Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
1.23
Dostawa
1.25
Łatwość zamawiania
1.25
Obsługa i reklamacje
1.19
Poziom cen
1.19

Średnia ocen

1.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2036

dodanych opinii

 

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-10-10

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-10-10

Podróbki !!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Agula / 2021-10-10

Nie polecam zapachy tanio podrobione wszystko się odkleja Trwałość tragedia po 10 min zapachu nie ma! Lepiej kupić perfumy lane Na olejkach
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zła trwałość

Extra informacje

Marta / 2021-10-09

Polecam.Tylko perfumeria black a konkurencja niech zazdrości bo jakość,trwałość perfum jakie oni mają to nikt nie ma.Polecam i będe zamawiać cały czas.Pozdrawiam Klaudie i Darka którzy są mega pozytywnymi osobami i za klientem są murem.

Edyta / 2021-10-09

Nie ma oryginalnych testerów za 140!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podjebki

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Halinka / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł 33 ml oxl.pl

Wady

Extra informacje

Adam / 2021-10-09

Chcesz pieniądze wywalić w błoto to proszę bardzo ale bardziej uczciwie by było otworzyć solarium w Keni jak nie masz co z kasą zrobić.. Śmierdzielnia black to oszuści i tyle w temacie.
Zalety

Brak

Wady

Byle jakie podróbki 59

Extra informacje

Mała / 2021-10-09

Brak mi słów na takie oszustwo. Podróby i to tandetne. Lepiej wyszłam jak zamawiałam lane przynajmniej dłużej zapach trzymały.
Zalety

Jakie zalety to tandeta jest.

Wady

Bardzo nie trwały zapach w niczym nie przypomina oryginału.

Extra informacje

Nabywca / 2021-10-09

Nie polecam !!!! Testery !!! jakie ludzie testery to coś nawet godziny zapachu nie trzyma. Jak można tak ludzi okłamywać. Lepiej dołożyć kasę i kupić w renomowanej perfumerii. Drożej ale wiesz co kupujesz.
Zalety

Wady

NIETRWAŁE

Extra informacje

O???????????????????? / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł za 33 ml

Wady

Extra informacje

O???????????????????? / 2021-10-09

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł za 33 ml

Wady

Extra informacje

Kasia / 2021-10-08

To są podróby. Zapytajcie tej w tłustych włosach niech powie prawdę co wciska ludziom.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Można w kiblu psikać

Wady

Podróby i to drogie

Extra informacje

???????????????? Oszuści na OLX.pl  5 zł za 33 ml / 2021-10-08

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł na 33 ml

Wady

Extra informacje

???????????????? Oszuści na OLX.pl  5 zł za 33 ml / 2021-10-08

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

5 zł na 33 ml

Wady

Extra informacje

Jagoda / 2021-10-08

Beznadzieja. Oszuści sprzedają perfumy. Teraz idzie na litość że.ma raka. Dzisiaj widziałam transmisję dziewczyny która u rudego pracowała i nawet ona mówi że to oszust. Nie dajcie się ludzie nabrać.
Zalety

Brak

Wady

Same wady.

Extra informacje

???????????????????????? / 2021-10-08

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Na OLX.pl  5 zł 33 ml

Wady

Extra informacje

Halina / 2021-10-08

https://m.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-najlepszej-jakosci-tylko-h-u-r-t-CID87-IDLO4SM.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-10-08

Wszystko to bubel !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-10-08

Perfumeria Black jedne wielkie oszustwo nie ma paragonów nie ma firmy nie odprowadzają podatków wszystko na czarno!!!! Szczerze polecam Butik Strefa Blasku legalna firma fajne ceny i bez kłamstw czy użaleń!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki śmierdzące

Extra informacje

Kasia / 2021-10-08

Perfumeria Black jedne wielkie oszustwo nie ma paragonów nie ma firmy nie odprowadzają podatków wszystko na czarno!!!! Szczerze polecam Butik Strefa Blasku legalna firma na Facebook pl fajne ceny i bez kłamstw czy użaleń!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

….

Wady

Podróbki

Extra informacje

Kasia / 2021-10-08

Perfumeria Black jedne wielkie oszustwo nie ma paragonów nie ma firmy nie odprowadzają podatków wszystko na czarno!!!! Szczerze polecam Butik Strefa Blasku legalna firma https://www.facebook.com/StrefaBlasku1/ fajne ceny i bez kłamstw czy użaleń!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

…..

Wady

Repliki

Extra informacje

Lilka / 2021-10-08

Podroby i sciema uszkodzone atomizery. Tragedia. Zapachy zalatuja spirytusem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2021-10-08

Nie polecam mydlą ludziom oczy Testery i sklepowki podróbki Lady Jessy zrobiła reklamę tylko ona Jak to mówią prawda sama się obroni !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Ewelina / 2021-10-07

Nie polecam repliki kupiłam i żałuje dobrze ze tylko jeden tester który okazał się repliką! Brak rachunku Facet naćpany!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podrobki

Extra informacje

Azka / 2021-10-07

Ta perfumeria na dlatego tyle obserwujących bo reklamę podniosła Dj lady Jessy która puzniej się wycofała bo wkoncu zauważyła ze firma sprzadeajd towar podrobiony! Osoba która sprzedaje repliki i na którą są dowody na facbokku to ściema odrazu by go zamknęli
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Halinka / 2021-10-07

Masakra perfumy to nie są testery te co w sklepie to testery podróbki Bardzo drogo najgorsze ze firma kłamie ze testery i te krewnym to produkty oryginalne To jest nie prawda poproście o numery zobaczcie jaki fatalny stan i zła jakość tych flakonów płacicie za flakon a zapach masakra niektóre to nawet nie pachną jak powinny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Brak paragonu

Extra informacje

Banda Oszustów

Arman / 2021-10-07

Ty rudy sflaczały parówko przestań obgadywać konkuręcje teraz to widaç za masz wrogów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Oszust repliki wszystko z Wolki kosowskiej

Extra informacje

Strefa Blasku Butik Madam już was niszczą!!!!

Jacek / 2021-10-07

Tom Ford i inne drogie niszówki masakra wszystko odpada to jest warte kosza na śmieci! Robią was w. bambucho
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Bajery

Wady

Tanie testery podrobione i szmatki

Extra informacje

1 raz i nigdy więcej

Aśka / 2021-10-07

Polecam na facbokku Strefa Blasku Lady Jessi już nie reklamuje Perfumeri Black bo u niech zamienniki i testery podrobione i do tego teraz wysoka cena ! Wkoncu przejrzała na oczy i woli pomagać osobom potrzebującym a nie wspierać oszustów!!!! Strefa blasku fajne ceny i lepszy towar
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Repliki

Extra informacje

Hania / 2021-10-06

Ja tez zakupilam kremy i nie ma tam daty waznosci oczywiście nie odpowiadają na zadne uwagi . Strach uzywac tych kosmetykow. Mili sa tylko jak cos kupisz potem olewka klijenta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Justyna / 2021-10-06

Oczywiście ze buble I jakość jest tragiczna tych pseudo perfum. Co się stało ze Leydi już nie ma czyżby mały konflikt. Czy zazdrość ze jest w strefie blasku i promuje tansze kismetyki0
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rafał / 2021-10-06

Ładne zapachy perfum
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

zapach

Wady

Extra informacje

3 miesiące

Kamila / 2021-10-06

Co za oszustwa kupiłam kremy masakra tylko opakowanie 1:1 środek aż bać się używać! Oczywiście reklamacji nie ma bo produkt otworzony a jak miałam sprawdzić oryginalność musiałam to otworzyć! Zgłaszajcie tych oszustów i nie mówimy tu o ludziach ale o produktach których nie można sprzedawać bo repliki są zakazane i jest to towar z czarnego rynku. Rachunku brak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki brak rachunku

Extra informacje

BOOS / 2021-10-06

Co ta brednie ze to orginaly i ze dlugo pachna. To zwykle podrobione tanie PSEUDO perfumyi przede wszystkim nie za taka cene. Bo takie same mozna kupic za 50 zl..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

10 min pachna i cena nieadekwatna do jakosci towaru

Ala / 2021-10-06

PODRÓBKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-10-05

Nie polecam testery to podróbki nietrwałe bardzo złe wykonane zapach wcale nie zbliżony do orginaly nie trzymają się na skórze!!!!’
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic

Wady

Tragedia

Extra informacje

Ewelina / 2021-10-05

Nie ma zwrotów Jako nowa klientka zamówiłam towar testery oczywiście podróbki żądalam zwrot kwoty niestety można tylko wymienić towar a ja niestety nie chce za tepieniądze bo to jest za drogo!!!! Kupuje tez na facbokku za 100 zl za sztuke a jak kupisz trzy to na trzeci 50% rabatu czyli jeden perfum 83zl cena super a i jeszcze lepsza jakość bo już konkretnie zrobione Polecam Daniello Eldorado na Facbokku
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Xxx

Wady

Więcej przechwalania

Extra informacje

Asia / 2021-10-05

Nie polecam To jakieś wariactwo nie lepiej powiedzieć prawdę ze sprzedaje firma repliki !!!! Było by sprawiedliwiej a nie to extra transmiesjie jak chcecie mi pomoc to wejdźcie i napiszcie kilka fajnych opini Każdy ma wydatki a ile rodzin ma chore dzieci i szczerze sole wspierać biednerodziny i ich sieci niż tu tego miglansa gorzej niż cygaństwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Żali się żeby wzbudzić zainteresowanie

Extra informacje

Klient / 2021-10-05

Kupiłem noszuwki wiedziałem ze podróbki ale zapłaciłem 180 zł myślałem ze może lepsza jakość jak za taka ceneale niestety wszystko to tanie podróbki tu płacimy za wyrób a nie za zapach! Nie polecam lepiej uzbierać i kupić oryginalne perfumy!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zła jakość i.

Extra informacje

Jessi / 2021-10-05

Testery niestety nie oryginalne kupiłam i żałuje nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Testery podrobione

Extra informacje

Roxana / 2021-10-02

Versace Crystal noir używam od przeszło 6lat albo przywiezione z zagranicy albo zakupione z sephory Tu kupione jako tester, który powinien być mocniejszy id oryginału, otrzymałam perfum w tandetnie wykonanej butelce, zapachjedynie podobny od którego boli mnie głowa. Oryginały trzymały cały dzień a sweter pare dni jeszcze pachniał. Zakupione w perfunerii black 2 godziny To najgorzej wydane pieniądze nie polecam i przestrzegam zamiast ładnie pachnieć można jedynie dostać wysypki od tej tureckiej podrobki. I nie jestem z zadnej konkurencji bo tam z pewnością jest ten sam badziew.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.75
Zalety

Brak

Wady

Podróbka za duże pieniadze

Extra informacje

Aśka / 2021-10-01

Masakra perfumy to nie są testery te co w sklepie to testery podróbki Bardzo drogo najgorsze ze firma kłamie ze testery i te krewnym to produkty oryginalne To jest nie prawda poproście o numery zobaczcie jaki fatalny stan i zła jakość tych flakonów płacicie za flakon a zapach masakra niektóre to nawet nie pachną jak powinny
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zadne

Wady

Repliki

Extra informacje

Olcia / 2021-10-01

Te kremy to masakra płacicie tylko za opakowanie w foli 100% repliki i jeszcze porównują ceny na sephora masakra Testery repliki szkoda kasy a zamienniki to jeszcze gorszy szajs Nie polecam !,,,,,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Repliki

Extra informacje

Monika / 2021-09-30

Takie same perfumetki identyczne oni sprzedają po 20 zł a można takie same kupić po 9 zł w internecie I niczym się one nie różnią. Tylko czekają na naiwnych. Ale kto już pozna to rezygnuje z zakupów czegokolwiek. Nie polecam! Chcę tylko przestrzec żebyście się nie nabrali. Bo naprawdę szczerze nie warto. Często perfumy są uszkodzone mają wady zapach jest nietrwaly, brakuje atomizera albo w ogóle nakretki. Nie kupujcie bo poczujecie się po prostu oszukani.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

Bardzo drogo, perfumy często uszkodzone

Extra informacje

Testery 76 zł na OLX.pl  / 2021-09-30

https://www.olx.pl/d/oferta/perfumy-hurt-warszawa-CID87-IDLfIWK.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

https://www.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-foliowane-CID87-IDKL9F3.html / 2021-09-30

Perfum na OLX kosztują 5 zł 33 ML https://www.olx.pl/d/oferta/perfumy-33-ml-foliowane-CID87-IDKL9F3.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pani poszkodowana / 2021-09-30

Proszę zgłosić wszystko na policję Brak paragonu i do tego rozprowadzanie replik nie chce przyjąć zwrotu policja już się tym zajmie prawidłowo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anita / 2021-09-30

Po co to pokazywać ile ma kosztowac naprawa auta. Dla mnie to czasem lydzie dla szpanu chyba to robia. Zajmij się Darku normalną praca bo na tych podrobkach to daleko mozesz nie zajechać . Bo dziewczyny zawsze miały wolne weekendy a teraz musza nadrabiać Twoje straty.Wstyd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Poszkodowana / 2021-09-29

Karma wraca ze zdwojoną siłą i tak się stało nie żałuje P Darka zostałam oszukana na 1500 zł Niestety repliki chcialam wymienić na inny towar bo tylko głupi zapłaci 120 zł za tandetę teraz to chociaż na kosmetyki bym zamieniła ale niestety tak to jest. Nie polecam perfum nie są warte tych pieniędzy można zapłacić 50 zł ale nie 120 czy teraz nawet 200 zł to jest oszustwo na wizji !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Oszustwo w biały dzień

Extra informacje

Aska / 2021-09-28

Nie polecam za kłamstwa!!! Towar to repliki z czarnego rynku!!! Brak paragonów towar z przemytu i gość który na wszystkich plotkuje aby zdobyć oglądalność !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Gada i gada głupoty

Wady

Repliki

Extra informacje

Zanim pani K / 2021-09-28

Zanim pani K zacznie Mówić że super produkt najpierw niech pani sprawdzi wtedy niech pani poleca wszystko to podróby warte 70 zł a nie 140
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gość / 2021-09-28

Nie dziwię się, że nikt tam nie chce pracować. Zero szacunku do pracownika, dobrze, że osoby które postawiły na swoje odeszły od razu, a reszta z czasem jak zobaczyła jak będą je traktować!!!!! Zgłosić oszusta, za te podroby!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic.

Wady

Wszystko!

Extra informacje

Milena / 2021-09-28

Mnie nie stać na tandete więc nie kupuje. Jak to sie mowi widza galy co kupuja i za ile. Moze ktos lubi taki badziew
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-09-28

Taki towar nie powinien byc dopuszczalny do sprzedaży. Podrobione tanie rozlewane pseudo perfumy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Klaudia / 2021-09-28

Ciekawe za kogo się przebierze teraz żeby zrobić show gej lesba a może striptiz zrobi a może gównem się wysmaruje ???????????? oglądam bo lubię jak ludzie myślą ze są kimś a jest zerem i zrobi wszystko żeby żeby tylko być zauważalnym !!!! Myśle ze Gówno pomoże na 100 % Dawać smarują się
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabi / 2021-09-28

Nie polecam to nie testery a tanie podrobki za cene z kosmosu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marteczka / 2021-09-27

Ciekawe za kogo się przebierze teraz żeby zrobić show gej lesba a może striptiz zrobi a może gównem się wysmaruje ???????????? oglądam bo lubię jak ludzie myślą ze są kimś a jest zerem i zrobi wszystko żeby żeby tylko być zauważalnym !!!! Myśle ze Gówno pomoże na 100 % Dawać smarują się
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Show

Wady

Show

Extra informacje

Aga / 2021-09-27

Siki i repliki repliki masakra dla odmiany zamienniki pokazują głupcy się znajdą do czasu!!!!! Karma wruci po was????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Repliki

Extra informacje

Oszukana i zablokowana / 2021-09-27

Zostałam oszukana i zablokowana ale dalej zgłaszam i kupuje a co tam karma wraca S te twóje żale wsadź sobie w niemyty kant!!! Te twoje żale i tak nie pomogą????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Repliki

Extra informacje

Lazienka / 2021-09-27

Klaudia prosze myj czesciej wlosy bo masz tluste ,sprzedajesz kosmetyki a sama jestes nie domyta okropne Tacy jacys za prosci jestescje z sloma z butow wychodzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak

Extra informacje

Brak

Miroslaw / 2021-09-27

Przyjzyj sie foli powinna byc delikatna cieniutka,i mocno przylegac do kartonika Kartonik wrecz powinnien byc dobrze stabilnie wykonany jesli nie to znaczy mamy doczynienia z podrobki!!!! Podrobione Produkty najczescjej pochodza z panstw w ktorych jezyk angielski nie jest jezykiem urzedowym stad w podrobce sa bledy Na spodzie buteleczki znajdziesz numer seryjny perfum,ktory powinnien tak Samo odpowiadac na spodzie opakowania,kazde perfumy maja swoj unikalny flakonik ,ktory nie tak latwo podrobic,obejrzyj korek perfum( ile razy slyszymy na audycji koreczek....zakretka inna???,?!!!!!Marki drogich perfum nie oszczedzaja na flakonikach i wypuszczaja na rynek super wykonany flakon perfumowy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duzo

Extra informacje

Bez komentarza

Angolia / 2021-09-27

Witam, to sa perfumy dla ludzi bez klasy \r\nPodrobki!!!!!!\r\nMadry inteligentny czlowiek kto sie zna na perfumach nigdy tego nie zakupi zamienniki perfumy jak w kiku \r\n
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duzo

Extra informacje

Bez komentarza

Ola / 2021-09-27

Klaudia robi mu biznes nawet jak mu limo podbije to on nic nie zrobi bo nie znajdzie takiej drugiej jak ona. Raz juz odeszla i wróciła do meza ale Daro prosił zeby wrocila bo kto jak nie ona sprzeda podrobione perfumki. Ludzie tam to jest cyrk . Ostatnio sie pokłucili i Klaudia mieszkania szukala. Wiec nikt sie prawdy nie dowie co jest grane a jeszcze bardziej co sprzedawane. Pozdrawiam wszystkich z konkurencji i wszystkuch zadowolonych z podrobek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2021-09-27

Super prowadząca... to Ona robi całą robotę! Perfumy ( testery) szkoda na to pieniędzy... nawet podróby są lepszej jakości , 33 ml kosztują 8 zł.kosmetyki mają takie ceny ,że można się przewrócić... za serum hialuronowe niebieskie place 27 zł , czerwone z kawiorem 25 zł , u nich 69 ...opaski logowane 12 zł... Nie dawajcie się nabić w butelkę. Szukajcie solidnych i godnych polecenia sprzedawców. Pozdrawiam ciepło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-09-27

Oczywiscie ze padnie bo ludzie uciekaja od niego bo ilez można klamac i brac na litosc A Kludia niech wraca do męża i szkoda ze dala sie omamic temu wrednemu czlowiekowi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halina / 2021-09-27

Oszuści Replik Replik
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rudy / 2021-09-27

Skoro negatywy pisze konkurencja to pozytywy sami sobie wystawiaja tyle w temacie Dramat w dwie strony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-09-27

Szacunku to pan nie miał nigdy tylko na transmisji Kopnął w tyłek pracownika potem opluł w twarz sprzedaje repliki!!!! żeby utrzymać stronę zajmuje się plotkami! poprzednich pracowników pewnie tu więksxiść nie zna traktował obojetnie nakazywał zakładać firmy o kobietom jak nie sprzedawały dobrze towaru szantażował ze wypłaty będzie mniej!!!! Nie polecam za to ze udaje na transmisji innego człowieka jakim jest A jest oszustem i dlatego żadna kobieta w tej firmie nie utrzyma sie na dłuższy czas! Ciągle żale na transmisji tego się słuchać nie chce! Jeżeli ma chłop problem niech to załatwi prywatnie ale żeby mieć więcej ludzi to woli przez facbook! NO TAKI TO TYP !!!! Asortyment
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kisiel / 2021-09-27

Drama i tye. Nie polecam. Jestem pewnie z konkurencji ha ha ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Banan / 2021-09-27

Gdzie te pozwy na konkurencje mose warto zlozyc i sto tysuecy bedz. na zrobienie autka Darius. A nie zawracasz sobie tylek podrobami .

Marek / 2021-09-27

Ogladam Cię Darku od początku i szpan z woda sodowa ci do glowy uderzyla Wrocław jest maly i jestes znany ze sprzedajesz podrobki sam doskonale o tym wiesz. A gdzie masz torebeczki gdzie tak całą konkurencje z Wrocka chciałeś wykosic i filmiki nagrywales taki byles kozak. Więc rob swoje to dalej zajedziesz ale uczciwą praca ludzie sie bogaca.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Irmina / 2021-09-27

Ja kupilam perfumy Versace i nie działają to jak mozna wyslac takie uszkodzone perfumy i miwic ze konkurencja pisze zle opinie. Panie Darku zmienic distawce Pan wie jakiego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Darek / 2021-09-27

Darek opowiedz jak Klaudia ci oko podbiła i nie pokazywałeś się na transmisji plissss
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Wszystko wielka ściema

Extra informacje

Xxx / 2021-09-27

Obejżalam właśnie filmik no szok co ten gość wymyśla ha ha nich z tymi replikami się schowa bo tego pełno u nich to wszystko jest szajs!!!!!!! Ale nie to są testery oqtletowe kilian za 150 zł ha ha no nie mogę ze śmiechu ha ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Repliki

Extra informacje

Zuzia / 2021-09-27

Ciekawe czemu Ola odeszla i Magda ktore byly od samego poczatku może warto zaczrpnac opini od bylych pracownic co tam sie dzialo. Kludia sie rizwiodla pewnie po to zeby byc z Darkiem. Dla mnie to sciema co oni robia i niech robia tylko kowia prawdę i ciagle zwalaja na konkurencje a przecież ludzie to kupuja i maja prawo wyrazić swoje zdanie na temat zakupionego towaru. Po to jest ta strona nie tylko dla konkurencj Panie Darius.

ewelincia / 2021-09-27

SUPER POZYTYWNI LUDZIE KLAUDIA I DARO DE BEST\r\nPOLECAM NA 10000000000000 I WIECEJ \r\n
Zalety

Wady

NIE MA

Extra informacje

KUPUJ TYLKO NA Perfumeria BLACK

Magda / 2021-09-27

Szacunku to pan nie miał nigdy tylko na transmisji Kopnął w tyłek pracownika potem opluł w twarz sprzedaje repliki!!!! żeby utrzymać stronę zajmuje się plotkami! poprzednich pracowników pewnie tu więksxiść nie zna traktował obojetnie nakazywał zakładać firmy o kobietom jak nie sprzedawały dobrze towaru szantażował ze wypłaty będzie mniej!!!! Nie polecam za to ze udaje na transmisji innego człowieka jakim jest A jest oszustem i dlatego żadna kobieta w tej firmie nie utrzyma sie na dłuższy czas! Ciągle żale na transmisji tego się słuchać nie chce! Jeżeli ma chłop problem niech to załatwi prywatnie ale żeby mieć więcej ludzi to woli przez facbook! NO TAKI TO TYP !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

*** Boli Same żale

Wady

Repliki

Extra informacje

Jola S / 2021-09-27

Miałam nie pisać ale muszę to zrobić …\r\nNa Wólce Kosowskiej to pełno takich ciapatych co z samochodu sprzedają pseudo testery za 30 40 70 zł brak słów . To już wiecie skąd PB bierze testery ????????????

Karolina / 2021-09-27

Super prowadzacy transmisję polecam

Magda / 2021-09-27

Zgadzam się ztym że są to podróbki. Kupiłam okulary i porażka. Te same okulary były w biedronce tylko na moich dodatkowo była przyklejona naklejka złota lv. Oni sami chyba nawet te naklejki lepią i kasują za to jak za zboże. Tak że brak słów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marek ???????????? / 2021-09-27

Super sprzedawcy z poczuciem humoru dobrej jakości i dużej trwałości wody perfumowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Dobre ceny

Wady

Nie widzę wiem co kupuję

Extra informacje

Wiki / 2021-09-27

Nie polecam. Podróbki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Patrycja / 2021-09-27

Beznadziejne podróby. Tym powinien się zająć urząd celny.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tylko wady.

Extra informacje

Kejt Gorgolka / 2021-09-27

Kupuje wiec testuje :) polecam każdemu z całego serca :) a na marginesie cudowni ludzie ,uśmiechnięci, aż chce się transmisje oglądać :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Karolina / 2021-09-27

Ja nie jestem konkurencją czyli jak to Pan mówi Grzegorzem. Byłam waszą klientką bo dałam się nabrać. To nie są żadne testery tylko podróby takie które można kupić na plaży w Turcji za 5 dolarów. Oszukujecie ludzi , przecież to jest nie legalne
Zalety

Brak

Wady

Same wady.

Extra informacje

Olka / 2021-09-27

Wszyscy co myślą że kupują oryginalne perfumy niech odpowiedzą na jedno pytanie dlaczego perfumy mają białe naklejki albo są stare to samo można kupić na OLX się za 70 zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ulllaaa / 2021-09-27

Skoro negatywy pisze konkurencja to pozytywy sami sobie wystawiaja tyle w temacie Dramat w dwie strony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2021-09-27

Świetni ludzie ,uczciwi przede wszystkim ci którzy tu hejtuja szczególnie ty dupku co hejtujesz obyś tego pożałował
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Maja / 2021-09-26

Oczywiście ze buble I jakość jest tragiczna tych pseudo perfum. Co się stało ze Leydi już nie ma czyżby mały konflikt. Czy zazdrość ze jest w strefie blasku i promuje tansze kismetyki0
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jenifer / 2021-09-26

Buble, buble, i jeszcze raz buble. Tyle w temacie. Ludzie szkoda pieniędzy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Same wady.

Extra informacje

Janek / 2021-09-26

Nie polecam tych produktów z perfumeria black. Są to bardzo drogie podróbki. Takie same w internecie można kupić do 50 zł.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Bardzo nie trwały zapach w niczym nie przypomina oryginału.

Extra informacje

Karina / 2021-09-23

Te produkty nie sa warte tej ceny. I zapachy krotko trzymaja. Moze ktoś lubi podróbki ktore powinny byc po 30 zl a nie 140. Oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Irmina / 2021-09-21

Zsgladnelam na te strine bo chcialam zrobic zakupy w tej firmie i jestem rozczarowana tak duzymi negatywnymi opinami. Chyba odpuszcze.

Ewa / 2021-09-20

Niestety, pierwszy i ostatni zakup w perfumerii. Zakupione rzeczy przyszły w pudełku po detergentach. Niby filozofia zero waste ale wszystko przesiągnęło ostrym zapachem chemii. Nic przyjemnego. Zero kontaktu z obsługą klienta. Takim traktowaniem sprawia się, że klient nie wraca. Ja nie wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-09-19

Zgadzam sie w 100% z Marysi opinia. Wiec nie bede opisywać tego bo szkoda czasu. Firma nie jest godna polecenia .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marysia / 2021-09-18

Nie polecam zakupów na Perfumerii Black. Ja się nabrałam 2 razy i już więcej nigdy nic od Nich nie kupię. Wszystko czy to testery czy zamienniki są bardzo nietrwałe i mało podobne do oryginałów. Mam porównanie bo zamawiałam takie same perfumetki z innej firmy. Ponadto zawsze coś jest uszkodzone brak atomizera, dziwnie zapakowane jakoś w dwa pudełka w tym wszystko pogniecione. To wszystko jest dziwnie podejrzane tak jakby było coś dolewane. A jak się otwiera to zawsze coś nie tak albo pęknięta nakrętka albo w ogóle nie da rady się tym psikac. Żałuję tych zakupów i straconej kasy. Mają bardzo bardzo drogo i myślałam że będą to dobre zamienniki lub testery ale się pomyliłam. Ceny z kosmosu. To samo z kosmetykami Porównajcie sobie ceny gdziekolwiek indziej to zawsze jest tam wszystko taniej-także nie warto. Chciałam przestrzec tych którzy chcą coś u nich zamówić żeby nie dali się nabrać tak jak ja niestety. NIE POLECAM !!!! i dodam że jestem zwykłą klientka a nie osoba z konkurencji jak to zawsze szef twierdzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

wad jest ogrom między innymi nietrwaly zapach, słaba jakość, bardzo drogo.

Extra informacje

Iga / 2021-09-18

Tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-09-13

Repliki!!!!!!

Janek / 2021-09-02

Oszust zawsze zostanie oszustem i będzie na każdym kroku próbował oszukać Niestety tak to jest A Ten cały rudy to widac ze bajerant i osoba prowadząca nie odpowiadają na komentarze Niby taki pomocny a oszust Nie polecam za nieprawdę i tyle
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2021-09-02

Repliki zakazane niestety okłamali państwo dużo ludzi i nadal kłamiecie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewka / 2021-09-02

To jest jedno wielkie gowno i tyle \r\nDarek zajmij się wkoncu tym ci dozwolone
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2021-09-02

Ooo, jedyne co mogę zanegować to fakt, ze Pan Darek psika siw perfumami. I to kilkakrotnie,seriami.Po czym Je sprzedają w tej samej cenie. Cała reszta szaleństwa dozwolona.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.67
Zalety

Sumienni

Wady

Skazani na sukces.

Extra informacje

Skazani na to by Obcy Ludzie szargali nazwiska Rodziców

Monika / 2021-09-02

Najpierw dodałam opinię i wyskoczyły mi inne. O, Kurczaczek, Ludzie, tyle gniewu. Tyle złości.Nie śledzę Poczynań właścicieli ale jak oglądacie to widocznie Was to ciekawi... po co Jakąś Lady w to mieszać.Ja raz byłam na Jej filmiku. Nie miała szansy komentarza dać bo cały świat Ją zalewa komentarzami. Każdy raz za razem. To WIĘCEJ nie wchodzę BO Po co się mam irytowac. Tyle. Ale z tym Panem Darkiem to przesadzacie. Ma taki pomysł na siebie i jak Mu dobrze sie pajacuje to Jego sprawa. I jaka ta choroba JegoNiby???? Operacja??? Zmniejszył żołądek.. Schudł... Tyle w temacie. Teraz musi utrzymywać.. A to też trudne. Jeszcze trudniejsze niż samo zrzucenie wagi. Ludzie dajcie spokój.Kupujcie. Nie kupujcie. Ale dajcie spokoj komentarzom. Jestem Klientem z doskoku. Jak mam czas. A rzadko mam. I nie wymagam wyjątkowego traktowania. Ludzie, teraz to się nawet nie wybiorę bo mi Szabat sie zacznie lada moment dzisiaj. I moze dobrze... Bo teraz Pani Claudia będzie mieć trudno bo przy okazji propozycji produktów będzie musiała się zmierzyć z hejtem, współczuciem i jeszcze wyłapywać co Kto by chciał kupić... A w głowie i tak będzie mieć jedno. Czy Ukochanemu się, naprawdę, nic nie stało.. Pozornie nie ma uszczerbku ale coś się zadziało na pewno. Wyjdzie w praniu...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
4.67
Zalety

Dostawa Rach Ciach Pach. Ja kupię czasem spinki. Mini paczka. A Perfumeria Śle wiadomość czy zamykać i wysyłać czy dobierać bo szkoda za przesylke płacić. Ja Zamykam. Bo jak kupuje to Czekam na spinki i chce je już założyć... ić

Wady

Jedna Pani przypomina, zeby sie odzywac na Priv. No kazdy Wie, ze jak ma kupic to Mus zaplaty.. Ale widac są Tacy, Którym trzeba przypomnieć, ze przed chwilką coś Zakupili... Hihihi

Extra informacje

Nawet Gwiazdy kupują w Turcji. Płacą za bilety krocie. Sami sobie winni. Ja w Sopocie na Papierosy 35 pln musialam zapłacić mimo 17.50 pln na paczce. To cena sugerowana. Kupiłam bo mi sie nie chciało gnac 2 km przez Monciak do Zabki... To samo tu... Po co kupowac Lot do Turcji za 450 pln.. A po co mam przepłacać skoro Dostawę mogę mieć za niecale 20 pln!!!! I ten sam produkt. Polecam zakupy tu i gdzie się Komu podoba. Ale nie hejtujcie. Oni proponują cenę. Godzicie się więc akceptujecie Warunki. Paragon? A do czego? Żeby sie rozkładał 2 lata bo go rzucicie czy porozsyłacie na inne strony z Nienawiścią... Asortyment 4 bo takiego oczekuję i za Pełną Czwórkę płacę. Dostawa 5 bo w mig. Zamawia się lux więc Też 5. Reklamacje to nie robię bo wiem co kupiłam.. No chyba, zeby mi szafę przysłali to się oburzę bo nie mam już miejsca... Ale bym cicho siedziala i sprzedala z zyskiem... Hihihi. Ludzie humoru, dystansu... . ..

Monika / 2021-09-02

Jak czytam te opisy, które pouczają o § kpk to mi się żal robi tych mądrych głów co się nie spełniają tylko dołki kopią. Ale dolów kopanie to też zajęcie. Kupujecie bo chcecie. Testery. Odpowiedniki. Nikt, nikomu nie narzuca. Łby macie. Posluchajcie. Hugo Boss ma zapach Deep. Dla uboższego klienta ma Oriflame propozycje tego zapachu... A dla jeszcze biedniejszej kieszeni Avon proponuje zapach Passion Dance. A La Rive jeszcze tanszy Odpowiednik. Zeby i Pietnastolatki pachniały a nie ukradkiem czyscily Matkom flakony... Wszystko sie zaczęło gdy pracownicy perfumerii, przedstawiciele i inni w szeregu swoje znizkowe testery postanowili sprzedawac. By zyskac pieniądz a psikac i tak sie psikali w pracy. Wiec i kreator wyczul, ze te njecne testery tez trafily na półkę zakupowa. Ja lubie kupic Psiki i za 2500pln za 15 ml i lubie takie za 900pln za 30 ml.. Lubie kupic w douglas za 1025 pln 100ml ale i kupie olejek na.tureckim Suku.za 20 dolarów. Uzywam Issey Miyake od 1991 roku CZYLI ROWNE 30 LAT... i sie nie znudzil zapach. Kreator dba o zmiane na sezon letni.. Zimowy... Miyake nie godzi sie na odpowiedniki bo trzyma cene.. Robi testery. Gdyby bylo to malo zgodne z lrawet to by bylo wylapane. I zostalo zlapane. Turcy specjalizuja sie w utrwalaniu zapachu. Czymi z jednego produktu tworza pięć. I placa za to. Leja. Nadal płacą . Leja. Płacą.. Kazdy woli cos zyskac wiec sie godza Marki na lanie TESTERÓW. A cene jaką sugeruje Perfmeria Black to cena sugerowana. Nikt nie musi kupic. Jakis Ktos podeslal testery za 109pln przecenione z 459pln. Bzdura. Tester to najwyzej 50 pln w maxie ale trzeba wziac ze 200 sztuk. Dodam, ze kazdy ma wybor. Oni sugeruja Ja, TY, MY, WY, ONi, ONO... kupujemy. Najbardziej wplywowe Telewizyjne istoty uzywaja Fifty-fifty czyli rano uzywaja oryginalu w łazience a odpowiednik wkladaja do torby i wychodzą. I utrwalaja zapach testerem lub inspiracja hormonów.. Bo szkoda hajsu nawet Tym co Oscara dostali i role za 30 000000 milionów dostaja. Nie chce mi sie szukac IP tych co wstawiaja kwas i pisac, zeby sie pukneli w glowy... Za opiniami stoja albo zwolennicy albo przeciwnicy. Z reguły Konkurencja plata figle... Grzecznie to nazywajac figle.. Konkurencja nie spi... Jak Kurtyzana w Rzymie.. Zasnęła to nie zarobila. Konkurencja dziala tak= Knajpy opisuja male porcje... Wlosy w zupie... Fryzjerzy schody i brak ostrych cięć... Farmaceuci tylko zachwalaja swoje a inne, ze skutki uboczne ma kontr firma.. Banki, ze maja najnizsze RSO.. A tu inny sprzedawca pluje na Perfumeria Black. Ja z centralnej Polski a jak we Wroclawiu jestem to i do Solarium zawiezc sie każe kierowcy. I nie obnoszę sie z tym.. Ludzie, nie zazdrośćcie. Po prostu zyjcie. Fortuna Kolem się Toczy. Pandemia ukazala jak mozna czlowieka zamknąć.. Zniewolic.. Chcesz to kupujesz, nie chcesz nie kupuj.. Wejdz na transmisje popisz komentarze, spedz czas z ludzmi, poczuj sie inny.. Mniej samotny.. Nie trzeba kupowac. A jak juz sie kupi to mozna byc mniej zadowolonym niz sie spodziewalo... Wtedy sie wylewa Szambo na glowe... Albo sie okazuje, ze nie byles. Pierwszy, Pierwsza a byla Gratka to sie leje Kwas i maci opinie calemu Sklepowi. Oj, Ludzie. Ja kupuje zgodnie z sumieniem. Moja Matka stary Prokurator. Zawsze prawnie. Ale... Ja mulilam koc Gucci za 4 800 pln. I mi zjadl pies lamowke... Co zrobila moja Matka. Odkupila. W Perfumerii Black za 220 pln taki sam.. No inna lamowka byla. Ale wytlumaczyla to tym, ze zjadl pies i inna odszyla krawcowa. Tyle w temacie. Wiec kupujcie albo nie kupujcie.. To tyczy sie wszystkich sklepów.. . Stacjonarnych i internetowych.... ale nie psujcie opinii. A o swoich zalach i zawodach co do produktu poinformujcie na Priv a nie na forum. Bo ludzie sie nakręcają. Chetnie dołączają do zbiegowiska i sie gapia niz sie schyla i zaczna reanimacje... A jak juz jest z oroduktem dobrze, to sie znajduje Pan lub Pani co Im nie odpowiada sprzedajaca. Brzydszym ladniejsza nie odpowiada. Zwyklym ta zadbana. 50 % spoleczenstwa nie ma pojecia, ze ich partnerzy czy dzieci czy rodzice sa po upiekszeniu. Tak samoj robi ten co kupuje kremy i wciera co ranek i co noc i ten co idzie sie ukłuć igla. Zasada ta sama. Tylko efekt minimalnie. Slabszy... Ale. Zadadnosc taka sama. Oj ludzie.. Troszkę wiecej wrazliwosci dla samego siebie. Wtedy pokochacie otoczenie. Swiezo po wypadku jest ten Pan od Perfumerii... W emocjach powiedzial, ze beda mega wyorzedaze bo na remont auta trzeba krocie. Padlo slowo zrzutka ale nie w kontekscie... Wplacajcie mi za free.. Tylko w kontekscie SPRZEDAM WSZYSTKO ZA MALE PIENIADZE BY SIE WYPRZEDAC I MIEC JAKIS ZYSK. to moje spostrzeżenie.. Ale sie juz jakas Glowa znalazla co napisala cos w typie.. Jak mozna ludzi prosic o pieniadze na naprawe auta.. O losie. Rzadko tam cos kupuje bo nie mam czasu na sleczenie w necie. Dlugo sie przyglądam na wyrywki nim mnie cis skusilo. Ake jak juz sie przekonalam to zaznaczyłam dzwoneczek i wchodzę. Czasem dzien po dopiero ale zerkam. Tez mam usrane zycie przez Rodzinna presję ale jakos daje rade usmiechac sie i pomagac budowac kapital Państwa. Pozdrawiqm Wszystkich zadowolonych bardziej i, tych, mniej zadowolonych. Pamietajcie, ze hejt moze spaść na Was jak Deszcz.. I czytajcie dokladnie pytania ankiety bo ludzie zaznaczyli reklamacje na 3..no nie mogzna zwracac wiec powinno byc dodatkowe 0 na poczatku. Przemyslany zakup nie robi zamieszania...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Znajomość lini zapachowej

Wady

Dotyczą komentarzy na transmisji nie zwiazanych z produktem i wtedy jest pominiety inny dotyczacy kupna.

Extra informacje

Użytkuję zawsze do końca jak mi Matka nie podkradnie. Zakupy robie z rozwaga wiec nie ma reklamacji. Pudelko mi nie jest potrzebne tylko produkt. Po to mowia, ze nie ma zwrotow bo nie robia bkedow w wysylce wiec rekkamace sa Zerowe. e. ...

Ola / 2021-09-01

Kupowac podjebki bo parowa na mechanika zbiera.Zalosne jaki on ma tupet. Aliexpres juz jedzie z podrobami do Bleck
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nikoś / 2021-09-01

I się konczy kariera Nikosia Dyzny. Za te podrobki ktire od Was kupolem to dramat i odświeżacz do kibla dluzej i lepiej pachnie. Na nas naiwnych sie doribil na swoje zachcianki. Wstyd tak oszukiwac i okradac ludzi. Zycze powodzenia mimo wszystko. Karma wraca. Moze to za pracownikow ktorych sie zle traktowalo..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-09-01

Ha ha ha karma właśnie dopada tak bo to rudy gej który hajsu ma dziś mniej dziś ***owa data dla rudego i mustanga Skasowany wy*** teraz rudy was zawali aliexpres i podróby perfumetki i podjebki I kupujta wy patole ja was dziś już wy***e
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dorota / 2021-08-27

Klaudia i Darek to para. On teraz zrobi z niej szefową bo sam nie chce bradz odpowiedzialnosci za gowno które kaze jej wciskac. Dobrali się oboje. Ona szurnieta tak jak on
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zenek / 2021-08-27

A dla mnie to zwykły SZAJS i parowa gada jak psychicznie chory
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Kasia / 2021-08-27

Taki badziew, oszustwo jak nic.. Chamskie odpowiedzi na pytania
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Kasia / 2021-08-26

Przecież on gada jak nawalony i ludzie juz wiedzą że sprzedaje tani badziew.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grazynka / 2021-08-26

Chyba interesik padnie bo podrobki sa zakazane i juz zgloszone
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2021-08-26

Panie Darku niech Pan przestanie brać leki bo panu naprawdę już na głowę uderzają niech Pan idzie do psychiatry się leczyć i jak zawsze jego śmieszna choroby przestań ćpać
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gruby gej / 2021-08-26

Wczoraj wieczorem oglądałem transmisję tak zwanego Rudego geja który zaczął znowu obgadywać Grzesia szczerze to jesteś rudy fałszywy *** do tego jesteś Łysy i spocone widać że jakieś mocne leki bierze bo coraz bardziej jest przy*** Pozdrawiamy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-08-23

I co jakim to trzeba być ***em i oszustem żeby pracowników zmuszać do pracy w chorobie!!!! Tak firma dba o pracowników co to ma być !!!! Dziewczyny na zwolnienie niech parówka sam zapierdziela ha ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żenada

Wady

Zeruje na litości innych

Extra informacje

Sławek / 2021-08-11

Ja tez bylem w Radzyniu i to co onii mieli na tym obrzydliwym bazarku to swiadczy jacy oni sa brudasy. Tandeta i nic dodać Darek i Kludia to okropni ludzie robią tylko szum i nie umieja sie zachować . Myślał ze on to jest tsm gwiazda z Klaudia . Jednak ludzie juz ich poznali i wiedza co soba prezentuja. Dno totalne tak jak ich ten straganik z *** wzięty. Te zspachy to porażka.

gość / 2021-08-11

Witam. Moja relacja i osobista opinia z festynu w Radzyniu. Parówa to podróba parówek, wymieszane odpady z papierem toaletowym tak jak jego podróby perfum i badziewie. Stragan wyglądał jak na wiejskim odpuście. Pajac, oszust krętacz, naciągacz, kultura i zachowanie mniej niż zero, robi wrażenie jak człowiek z patologi społecznej. Potwierdzam i przychylam się do poniżej wyrażanych w przeważającej większości negatywnych opinii o panu Dariusu.
Zalety

brak

Wady

jak w opiniach

Extra informacje

Antek / 2021-08-08

Oczywiscie ze nie ma tych pofjebek bo wie ze to tandeta. I jaki on tam eazny cwaniaczka i myślę ze Leydi go nie lubi. Tylko on swoj ryj tam pcha do niej. I ta Klsudyna nie domyta i w ciuchach przepoconych codziennie tych samych. Co za wiesniaki mysla ze tandetne rzeczy ludzie beda kupowac. Tylko glupi kupi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bolek i Lolek / 2021-08-07

Jak widać na miejscu żadnych testerów nie sprzedaje Bo wie że to jest zakazane i że to jest zwykły Bubel a ludzie niektórzy mają pojęcia tylko stare torebki i kremy i ten jego Chiński Bubel metalowe parówa rozdaje parówki żeby przyciągnąć głupków do siebie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bolek i Lolek / 2021-08-07

Jak widać na miejscu żadnych testerów nie sprzedaje Bo wie że to jest zakazane i że to jest zwykły Bubel a ludzie niektórzy mają pojęcia tylko stare torebki i kremy i ten jego Chiński Bubel metalowe parówa rozdaje parówki żeby przyciągnąć głupków do siebie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kajtek / 2021-08-07

Takiego buraka i prostaka dawno nie widziałem . To jest zlot Leydi a on tskiego waznego zgrywza jak by to byla jego impreza. A dalej szajs wciska nawet na Zlocie Zenada co za typ. A Klaudia to go leje i dobrze no oni yo siebie warci. Tylko tacy jak oni nadaja sie do wciskania ludziom gowna.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
1.00

Wiesia / 2021-08-05

Podróby podróby!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-08-01

Dobrze że Ola odeszla od tych wrednych i zaklamanych ludzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ilona / 2021-08-01

Dokladnie zgadzam się nie ma orginalnych testerow po 100zl. I gdy by mie ta Jessi to by nie miał takiej oglądalności a ona dla kasy zrobi wszystko. Razem lubią lametowac jacy to oni dobrzy i uczciwy ludzie. Oszusci i nic wiecej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata / 2021-07-31

Czy ktos widział orginalne perfumy po 100zl bo ja jestem w szoku ze ktos moze cos takiego ludziom sprzedawac.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ewelina / 2021-07-28

To Klaudia ma męża? A myślałam, ze ona i Darek są parą przecież ona tam chyba z nim mieszka? Jak to Ola odeszła? Czyli jednak miała dość tyrana.
Zalety

Nie ma

Wady

Podróbki

Extra informacje

Kasia / 2021-07-28

Nie polecam problemy robia ze zwrotami dlugo czekalam na paczkę I towar kiepskiej jakosci.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-07-27

Oczywiscie ze padnie bo ludzie uciekaja od niego bo ilez można klamac i brac na litosc A Kludia niech wraca do męża i szkoda ze dala sie omamic temu wrednemu czlowiekowi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klaudia / 2021-07-27

Jeszcze troszeczkę minie i Klaudia też odejdzie bo już raz się do niej Darek dobierał to dostał od niej w oko i się nie pokazywał na transmisji przez dwa tygodnie bo miał fioletowe oko i firmę będzie trzeba zamknąć Darek Grażyna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-07-27

A Darek gra na takim samym systemie jak lady Jessie wszystko na litość i mówią i wciskają ludziom kit i wyłudzają tylko pieniądze powinniście się wstydzić i do pracy iść a nie wyłudzać od ludzi pieniądze ja mam chorego kotka ja mam chorego pieska tak itd. wstyd wstyd
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-07-27

Także została im tylko jeszcze patologia która nie ma pojęcia jak wyglądają oryginalne perfumy od lady Jessie powinna się wstydzić za to że przez nią została Oszukana przynajmniej 300 osób a tak mówiła że to są oryginały a wszystko to gówno warte 60 zł
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Grazynka / 2021-07-27

Oj nadal sprzedaje te PODRÓBY i Kludia juz ledwo prowadzi transmisje bo Olcia im odeszla a tak sie ograzał ze ma super ekipe i co P. D. Zostsles sam bo ludzie mają dosyc wciskania tandety.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Pola / 2021-07-20

Podroby i tandeta
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karina / 2021-07-18

Podroby podróby podróby!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabi / 2021-07-16

Dla mnie to raczej nie sa orginały
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kama / 2021-07-15

Najlepsza firma najlepsze produkty i zgrany time ????????

Alexa / 2021-07-15

Super prowadząca... to Ona robi całą robotę! Perfumy ( testery) szkoda na to pieniędzy... nawet podróby są lepszej jakości , 33 ml kosztują 8 zł.kosmetyki mają takie ceny ,że można się przewrócić... za serum hialuronowe niebieskie place 27 zł , czerwone z kawiorem 25 zł , u nich 69 ...opaski logowane 12 zł... Nie dawajcie się nabić w butelkę. Szukajcie solidnych i godnych polecenia sprzedawców. Pozdrawiam ciepło
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-07-14

Dla mnie to nie sa oryginalne testery. A ten P. D. To juz takiego cwaniaczka na tych transmisjach zgrywa ze czasem nie da sie tego ogladac. Klaudia dobrze to prowadzi a on robi zamieszanie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40

Kinia / 2021-07-12

Na transmisji negatywne komentarze zaraz usuwane są.Chyba po to, żeby kupujący nie dowiedzieli się, co tak naprawdę sprzedaje pani Klaudia. A niewygodni klienci są blokowani.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.25

Rudy / 2021-07-12

Wszystko to podrób warte 60 zł te pozytywne komentarze wypisują sobie sami
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Irek / 2021-07-12

Gowno podrobione i tyle w temacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Irek / 2021-07-12

Gowno podrobione i tyle w temacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Malwina / 2021-07-11

Ale damski bokser nadal podróby sprzedaje i sciemnia ludzi. A Klaudia dobrze ze mu przywalila chodz ona to taka sama jak on dobrali sie jak w korcu maku .Zostawila meza dla tego cwaniaczka zeby kity ludziom sprzedawac.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halina / 2021-07-11

Bydle moze tylko sie tak zachowac do kobiety. Cwaniaczek. Damski bokser jestes. Prostaku. Zenada ze nadal kobiety chca u ciebie kupowac i pracowac. I wmawiac musza ze masz wszystko orginalne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hania / 2021-07-11

Oczywiscie ze to wszystko podróby problem robia ze zwrotami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-07-11

Nie polecam. Perfumy nie pachna tak dlugo jak orginały. Dostałam kosmetyki a konkretnie fluid ktory nie był caly
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Oliwia / 2021-07-11

Znam te firme od momentu sprzedazy torebek i nie powiem zakupilam pare sztuk . Po roku torby nie nadaja sie do uzytku poniewaz material schodzi jak z ryby czyli sie zluszczył. Ale dwa muesiace temu zakupilam dla chlopaka perfumki i niestety stwierdzilismy ze zapach nie przypomina orginalu ktory mamy. Skosila mnie cena i chetnie bym je zwrocila. Ale muszę pokryc koszty wysylki i stwerdzilismy ze to byly nasze ostatnie zakupy perfum w Black jezeli.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Basia / 2021-07-11

Nie polecam testery to zwykle podrobki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kama / 2021-07-11

Robi z siebie gwiadora uczciwego i tak wspaniałego a sprzesaje podrobione perfumy. Żenada zenada
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kinia / 2021-07-10

Zapachy nietrwałe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Nie polecam.

Extra informacje

Janusz / 2021-07-10

Nadal wciskają podroby. !!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2021-07-09

Witam.Ja chętnie sie podziele tym co mnie spitkalo po zakupie kremu ktory byl rozpiczety. Po konwersacji ze mna Sprzedająca pani K. miala to w poważaniu ze taki mi wyslala. Dla mnie ta firma nie jest godna polecenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-07-09

Nie polecam testery to zwykle podrobki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kama / 2021-07-08

Najlepsza firma pozytywni ludzie i super produkty

Ania / 2021-07-07

Lubie Was ale szkoda ze sprzedajecie pidrobki.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie