Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
3.59
Dostawa
3.65
Łatwość zamawiania
3.62
Obsługa i reklamacje
3.56
Poziom cen
3.54

Średnia ocen

3.59

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2819

dodanych opinii

 

???????????????????????????????????? / 2022-01-11

Towar bez paragonu, metka po chińsku. Nadawca paczki wpisana inna firma (transportowa) bo sprzedażowej nie mają. Przelew na konto prowadzącej transmisję, nie na konto firmy. Sprzedają podrobiony towar. Niek sie cieszą, że jeszcze skarbówka nie dobrała im się do tyłka. Jeśli chodzi o dostawę zapewniają, że przychodzi następnego dnia od wysłania, co mija się z prawdą. Przychodzi dopiero po kilku dniach. Długi czas oczekiwania na reklamację, na odpowiedź w wiadomości. Ciągle tłumaczenia, że sie nie wyrabiają ze wszystkim. Niek usprawnienią system i zatrudnią kolejne osoby to nie będzie problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ela / 2022-01-11

Perfumeria Black jest bardzo Chaotyczna, po zakupach maja klijenta gleboko w d.... Podroby ktore nie sa warte tych wysokich cen. Caly Team nieogarniety i na niewygodne pytania reaguja agresywnie. Pani Klaudia ktora przedstawia Perfumerie j powinna wygladac zawsze zadbana i wygladac jakos na czlowieka. Ale niestety czesto wyglada jak miotla, wlosy przetluszczone, ubrania albo za male albo za duze. Ten czarny obcisly przezroczysty Overall co miala raz ubrany, to pozal sie Boze!! Pani wygladala jak Baleron.... Nie ma Pani lustra w domu? To by pomoglo wybrac odpowiedni dla Pani ubior. No i te tluste rozwalone wlosy do porzadku doprowadzic. I zwracac troche uwage zeby sie nie za szeroko smiac przy tak wysokich dziaslach. Panie Darku, prosze zwroci uwage swojej kobiecie zeby sie ogarnela. Pani Magda ladna kobietka, tylko dlaczego sobie dala tak zdeformowac twarz przez zabiegi kosmetyczne. Usta jak ponton, szkoda. Ale spowrotem do tematu: Handel podróbkami, czyli towarami oznaczonymi podrobionymi znakami towarowymi, jest nielegalny. Ten, kto się go dopuszcza, może ponosić odpowiedzialność karną na podstawie art. 305 Prawa własności przemysłowej: 1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda 23 / 2022-01-11

Witam , ....chcialam ostrzec osoby kupujace Te zapachy to tandety alkoholem jedzie na samym poczatek a pani sprzedajaca mowi .......jej slowa cytuje.... Te perfumy w sklepie kosztuja 1000zl kobieto puknij sie w ten tlusty nie umyty leb do czego ty porownujesz jakies taniochy do perfum znanych marek ,sprzedaja to Fakt bez paragonu oszusci z cietym jezykiem Rzucic ich psa na pozarcie to zobaczycje jak beda wyc Lekko cos im powiedziec i Dareczkowi piana z buzi idzie falszywe rude czlowiecze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2022-01-11

Zostałam oszukana perfidnie!!!! Zapewniali mnie ,że te perfumy to oryginał e testery a okazało się że to podrobione Tureckie testery jak tak można!!!! Zero kontaktu po przeczytaniu wiadomości brak kontaktu . Nie polecam perfumy śmierdzą uczulają nie polecam uważajcie bo to oszuści
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2022-01-11

Witajcie Od pewnego czasu kupowałam w Perfumerii Black i było ok. Wydawałam tam duże sumy pieniędzy. Natomiast teraz to jest dramat co paczka to niewypał, kupiłam perfumy na prezent pudełko bez folii brudne, pogniecione, rozpylacz nie działa, wstydu się najadłam za taki prezent. Kupiłam smartwatch nie działa, szkoda zawiodłam się. Pozdrawiam panie pakujące i żeby też jako klientki tak zostały potraktowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Replik

Extra informacje

Bożena Sz / 2022-01-11

Kontakt jak i wysyłka na bardzo wielki plus a perfumki mega????długo się otrzymują ????no i cena której nie można się powstrzymać ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka

Wady

Extra informacje

Nikola / 2022-01-11

Super perfumy ♥️ Obsługa na super poziomie????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Miła obsługa, super jakość produktów

Wady

Brak

Extra informacje

Syla Gm-ska / 2022-01-11

Dopiero od niedawna robię zakupy na transmisjach sprzedażowych w perfumerii Black, prowadząca Klaudia jest świetna młoda dziewczyna pełna entuzjazmu. Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, tak samo realizacja zamówienia o czasie i bezproblemowa. Perfumy testery przyszły kompletne zapachy bardzo ładne, nic nie uczula. Flakoniki mają naklejkę że są to testery.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Kontakt ze sprzedawcą, terminowa wysyłka, testery w dobrej cenie

Wady

Narazie nie zauważyłam.

Extra informacje

Karolina S / 2022-01-11

Polecam perfumerię! Szybko i sprawnie można znaleźć ulubione perfumy, pomoc przy realizacji zamówienia także na najwyższym poziomie. Zapachy piękne i sympatyczna obsługa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bardzo duży wybór pięknych zapachów

Wady

BRAK

Extra informacje

JoannaRacinowska / 2022-01-11

Kupuję perfumy od kilku m-cy na Black.Profesjonalna sprzedaż na transmisjach.Kupiłam zapachy perfum których nie znałam .Prezentacja p.Klaudi I zaufanie co do polecanego zapachu zawsze trafiona .Przesyłki docierają w expresowym tępie zapakowane porządnie nigdy nie dotarły uszkodzone .Poleciłam znajomym perfumerię i chętnie robią zakupy w Black.Polecam miłe i profesjonalne zakupy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie