Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
1.23
Dostawa
1.25
Łatwość zamawiania
1.25
Obsługa i reklamacje
1.19
Poziom cen
1.19

Średnia ocen

1.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2036

dodanych opinii

 

Mona / 2021-04-19

Oszuści!!!!! Te pozytywne opinie wystawiają sobie chyba sami. Albo ludzie którzy nigdy w życiu nie mieli oryginalnych perfum. Zegarki tak samo badziew po miesiącu psują się. Nigdy więcej nic u nich nie kupię. Jedna wielka porażka!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-04-19

Nie polecam!!! Te repliki ktore sa sprzedawane nie sa warte nawet 30 zlotych i to nie sa zadne oryginaly testerow tak jak jest mowione na kazdej transmisji, zenada!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Zenek / 2021-04-15

Ale Pani Madzia bardzo fajna,prowadzi profesjonalnie wszystkie transmisje..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zenek / 2021-04-15

Prowadzaca Kludia to jak by cos brała ,dramat. Masakra nie da sie jej ogladac.

Anna / 2021-04-06

śmierdzące gówna tyle w temacie,dalej oszukują ludzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

same

Extra informacje

ANIA / 2021-04-02

zwykle podróby za 100 zl.,ale co sie spodziewac za te cene,pozatym powinni ponieesc kare za sprzedaz podrob i wmawiac ze oryginal.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

same

Extra informacje

Basia / 2021-03-29

Perfumy podruby!!!! Oszuści!!! Wstyd!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wady

Extra informacje

Żenada

tomek / 2021-03-09

Zamowilem pierwszy raz i juz wiem napewno jeszcze tu wroce dzieki za mila obsluge Pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Kasia / 2021-03-04

Podróbki!!!!!
Zalety

Zero

Wady

Tandeta

Extra informacje

Krzysiek / 2021-03-04

100% swietne produkty napewno wroce P.S fajna blondynka prowadzaca
Zalety

mila obsluga

Wady

Extra informacje

... / 2021-02-25

Podróby! Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Magda / 2021-02-24

Szajs szajs szajs. Czym wy się podniecacie kobiety? Podróbkami? Chyba nigdy w życiu nie miałyscie do czynienia z oryginalnymi perfumami. Ja dałam się nabrać Raz!!! Nigdy więcej w Perfumeri Black nie kupię tych pożal się Boże perfumami. Nie polecam. Oszuści!!!! A ten cały Dario to ham jakich mało. Na transmisji góra 20 osób wciąż te same osoby. Perfumy które kupiłam u nich wykorzystuje do psikania kibelka bo tylko do tego się nadają. Oszuści i jeszcze raz oszuści!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Aneta / 2021-01-19

Ja czuje sie oszukana kupilam u was _ä4 perfumy z czego 2 to totala katastrofa nie wiem nawet jak to nazwac????podroba jak nic ktora mozna kupic za 40 zl bo tester NAPEWNO TO NIE JEST!!!! pozostale 2 to troche lepsza podroba do tegowszystkiego mial byc perfum w gratisie przy zakupie 3 niestety tez go nie dostalam\\r\\nNie POLECAM Chanel i 1 million damski.\\r\\nOSZUSCI I TYLE!!!!!ale ladnie i fajnie prezentuja produkty dxiewczyny sa super ale Towar do dupy.\\r\\nOPISZE TEZ WSZYSTKO NA na stronach gdzie wystawia sie opinje.\\r\\nNIE POLECAM I JEST MI PRZYKRO ZE TAK OSZUKUJECIE LUDZI czy JEST TO WARTO ROBIC ZA 129ZL ZA 100 ML NAPEWNO NIE!!\\r\\nTESTERA????????????

Do pans “Grzegorza” ponizej / 2020-12-12

Oglądalność BLACK: 34 transmisje tygodniowo, średnia chwilowa oglądalność 50 osób (34x50) 1700 w skali tygodnia. Realne odtwarzanie ilościowe może sięgać nawet 200tys tyg Konkurencja na dole ma 400 osób chwilowego.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00

Jack / 2020-12-07

Oglądam transmisje Darka od dłuższego czasu \r\nI biżuteria strzał w 10 bo jest sztosik ale Darku te podroby cię niszczą pozbądź się tego i zacznij sprzedawać lepsze i ciekawsze żeczy!\r\nPozdrawiam
Zalety

Biżuteria super

Wady

Perfumy i kosmetyki i inne repliki Nie handluj tym

Extra informacje

Alina / 2020-12-05

Trafiłam na was przypadkiem, spróbowałam i to jest to. Jestem stała klientka perfumerii black i innych waszych butików Jesteście świetni, a towar wiadomo najlepszy, najwyższej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Klientka / 2020-12-05

Wszystkie perfumy maja nry seryjne, przynajmniej te 22 sztuki które kupiłam na black friday. 3 szt ze wszystkich perfum są Ciut przeterminowane ale w niczym mi to nie przeszkadza. Za ta cenę nie ma co narzekać. Trafiłam przez przypadek od konkurencji i już zostanę . CCC CENA CZYNI CUDA :€
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Magdalena UHLE / 2020-12-05

Chciałam tutaj wszystkich bardzo serdecznie przeprosić. Mam ostatnio problemy z mężem. Jest agresywny, dużo pije, nienawidzi wszystkich, stał się strasznym człowiekiem. Nie może sobie poradzić z konkurencją przez co Cierpi cała nasza rodzina. Wziął sobie za CEL zniszczenia Black o czym mówi otwarcie na codzień. Wszystkich innych też ma za oszustów i wrogów, to już jest mania prześladowcza. Jego matka tez jest przerażona. To już jakaś paranoja. Wszystkich nakłania do wystawiania dziennie negatywnych opinii, zbierania haczyków i informacji na temat konkurencji. Nie wiem co zrobić. Pisze tutaj bo szkoda mi osób które zostały wciągnięte w tą walkę. Wmawia ludziom ze zostali oszukani pomimo braku jakichkolwiek większych dowodów bo każdy kto był niezadowolony otrzymał zwrot pieniędzy on mimo to namawia na szerzenie nienawiści, to stało się obsesyjne. PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA GRZEGORZA \r\n\r\nWczoraj wkleił jakis artykuł defakto jego tez dotyczy i wystawił 10 takich samych negatywnych opinii metoda KOPIUJ/WKLEJ\r\n////// przepraszam //// Magda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Wady

Grzegorz

Extra informacje

Magda / 2020-12-05

Szkoda, że nie wiedziałam o tej stronie wcześniej. Dałam się nabrać. W sumie podejrzane było, że na stronie na facebook nie ma recenzji, a na transmisji bardzo mało osób, ale dałam się skusić. Perfumy to jedna wielka porażka. Nadają się do kosza. W grupie prywatnej o której tak piszą (ponad 4000 tys zadowolonych klientow) nie znajdziecie żadnego negatywnego komentarza bo wszystko usuwają. Teraz zwalają, że wszystkie nehatywy tonod konurencji. Nie znałam jej, ale specjalnie wyszukalam. I trzeba przyznać, że poziom obu perfumerii jest żenujący. Obrzucanie się wyzwiskami na facebooku, poziom wypowiedzi poniżej zera. Jakaś totalna dziecinada. Nie tędy droga drodzy Państwo.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Brak

Wady

Podróbki

Extra informacje

Anna / 2020-12-05

Nie, nie, nie. Perfumy nawetnie stały obok oryginałów. Nie dajcie sie nabrać!
Zalety

Brak

Wady

Zapach, podróbka

Extra informacje

Zadowolona Klientka / 2020-12-04

Zamówiłam perfumki, ktore naprawdę bardzo długo i ładnie pachną. Jestem mega zadowolona. Biżutera jest przepiękna i rewelacyjnie sie prezentuje
Zalety

Same plusy zero negatywu :)

Wady

Brak _ jedynie uzależniaja hihi

Extra informacje

Beata / 2020-12-03

Wszystko super

Joanna / 2020-12-02

Śmiech na sali!\r\nOszuści Oszuści oszuści jeszcze się doigracie za ten syf co sprzedajecie!\r\n
Zalety

Syf

Wady

Parówy tluste

Extra informacje

Merry / 2020-11-27

Skandal, żeby tak oszukiwać ludzi. Te perfumy nawet przy oryginałach nie stały. To jest jedno wielkie oszustwo i nabijanie ludzi w butelkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Podróbki

Extra informacje

Dorota / 2020-11-25

Tanie podróbki! Po otrzymaniu paczki dostałam szoku dobrze ze jeden Libre to tak tandetne wykonanie ze wstyd komuś dać! Numery seryjne jak się zapytałam to na priv i wszyscy odrazu naskoczyli ze jestem z konkurencji! Nie polecam taniej można kupić takie repliki bo za 60 zł i w lepszym stanie!!!!Słuchawki po jednym dniu się zepsuły!!!!!wrrr
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Żadne

Wady

Repliki w wysokich cenach!

Extra informacje

Kurier / 2020-11-25

Perfumy mega, niestety paczka przyszła uszkodzona
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Jakość produktu

Wady

Kurier Dpd

Extra informacje

Black Lady / 2020-11-25

Taka wyprzedaż jak Black zrobił na black week nie dostaniecie nigdzie. Polecam Wszystkim
Zalety

Bang

Wady

Booom

Extra informacje

Andrzej / 2020-11-25

Produkty oryginalne, sumienny serwis, polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Serwis

Wady

Brak minusów

Extra informacje

Brak minusów

Aneta / 2020-11-24

Dostałam paczkę i jestem mega mega zdenerwowana oczywiście wszystkie perfumy w ozdobnym pudełku które zakupiłam na prezenty to tylko ładnie wygląda!!!!! Zapachy niektóre to śmierdzą na alkohol! Testery które sprzedawają to tanie podróbki zdążyłam się poduczyć! Nie polecam nie warte żadnych pieniędzy! Komentarze na transmisji usuwane, osoby blokowane! Osoby nabiorą się tylko raz! Zamknąć tą bandę oszustów!!!!!!!!!
Zalety

Brak

Wady

Rakotwórcze chemikalia!!!

Extra informacje

Pierwszy i nigdy więcej

K.M. / 2020-11-23

Ściema na każdej transmisji. Podróbki a nie oryginalne perfumy. Brak paragonu. Problem ze zwrotem towaru.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

MM / 2020-11-23

Niewiarygodni. Sprzedają trefny towar. Tanie podróbki za ogromną kasę. Do tego nie potrafią przyjąć krytyki. Wszystkie niewygodne komentarze znikają z facebooka.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Podróbki, dorgo

Extra informacje

Anka / 2020-11-21

Nie mogę złego słowa powiedzieć, kupuje u nich już któryś raz i mi zapachy pasują! Kupiłam tez zabawki dla mojej córki od was i są super ! Będę u was kupować i wracać bo jesteście super ekipa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Super ekipa i produkty

Wady

Extra informacje

Beata / 2020-11-21

Super ! Extra produkty.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Ok

Wady

Brak

Extra informacje

Magda / 2020-11-17

Niestety asortyment nie jest zgodny z tym co mówi Pani prowadząca transmisje. Zapach nie jest nawet zbliżony do oryginału. Nie mówiąc już o wykonaniu butelki oraz kolorze perfum.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.40
Zalety

Nie ma

Wady

zapach, oryginalność, kolor perfum, jak na podórbki ceny bardzo wysokie

Extra informacje

Anna / 2020-11-17

Towar niezgodny z opisem. Perfumy, które otrzymała ( dwie różne) nie są oryginalne ( jak kilka razy zapewniła Pani sprzedająca). Flakon zepsuł się po kilku użyciach ( pękła zatyczka do psikania). Nie polecam
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
2.67

Monika / 2020-11-14

Porażka perfumy outlet uszkodzone . Tak je nazywają .Bardzo przekonują ze tylko uszkodzony flakon czy pudełko .Zapach ciągną sie ogonem cały dzień .Żenada .Oszusci .Perfumy nie stały prz orginale .Wszystkie pani nakręcone i zachwycone jakby na spidzie były .Mafia jak dla mnie oszusci .Czlowiek uczy sie na błedach cale zycie .Nie polecam !!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
3.00

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie