisze negatywy to parowa pisze pozytywy proste.Szajs
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-06-07

Podroby!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hania / 2021-06-07

No teraz się ***łam i napisałam prawdę wszyscy gadają na Grzegorza Uhle Który sprzedaje oryginalne perfumy i mówi cały czas prawdę jak oszukujecie ludzi i wciska jesteście bezczelni chamscy i oszuści A ten negatywne opinie piszą wam wasi klienci a nie zawsze Grzegorz Uhle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-06-07

Ogladam czasem z kolezanka i tego goscia nie da sie sluchac co on wciska tym kobitka a one chyba slepe albo maja korona i stracily wech bo to takie podrobki na maxa. .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Andrzej / 2021-06-07

Moze parowa tez niech nie wchodzi komus w zycie i zajmie sie soba.Bo pajacowac tylko umie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-06-07

No tak wszysyko winien P. G.bo mowi prawde i pomyje mozna wylac tylko na jedna osobe bo wszyscy zadowoleni co kupili podroby i przeterminowane i uzywane kosmetyki. Zenada.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Uzywane i po terminie kosmetyki

Extra informacje

Ula / 2021-06-07

Tak tak to podroby na ten temat pewnie wiele moga powiedziec byłe pracownice. Tylko pewnie z szambem nie będą walczyc bo maja swój rozum i honor i godność
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ada / 2021-06-07

Daria obronca podrob sie znalazla.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-06-07

Daria ja jestem a raczej byłam klientka tego badziewia. Dostałam pol tubki kremu wiec nie oczerjniaj ty innych jak nie wiesz kto pisze. Bo tu opinie daja ci co kupuja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adel / 2021-06-07

Tez jestem tego zdania ze ta firma Black to wielkie oszustwo i naciagaja ludzi. Kremy uzywane dostałam nIe wspomne o perfumach na bazarku mozna kupic za 30zl NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Monika / 2021-06-07

Wszystko to podroby i oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halina / 2021-06-06

Lady Jessy wstydź się !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ela / 2021-06-06

Nie polecam. Zapachy to niestety nie orginały.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ida / 2021-06-05

Kremy rozpoczete perfumy nie sa pełne. To wszystko wyglada na uzywane i do tego podrobione. Dlugo sie czeka na wysylke. Nie pilecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Ola / 2021-06-04

Lady Jessy wstydź się !!! Reklamujesz dziadostwo i oszustów którzy bezczelnie kłamią !!!I to twoja wina że dałam się nabrać na badziew za 140 zł szczerze to wole kupią lepsze za polowe ceny i u uczciwych sprzedawców co nie kłamią!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zacne same minusi

Wady

Podróbki polecane Uwaga Lady Jessi wspiera oszustów

Extra informacje

1 raz i nigdy więcej

Aga / 2021-06-04

Od Ciapatych perfumy dlatego taka jakosc i cena. Masakra ze ludzie daja sie naciagac na taki bubel i jeszcze zachwalaja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Magdalenka / 2021-06-04

Co to ma byc!!!!Kupilam perfum na prezent i myslalam ze ze wstydu sie spale, atomizator nie dziala a zapach porazka ,perfumeria Black Wy chyba nie macie pojecia jak powinny pachniec oryginalne perfumy!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aldona / 2021-06-04

Towar nie spełanil moich oczekiwań. Nie polecam,perfumy to nie sa orginalne testery.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zenek / 2021-06-03

PODRÓBY PODRÓBY PODRÓBY PODRÓBY PODRÓBY PODRÓBY PODRÓBY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-06-03

Tez nie polecam. Nie bede sie rozpisywał dlaczego. Ten kto kopil i tez jest niezadowolony to wie o co chodzo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-06-03

Nie polecam,psełdoperfumeria. Kremy nie sa zabezpieczone i towar wyglada na uzywany
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Danka / 2021-06-03

Zgadzam sie z opina Aską. Tez nie polecam to wszystko jest lewy towar i nielegalny. A REKLAMOWANIE PRZEZ LADY JESSY PODRÓB TROCHE WSTYD ZE TAKA OSOBA DALA SIE W TO WCIAGNAC
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aśka / 2021-06-03

Zgadzam się z opiniami Lady Jessy wiemy ze pomagasz firmom ale nie reklamuj replik tymbardziej ze mówiłaś na pogaduchach ze nie będziesz pomagać osobom które reklamują podróbki !!!!! Nie polecam pseudoperfumeri wszystko to repliki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

1 raz

Ania / 2021-06-03

Tak prawda blokuja jak zadasz niewygodne pytanie. Bo to sa podrobki.I nie ma zadnego paragonu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2021-06-03

Kupilam dwa zegarki i po wymianie bateri nie działaja. Problemy robia ze zwrotem Mam wrażenie że zostałam oszukana..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Leydi / 2021-06-03

Jessi szkoda ze wspierasz nielegalną sprzedaz podrob. To sa podroby. Co sie nie robi dla kasy. Przykre.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-06-03

Ja tez czekalam dlugo na wysylke. To nie prawda ze czeka sie jeden dziń. Zapach sredni. Oczekuwałam Sztosu jak to mowila Klaudia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Sławek / 2021-06-02

Nie polecam.

Mriusz / 2021-06-02

Zamowilem perfumy dla dziewczyny i niestety nie sa to orginaly i butelka wygladala na używaną bo nie byly pełne. Po tygodniu przestal dzialac atomizer. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Goska / 2021-06-02

Odmówiono mi przesyłki po tym jak podałam dane do pracy !!!! Repliki u boją się ze trafią na tą osobę ci nie trzeba
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Podróbki a co innego pan Darek mówi na transmisji

Extra informacje

Ela / 2021-06-02

Niestety nie polecam. A ten typ jest okropny gada jak by mial towar caly ze zlota i tylko on ma wszysto i w najtanszej cenie. To jest wszystko moim zdaniem lewe. Urzzad Skarbowy za takich powinien sie juz dawno zabrac. Bo to jest nielegalne. .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Ania / 2021-06-01

Zakupilam perfumy i mam wrazenie ze perfumy byly uzywane bo nie bylo tyle co powinno byc. A sprawdzałam w perfumerii i sie pojemnosc rozniła znacznie. Zapach niestety nie utrzymuje sie tak dlugo jak miwiłam P. K.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gosia / 2021-06-01

Witam co to ma być wciskają kit a Lady Jessy im w tym nie pomoże wezmą się za Was !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jacek / 2021-06-01

Kupiłem meskie i jestem zawiedziony zapachem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-06-01

Jestem rozczarowana zapachem, powiem tak "lepiej pachna zapachy do toalety niz te perfumy ",oczywiscie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-06-01

Jestem rozczarowana zapachem, powiem tak "lepiej pachna zapachy do toalety niz te perfumy ",oczywiscie nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iga / 2021-06-01

Towar nie jest zgodny z tym co jest mowione na transmisji. Zapach zupelnie inny niz powinien byc. Nie polecam. Dlugo tez czekałam na odpowiedz i paczke prawie dwa tygodnie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zosia / 2021-05-31

Dlugo sie czeka na zamowienie i niestety to nie sa orginaly a zwykle podrobki. Tylko co mozna oczekiwac za 120zl . Jestem bardzo zawiedziona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

XD / 2021-05-31

Jaka parowa taki towar.Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-05-31

Jak mozna nie odróżnić podroby od orginalu. Tak smierdzacych perfum jeszcze nie miałam. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ada / 2021-05-31

Podroby!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Terenia / 2021-05-30

Kupiłam i nie polecam. Zapach nie jest orginalny. Raczej to tania podrobka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robert / 2021-05-30

Zakupiłem perfumy dla mamy i stwierdziła ze zapach jest malo trwaly i odbiega od tego który zna. Przykre ze tak namawiaja i daja rabaty. Juz wiadomo dlaczego. Mialem kupic sobie meskie ale podziekuje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Edi / 2021-05-30

Kupiłam perfumy i okazalo sie ze nie działa atomizer i zapach jest troszke inny niz orginał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-29

Kupiłam perfumy nie są to oryginały ani żadna dobra jakość myślałam Chodzież ze za tą cenę będą lepszej jakości! Perfum już nie kupię szkoda ze Darek się marnuje tymi replikami bo jest pozytywny facet ale jestem troszkę zła pewnie jak i inni kupujący kosmetyki douglas teraz zakupiłam zobaczymy czy to jest oryginalny produkt
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Fajni ludzie

Wady

Repliki perfumy nie za dobra jakość

Extra informacje

1 raz

Nina / 2021-05-29

Kupiłam szpilke i nie jest to ten zapach jak mowil ten p.D to po co klamie ze orginalny tester jak to zwykła podroba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Elka / 2021-05-29

Nie polecam!!!!!!! Kupilam libre na dzien mamy, porazka zapach utrzymuje sie nie cale pol godziny, klamcy juz napewno nic wiecej nie kupie w Black
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olga / 2021-05-29

Niestety kupiłam dla mamy i zapach jest zupelnie inny niz piwinien byc. Szkoda.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Lena / 2021-05-29

Podroby!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Miki / 2021-05-29

Nie polecam. Trochę się rozczarowałem kupiłem meskie i korek odpadł atomizer nie działa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mania / 2021-05-29

Nie polecam,kupilam i nie sa takie jak powinny byc. Zapach zupelnie nie przypomina orginalu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monisia / 2021-05-29

Nie polecam!!!! Perfumy roznia sie kolorem i zapachem!!! Zadne oryginaly!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monisia / 2021-05-29

Nie polecam!!!! Perfumy roznia sie kolorem i zapachem!!! Zadne oryginaly!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monisia / 2021-05-29

Nie polecam!!!! Perfumy roznia sie kolorem i zapachem!!! Zadne oryginaly!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-05-29

Oszusci!!!! Pierwszy i ostatni raz kupilam perfumy w Black, zapach odbiega calkowicie od oryginalu!!! Te perfumy nie sa warte nawet 30 zlotych!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-05-29

Oszusci!!!! Pierwszy i ostatni raz kupilam perfumy w Black, zapach odbiega calkowicie od oryginalu!!! Te perfumy nie sa warte nawet 30 zlotych!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-05-29

Oszusci!!!! Pierwszy i ostatni raz kupilam perfumy w Black, zapach odbiega calkowicie od oryginalu!!! Te perfumy nie sa warte nawet 30 zlotych!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grazyna / 2021-05-28

Perfumy nie sa godne polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-05-28

Kupiłam i nie jestem zadowolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Damian / 2021-05-28

Jak ktos nie wie to sprzdaz podrob jest karalna i jest grzywna 50tys. Wiec dalej polecajcie tego pidrobionego pajaca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kazik / 2021-05-28

GDZIE JEST SKARBOWKA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotrek / 2021-05-28

Tak samo mozna powiedziec ze chore jest to ze oni wciskaja taka ciemnote ludziom a ludzie jak omotani w to wierza.TRAGEDIA TAKA SPRZEDAZ POWINNA BYC KARALNA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karol / 2021-05-28

A mi szkoda ludzi co to kupują i tyle w temacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

XD / 2021-05-28

Tak tak konkurencja 24h siedzi i pisze ze gruba parowa sprzedaje podroby bo konkurencja kupuje u grubasa i wie co tam jest. Ludzie ktorzy pisza takue bzdety to moze parowa im placi albo daje w gratisie te smierdzace zapaszki zeby tak pieknie o rudym pisali.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zosoa / 2021-05-28

NIE POLECAM!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rudy / 2021-05-28

Zauwazcie ze z pracownic ktore tam byly zostala tyko jedna czyli poroby i nielegalna sprzedaz sie tam szerzy
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Xx / 2021-05-28

Ponoc te opinie pozyrtwne sami piszą a ten D. Kaze pracownicą pisac zeby ogladalnosc nie spadla.przy sprzedazy podrob
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wika / 2021-05-28

A ja odebrałam paczke i perfumy sa uszkodzone tzn.ciekna i zapach jest daleji od tego co oczekiwałam
Asortyment
Dostawa
Poziom cen
1.00

Xxc / 2021-05-28

Kupilam meskie perfumy i nie byly pełne. Zapach tez troszke inny niz wachalam w sklepie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Sylwia / 2021-05-28

Zakupilam zegarek na ktory tak czekalam i okazal sie ze nie działa to zwykla reklamowka. Odesłalam i pewnie zostane zablokwana. Ten Pan jest bardzo nie mily.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-05-28

Dobrze ze Madzia odeszla bo pewnie miala dosyc tej parowy ktora oszukuje ludzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ana / 2021-05-28

Ja zostalam zablokowana!!!! Moze maja cos na sumieniu ze blokuja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Krysia / 2021-05-28

Zakupiłam kolczyki i wszystkie cyrkonie odpadly. Dobrze ze sie nie skusilam na perfumy bo ponoc nie sa to orginaly.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ada / 2021-05-28

Kupilam perfumy i okazaly sie ze to Chinska podrobka. 100ml za 120zl jak orginał kosztuje 500zl to chyba cena mowi sama za siebie ze nie ma orginalu za 120zl. Naciagacie ludz i oszukujecie. Kupilam pierwszy i ostatni raz.
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie