Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
3.59
Dostawa
3.65
Łatwość zamawiania
3.62
Obsługa i reklamacje
3.55
Poziom cen
3.54

Średnia ocen

3.59

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2816

dodanych opinii

 

Domi Nika / 2022-01-12

Trafiłam na Was przypadkowo i się nie zawiodłam. Znalazłam perfum jaki chciałam, czekam! Urzekła mnie prowadząca Klaudia. Ma Pani niesamowitą znajomość tego, co sprzedaje. Cenie miłą i szybką obsługę, a u Was można to znaleźć. Mam nadzieję, że do Was wrócę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Fantastyczna znajomość towaru i szeroki wybór.

Wady

Extra informacje

Mariola / 2022-01-11

Perfumeria Black ma duży asortyment produktów, w tym mnóstwo ciekawych zapachów. Zawsze Sympatyczna i Żywiołowa Klaudia prezentuje zapachy i szczegółowo opisuje ich nuty zapachowe. Znam miejsce od dawna i polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Duży asortyment produktów, szeroki wybór zapachów.

Wady

Extra informacje

Produkty zamówione dobrej jakości, zapachy trwałe.

Agnieszka Rozkrut / 2022-01-11

Polecam PERFUMERIA BLACK . Profesjonalizm, szybki kontakt, ekspresowa przesyłka. Wszystko zgodnie z opisem i informacjami na transmisji. Transmisje life w miłej atmosferze , na luzaku , przyjemny czas. Zakupy zawsze udane. Wszystko super!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybkość, bardzo dobry kontakt, rzetelność

Wady

Brak

Extra informacje

Halina / 2022-01-11

Z całego serca polecam perfumerię black oraz Dafty Butik. Obsługa jest super. Klaudia jest boska i wprost stworzona do handlu a Daro jest super i ciągle robi promocje. Towary są pierwsza klasa. Nie są to żadne podróby. Perfumy są boskie. Z całego serca polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Towary są super

Wady

Extra informacje

Perfumy ze względu że są oryginalne to długo można je użytkowa

Balbina Sosna / 2022-01-11

Kupiłam tam 9 testerów i jestem bardzo zadowolona. Perfumy jak najbardziej w porządku , dla mnie wszystko na duzy plus.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Cena rewelacja, jakość towaru

Wady

Extra informacje

Viki / 2022-01-11

https://www.facebook.com/groups/566849384577631/permalink/589090069020229/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Extra informacje

Basia / 2022-01-11

Dostałem bana na transmisję gdy zapytałem jak to możliwe że zapach Tom Ford jest sprzedawany za 160 zł przy cenie około 1000 zł w sklepie . Dostałem zwyzywany od troli z konkurencji hahahahah
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

???????????????????????????????????? / 2022-01-11

Towar bez paragonu, metka po chińsku. Nadawca paczki wpisana inna firma (transportowa) bo sprzedażowej nie mają. Przelew na konto prowadzącej transmisję, nie na konto firmy. Sprzedają podrobiony towar. Niek sie cieszą, że jeszcze skarbówka nie dobrała im się do tyłka. Jeśli chodzi o dostawę zapewniają, że przychodzi następnego dnia od wysłania, co mija się z prawdą. Przychodzi dopiero po kilku dniach. Długi czas oczekiwania na reklamację, na odpowiedź w wiadomości. Ciągle tłumaczenia, że sie nie wyrabiają ze wszystkim. Niek usprawnienią system i zatrudnią kolejne osoby to nie będzie problemu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ela / 2022-01-11

Perfumeria Black jest bardzo Chaotyczna, po zakupach maja klijenta gleboko w d.... Podroby ktore nie sa warte tych wysokich cen. Caly Team nieogarniety i na niewygodne pytania reaguja agresywnie. Pani Klaudia ktora przedstawia Perfumerie j powinna wygladac zawsze zadbana i wygladac jakos na czlowieka. Ale niestety czesto wyglada jak miotla, wlosy przetluszczone, ubrania albo za male albo za duze. Ten czarny obcisly przezroczysty Overall co miala raz ubrany, to pozal sie Boze!! Pani wygladala jak Baleron.... Nie ma Pani lustra w domu? To by pomoglo wybrac odpowiedni dla Pani ubior. No i te tluste rozwalone wlosy do porzadku doprowadzic. I zwracac troche uwage zeby sie nie za szeroko smiac przy tak wysokich dziaslach. Panie Darku, prosze zwroci uwage swojej kobiecie zeby sie ogarnela. Pani Magda ladna kobietka, tylko dlaczego sobie dala tak zdeformowac twarz przez zabiegi kosmetyczne. Usta jak ponton, szkoda. Ale spowrotem do tematu: Handel podróbkami, czyli towarami oznaczonymi podrobionymi znakami towarowymi, jest nielegalny. Ten, kto się go dopuszcza, może ponosić odpowiedzialność karną na podstawie art. 305 Prawa własności przemysłowej: 1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda 23 / 2022-01-11

Witam , ....chcialam ostrzec osoby kupujace Te zapachy to tandety alkoholem jedzie na samym poczatek a pani sprzedajaca mowi .......jej slowa cytuje.... Te perfumy w sklepie kosztuja 1000zl kobieto puknij sie w ten tlusty nie umyty leb do czego ty porownujesz jakies taniochy do perfum znanych marek ,sprzedaja to Fakt bez paragonu oszusci z cietym jezykiem Rzucic ich psa na pozarcie to zobaczycje jak beda wyc Lekko cos im powiedziec i Dareczkowi piana z buzi idzie falszywe rude czlowiecze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie