Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
3.57
Dostawa
3.64
Łatwość zamawiania
3.6
Obsługa i reklamacje
3.54
Poziom cen
3.52

Średnia ocen

3.58

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2838

dodanych opinii

 

Justyna / 2022-01-16

Nie polecam Zakupiłam w perfumerii black perfumy miały być orginalne okazało się że to repliki ,w momencie kiedy na live zwróciłam uwagę że okłamują kupujących zostałam zablokowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady ,

Extra informacje

Justyna / 2022-01-16

Nie polecam Zakupiłam w perfumerii black perfumy miały być orginalne okazało się że to repliki ,w momencie kiedy na live zwróciłam uwagę że okłamują kupujących zostałam zablokowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady ,

Extra informacje

Justyna / 2022-01-16

Nie polecam Zakupiłam w perfumerii black perfumy miały być orginalne okazało się że to repliki ,w momencie kiedy na live zwróciłam uwagę że okłamują kupujących zostałam zablokowana.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Same wady ,

Extra informacje

Barbara Szandrocha / 2022-01-16

Do konkurencji żal ci dupę ściska spróbuj choć raz kupić z perfumeri Black perfumy to szczęka ci samemu opadnie są to najlepsze perfumy w Polsce jak i może na świecie więc zamknij tą swoją dupę i swój ***ony sklepik który chyba kiepsko ci przendzie i szacunkiem odnos się do ludzi którzy pracują w perfumerii Black bo widocznie matka i ojciec nie wychowali cię na człowieka tylko na bydło że tak się odnosisz do innych i kradniesz kawałek chleba dla ludzi którzy w perfumerii Black pracują i wykonują swoją pracę najlepiej na świecie w przeciwieństwie do ciebie . Najlepsze perfumy w Polsce ma perfumeria Black.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Sympatyczni ludzie dostawa na czas najlepsze perfumy i trwałe

Wady

Brak

Extra informacje

Uwielbiam ich choć rzadko kupuje bo skazę bywa kiepsko ale moi znajomi kupują i są mega szczęśliwi

Kamil / 2022-01-16

Perfumy pierwsza klasa ,szybka wysyłka . Klaudia potrafi przyciągnąć ludzi i doradzić . Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Ania / 2022-01-16

a..Perfumy zgodne z opisem. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Marek / 2022-01-16

Wszystko na plus Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olka / 2022-01-16

Super kontakt. Perfumy kozak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Kontakt wysyłka

Wady

Extra informacje

Agness / 2022-01-16

Polecam obsługa super!!!!Perfumy petarda!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wszystko super

Wady

Nie ma

Extra informacje

Syll / 2022-01-16

Solidna i rzetelna firma ,podejście do klienta profesjonalne i doradztwo tak samo ,Klaudia kobieta do tańca i do różańca ,tak samo jak Darek (prezes) jak u cała ekipa Perfumeri ,a negatywnie opinie wystawia konkurencja której żal pupę ściska ze im dobrze idzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

same zalety

Wady

brak

Extra informacje

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie