Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
1.23
Dostawa
1.25
Łatwość zamawiania
1.25
Obsługa i reklamacje
1.19
Poziom cen
1.19

Średnia ocen

1.22

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

2036

dodanych opinii

 

Maja / 2021-05-28

Szkoda ze ten Pan z lekkim zezem taka scieme wali ma tych transmisjach. Pewnie z Azji sciaga te podjebki. Te koce to tez sa nielegalnie sprzedawane.Jak zreszta cała reszta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ada / 2021-05-28

Kupilam perfumy i okazaly sie ze to Chinska podrobka. 100ml za 120zl jak orginał kosztuje 500zl to chyba cena mowi sama za siebie ze nie ma orginalu za 120zl. Naciagacie ludz i oszukujecie. Kupilam pierwszy i ostatni raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klara / 2021-05-28

Towar nie jest zgodny z opisem .Perfumy to podroby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-05-28

Kupiłam Idol i nie pachca jak te ktore kupiłam na innej perfumerii. Zapach bardzo dziwny i nie trwaly.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ada / 2021-05-28

Kupilam perfumy i niestety po miesiacu one tak zaczely dziwnie smierdziec. I znalazłam kod i okazalo sie ze sa 2 lata po terminie. Po co wciskaja taki towar za 150zl.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aga / 2021-05-28

Kupilam torebke i miala duzo wad. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

XD / 2021-05-28

Jak ktos lubi podroby to tylko w BLAC
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Robert / 2021-05-28

Ogladam czasem z kolezanka i tego goscia nie da sie sluchac co on wciska tym kobitka a one chyba slepe albo maja korona i stracily wech bo to takie podrobki na maxa. .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karolina / 2021-05-28

Nie polecam. Perfumy Coco nie sa takie jak powinny byc zapach odbiega od orginalu. I utrzymuje sie moze godzine na ciuchach bo na skorze to nawet 20 min nie pachna.Przereklamowana firma. Jesezli mozna nazwac to firma.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-28

Nie polecam. Sa bardzo nie mili blokuja jak nie wygodne pytania sie zadaje. Problem ze zwrotami. Wciskaja tandete. Dlugo czekalam na wysylke towar nie zgodny z opisem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adrian / 2021-05-28

Wiec cale osiedle smierdzi podrobami Adruan. Hahaha
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-05-28

Oni sami wystawiaja pozytywne opinie bo maja duzo negatywnych. Ludzie zamawiaja i nie odbieraja tych smierdzacych podrób. .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-28

Lydzie kupuja i mysla ze to oryginały no pogratulować tylko gustu
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Coco / 2021-05-28

Podroby podroby pidroby!!!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabi / 2021-05-28

PODROBY!!!!!!!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Janisik / 2021-05-27

Zamawiać to on sam sobie może dla siebie!!!! To jest karalne i zabronione Mam nadzieje ze ktoś się wkoncu znajdzie i mzamknie to śmeierdzące i tanie podróbki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Gowno

Extra informacje

Doris / 2021-05-27

Proszę wkońcu zamkńąć im ten nielegalny interes i będzie spokój !!!!!!! Łatwy pieniądz- brudny pięniądz!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie polecam

Wady

Podróbki

Extra informacje

Wika / 2021-05-27

Prosze uwazac na to co kupujecie bo to nie sa orginały. A okulary to po tygodniu sie rozsypały. A niby mialły srubki. NIE POLECAM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iga / 2021-05-27

To sa oszusci mysle ze na ten temat to moga sie byle pracownice wypowiedziec nie placi kasy parowa i kaze klamac zeby naciagac ludzi na podrobki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabi / 2021-05-27

Co za ludzie moga wciskac taki bubel i mowic ze to orginalny tester przeciez to wał jest jeden wielki szwindel
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ala / 2021-05-27

Kupiłam i wiecej nie dam sie naciagnac na te smierdzace niby orginaly
Asortyment
Poziom cen
1.00

Aga / 2021-05-27

Podroby i tandeta
Asortyment
Poziom cen
1.00

Karolina / 2021-05-27

Perfumeria dla NAIWNYCH, ich testery są tak samo oryginalne jak cała reszta zegarków,ciuchów. Laik, który nie ma pojęcia o perfumach z pewnością będzie zachwycony podobieństwem do oryginału oraz trwałością. Radziłabym więc poczytać co jest dolewane do butelek żeby zachowywały trwałość taką jak oryginał, a czasem nawet większą niż oryginał i czym grozi używanie podrabianych perfum. Cena czyni cuda :P
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iga / 2021-05-27

Zgadzam sie Darek to tylko kity umie wciskac a nie zna sie na zapachach orginalych bo ich nie ma zna swoje podróbki i uwaza ze sa ***. Zenada jest ten gosc. I nie ma szacunku do swoich pracownikow.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Darek / 2021-05-27

Darek to tylko potrafi gadać na innych !!!\r\nNawet nie wie jak pachnie tom Ford srebrny ha ha \r\nBo nie zna oryginalnego zapachu i nie będzie znał !!!!!\r\nNiestety jest oszustem zauważcie ze nikt tego człowieka nawet nie poleca wręcz odradza u nich zakopow jeżeli chodzi o oryginalne produkty bo Pseudo perfumeria nigdy takiego asortymentu nie miała i nie bedxie mieć koniec i kropka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki i żal

Extra informacje

Danka / 2021-05-27

Niestety to prawda ze podroby kupiłam i wcale nie jest to zapach jaki powinien byc w orginale. Kłamia.
Poziom cen
1.00

Karolina / 2021-05-27

Wszystko to kit i podroby. Oszukuja i naciagaja ludzi.
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-27

Maja takie oryginalne testery jak okulary i torebki które sprzedają????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podrobki

Extra informacje

Igor / 2021-05-27

Oszusci nie polecam sprzedają podróby
Asortyment
Poziom cen
1.00

Ewka / 2021-05-26

Te pozytywne opinie to pewnie sobie sami wystawiaja oszusci!!! Perfumy tandeta jak nic, takze ludzie nie piszcie ze zapach utrzymuje sie dwa dni bo to nie prawda, pieniadze wyrzucone w blote!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Xxx / 2021-05-26

Słuchać się tego nie da cały czas jak nie konkurencja to jakiś Grzegorz \r\nSkończ już chłopie bo nie da się tego słuchać!!!!\r\nZa dużo popalasz Maryśki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Żałosne w kółko to samo

Extra informacje

Natan / 2021-05-26

Oszusci i zlodzieje
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Ania / 2021-05-26

Przeciez ta Natalka z ustami jak ponton to sie nawet wyslowic nie umie hahaha i podroby bedzie sprzedawac parowie
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

Podroby

Ewa / 2021-05-26

Co za ochydne glonojady na transmisji maja no dramat.Ja rozumiem wszystko ale juz sie znizaja do takiego poziomu zeby tylko te podroby wciskac na maxa.
Poziom cen
1.00

Parowa / 2021-05-26

Teraz gruby rudu siedzi i pozywtywy pisze oszusci
Poziom cen
1.00

Alina / 2021-05-26

Podroby i tandeta wciskaja ze to testery orginalne tylko glupek sie nabierze
Poziom cen
1.00

Krystek / 2021-05-26

Skąd oni biora takich ludzi przecież ta prowadzaca z KARPIEM to nawet podrobek nie bedzie imiała wcisnac dramat
Poziom cen
1.00

Klaudia / 2021-05-26

To wielka sciema i jedna wielka podroba. Oszusci
Asortyment
Poziom cen
1.00

Monika / 2021-05-26

tandetne podróby,szkoda kasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Monika / 2021-05-26

tandetne podróby,szkoda kasy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Dora / 2021-05-26

Nie polecam to oszusci
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-26

PODROBY
Asortyment
Poziom cen
1.00

Karpik / 2021-05-26

Nowa prowadzaco to jakis dramat nastepna bedzie wciskac kity ze orginaly.
Poziom cen
1.00

Kazik / 2021-05-26

Co za podróby tragedia
Asortyment
Poziom cen
1.00

Marek / 2021-05-26

Smierdzace pidrobki. Kupilem meskie i smierdza okropnie. Nie wiem dlaczego tego nikt nie zabroni im robic. Oszukuja ludzi.
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-05-26

Podroby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olek / 2021-05-26

Jak zauważyliście Pseudo perfumeria sama pisze pozytywne komentarze Armia się panem zajmie!!!!!! Brak rachunków Blokady dla kupujących z Policji Oj boją się !!!!!!!!! I to tak ze już transmisje kasują !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-26

Zgadzam sie z Anna. Parowa pisze to sam i ta jego Kludyna. To sa przeterminowane kosmetyki i perfumy. Dlatego taka cena i bez paragonow i faktor.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-05-26

JEDNYM SLOWEM TO PODROBY I SPRZEDAZ PIWINNA BYC ZAKAZANA I KARANA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zenek / 2021-05-26

Kupiłam zegarem MK i wcale nie chodzi szkoda kasy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-05-26

Mowia ze nie ma zwrotow a to znaczy ze kłamia bo prawo kupna przez internet jest takie ze do 30 dni mozna zwrocic towar bez podania przyczyny. Panie D. poczytaj sobie kodeks.a potem wciskaj kity ludziom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-05-26

Mowia ze nie ma zwrotow a to znaczy ze kłamia bo prawo kupna przez internet jest takie ze do 30 dni mozna zwrocic towar bez podania przyczyny. Panie D. poczytaj sobie kodeks.a potem wciskaj kity ludziom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-05-26

PODROBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hania / 2021-05-26

Tandeta a nie oryginalne testery perfum, to sie nie nadaje nawet do toalety smierdzace
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-05-26

Perfum nie kupię bo to nie pachnę wogule jak powinny si to śmierdzi strasznie myślałam ze repliki to jest perfum oryginalny ale mieszany utrzymuje się krótkie ale powinna być ta sama nuta zapachowa a te to śmierdzące strasznie! Jednak wole zostać na zamiennika z FM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiola / 2021-05-25

Tandeta a nie oryginalne testery perfum, to sie nie nadaje nawet do toalety smierdzace "gowna" za przeproszeniem i to jeszcze za takie pieniadze, oszusci!!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pepliki a nie oryginalne testery

Extra informacje

Wiola / 2021-05-25

Tandeta a nie oryginalne testery perfum, to sie nie nadaje nawet do toalety smierdzace "gowna" za przeproszeniem i to jeszcze za takie pieniadze, oszusci!!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pepliki a nie oryginalne testery

Extra informacje

Wiola / 2021-05-25

Tandeta a nie oryginalne testery perfum, to sie nie nadaje nawet do toalety smierdzace "gowna" za przeproszeniem i to jeszcze za takie pieniadze, oszusci!!!!!!!
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pepliki a nie oryginalne testery

Extra informacje

Banan / 2021-05-25

Jak ktos chce pidroby to zapraszamy do Bleck
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-25

Kupiłam i ostatni raz bo to wszystko jest oszustwo i klamstwo co ten rudy sprzedaje
Asortyment
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-25

PODROBY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-05-25

Pidroby i wielka sciema podroby za 140 a pachna jak kostka do wc nie polecam
Asortyment
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rudy / 2021-05-25

Rudy to dopiero oszust

Ania / 2021-05-25

Mowia ze nie ma zwrotow a to znaczy ze kłamia bo prawo kupna przez internet jest takie ze do 30 dni mozna zwrocic towar bez podania przyczyny. Panie D. poczytaj sobie kodeks.a potem wciskaj kity ludziom
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-05-25

Kupiłam zegarem MK i wcale nie chodzi szkoda kasy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zbychi / 2021-05-25

JEDNYM SLOWEM TO PODROBY I SPRZEDAZ PIWINNA BYC ZAKAZANA I KARANA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-25

Gdy by byli normalni to by Madzia u nich pracowała dalej ale u oszustow sie nie da pracowac. Podroby i jeszcze raz podroby. Problemy ze zwrotami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zenek / 2021-05-25

Szajs wielki szajs
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Piotr / 2021-05-25

Wszystkie opinie pozytywne to sami sobie wystawjaja bo mieli duzo negatywnych niestety. I wiem ze to sa podroby na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Darek / 2021-05-25

ok

Marysia / 2021-05-25

Podroby!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aaa / 2021-05-25

Śmierdzące podróby, żałuję wydanej każdej złotówki na ten syf!!!
Zalety

Żadnej zalety!

Wady

Repliki śmierdzące

Extra informacje

Syf

Kasia / 2021-05-24

Kupiłam krem i nie ma nigdzie daty. A sprawdzałam w Daglasie i sa dlatego u nich połowa ceny bo z odpadu sa i powinny trafić do utylizacji a nie do ludzi. Odsyłam bo nie chce miec uczulenia.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bogdan / 2021-05-24

Nie łacinę tak oszukiwać ludzi!!!!!! To ci sprzedajecie to wszystko podróbki !! Głupi kupi mądry podjębie !!!!!!!!!! Ludzie to ściemaaaaaaaaaaaa!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podjebki

Extra informacje

Beata / 2021-05-24

A ja szybko zrezygnowałam i to dobrze nigdy więcej!!! Obiecanki cacanki!!! A oszust się dorabia!!!!!!! Z daleka to śmierdzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Ewelka / 2021-05-24

Niestety kłamstwo to nie są żadne oryginalne produkty !!!!!! Wszystko podróbki odsyłam kremy bo aż strach tego używać! Zapachy porażka pachną inaczej dużo alkoholu czuć !!!! A chanel to już całkowicie porażka Czekam na zwrot zobaczymy ci z tego będzie !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki cuda odbudują a gowno dprzedawają

Extra informacje

1 raz

Podróbki / 2021-05-24

Niestety nie ma możliwości zwrotu !!!! Jeżeli się nir dogadamy zgłaszam na policję Bo to są repliki !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Tylko jeden raz

Ania / 2021-05-24

Kupiłam perfumy dwa razy i nie sa takie jak oczekiwałam przykre że Pani ktora to poleca mowi ze orginalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dagmara / 2021-05-24

Tandeta!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mikołaj / 2021-05-24

Podróbki i nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-24

Jestem bardzo zadowolona. Sprawnie, szybka dostawa. Produkt taki, jak oczekiwałam.

Mateusz / 2021-05-24

kupiłem tutaj perfumy dla swojej żony\r\nPierwsza klasa, żona jest bardzo zadowolona
Zalety

duży asortyment

Wady

nie znalazłam

Extra informacje

Rudy / 2021-05-24

Same podróbki!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Marta / 2021-05-24

Podrobki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jolka / 2021-05-23

Wszyscy mowia ze to P. G. pisze negatywne komentarze. Ludzie przecież klienci którzy kupują maja prawo sie wypowiedziec i ocenic. Co za naród.Kazdy kupuje na co go stać. Jeden kupuje salceson,kaszanke drugi kawior. Pozdrawiam obu Panów. I wiecej empati dla siebie.

Dora / 2021-05-23

Towar nic nie ma wolnego z oryginalnymi produktami weź się facet za legalną sprzedaż a uwierz ze lepiej będzie ci szło!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Arek / 2021-05-23

Kupiłem perfumy meskie bo mowili ze to orginalne testery dalem sie nabrac i jestem rozczarowany bo miłam orginał i te z Bleck niestety zupełnie inny zapach. Zanim się zdecydujecie to przemyslcie to kocno czy warto wydac 150 zeta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Daro / 2021-05-22

Podroby Pan sprzedaje Panie ZIOLKO.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nikola / 2021-05-22

Szybowcowa to wiadomo ze pozytywy napisza bo z Wrocka hahaha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zuzia / 2021-05-22

Nie rozumiem dlaczego piszecie ze to P. G. tylko moze tak pisac a moze ma wiecej konkurencji ktora go nie lubi ze sprzedaje taki szajs i podroby. A moze klienci ktorzy kupili i sprawdzili co to jest. Tyle jadu w jednym i drugim Zeby wam to karma wrocilo. A ci co zadowoleni to nigdy nie kupili orginalu i sie pidniecaja podrobka za 50zl warta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna zablokowana niestety na fb / 2021-05-22

Proszę mnie odblokować!!!!!! Widzę ze mój komentarz negatywny poszedł w dół normalne bo pan Darek już pisze żeby nikt tego nie widział Wystarczy ze kupicie i wysyłka będzie na komendę Policji lub Urząd skarbowy czy kancelaria adwokacka i już będzie blokada !!! Karma wraca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

1 raz

Klaudia / 2021-05-22

Jest już hejt i istnieje rudy gej rudy rudy gej w perfumeri black!!!!!! Ha ha ha Podoba mi się już to powoli czekamy na efekt końcowy!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Aśka / 2021-05-22

Perfum nie kupię bo to nie pachnę wogule jak powinny si to śmierdzi strasznie myślałam ze repliki to jest perfum oryginalny ale mieszany utrzymuje się krótkie ale powinna być ta sama nuta zapachowa a te to śmierdzące strasznie! Jednak wole zostać na zamiennika z FM
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Śmierdzą

Extra informacje

1 raz

Repliki / 2021-05-22

Oglądam ale nie kupuje bo to dla mnie za drogo jak za repliki \r\n
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Drogo

Extra informacje

Monika / 2021-05-22

Oryginalne testery za 140 zl ???????????? smiech na sali,komu Wy wciskacie takie klamstwa ???????????? kupilam u Was pierwszy i ostatni raz te smierdziuchy ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-05-22

Kupiłam oksy i spoko ale perfumy to pomylka dramat jakiś
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00

Parowa / 2021-05-22

Czy ktos zauwazyl ze parowa nie ma z tego roku zadnej transmisji z Madzia???!!! Bo jest podly ze odeszla od tego buraka. Placowy typek.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zuza / 2021-05-22

Podroby!!!!!!!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rudy / 2021-05-22

Jest już hejt i istnieje rudy gej rudy rudy gej w perfumeri black!!!!!! Ha ha ha Podoba mi się już to powoli czekamy na efekt końcowy!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki oszustwo

Extra informacje

Parowa / 2021-05-22

Tak brawa dla Madzi!!!!!Parowa zobaczył ze Madzia ma swoja sprzedaz z Daglasa i z zazdrosci tez wprowadził. Podly i obludny czlowiek. A Madzia tyle serca zostawiła dla tych podjeb. Wstyd parowo. Teraz mózg sobie musisz zoperowac a nie flaki wycinac.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rekrut / 2021-05-22

Dlatego u parowy nikt nie chce pracowac. Żałosne i oblesne. Wolą isc na 500 plus niz miec z nim cos wspolnego hihihi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jarek / 2021-05-22

Kaczynski do narodu NIE SPRZEDAWAC PODROB ZAKAZ ROZPROWADZANIA REPLIK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Brawa dla magdy / 2021-05-22

Super Magda wkoncu odeszłaś z uśmiechem na twarzy! J dobrze ze nie potrafiłam już tych kłamstwa znieść!!! Dla nowych to Magda fajna kobietka która odeszła z Perfumeri Blac za straszenie jej ze ma kłamać a jak nie to wiecie .do czego Pan Darek jest zdolny........Lady Jessi ci nie pomoże !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki już od bardzo dawna Jedno wielkie oszustwo

Extra informacje

Marysia / 2021-05-22

Juz wole kupic w Notino niz u parowy. Towar podroba i sprzedaz nielegalna.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Tanie podroby

Extra informacje

Dorota / 2021-05-22

A ja mysłałam ze z Turkami ma uklady a on nawet w Azji tez ma no ciekawy temat.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Skarbowka

Extra informacje

Rudy / 2021-05-22

Madzia brawa dla Ciebie ze odeszłas od tego parowy.Byl gruba parowa teraz bedzie chuda parowa hahaha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rudy rudy gej został w firmie black / 2021-05-22

Jest już hejt i istnieje rudy gej rudy rudy gej w perfumeri black!!!!!! Ha ha ha Podoba mi się już to powoli czekamy na efekt końcowy!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Halinka / 2021-05-22

Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę ale jak dostaniecie 50 000 zł kary to już nie będziecie sprzedawać tego syfu pozdrawiam Środkowym palcem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Darek i testery z Azji / 2021-05-22

Zapraszam do obejrzenia wszystkich materiałów ja pan Dareczek sprowadza testery z Azji jaki to musi być kosztowne uuuuuu Dlatego taka cena bo po tak długiej podróży ulegają uszkodzeniu oh
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Urząd skarbowy

Extra informacje

Bolek / 2021-05-22

Z tej strony Darek parówka chciałabym wszystkich przeprosić za to że rozprowadzam repliki i was o tym poinformować pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Damian / 2021-05-22

Zgadzam sie z Anna. Parowa pisze to sam i ta jego Kludyna. To sa przeterminowane kosmetyki i perfumy. Dlatego taka cena i bez paragonow i faktor.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-05-22

Jak zauważyliście Pseudo perfumeria sama pisze pozytywne komentarze Armia się panem zajmie!!!!!! Brak rachunków Blokady dla kupujących z Policji Oj boją się !!!!!!!!! I to tak ze już transmisje kasują !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Anna / 2021-05-22

Widzę ze mój komentarz negatywny poszedł w dół normalne bo pan Darek już pisze żeby nikt tego nie widział Wystarczy ze kupicie i wysyłka będzie na komendę Policji lub Urząd skarbowy czy kancelaria adwokacka i już będzie blokada !!! Karma wraca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki Paragraf za repliki

Extra informacje

Anna / 2021-05-22

Widzę ze mój komentarz negatywny poszedł w dół normalne bo pan Darek już pisze żeby nikt tego nie widział Wystarczy ze kupicie i wysyłka będzie na komendę Policji lub Urząd skarbowy czy kancelaria adwokacka i już będzie blokada !!! Karma wraca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki Brak rachunków

Extra informacje

Parówka / 2021-05-22

Szkoda że to oryginalne perfumy są pięć lat po ważności pozdrawiam I mają białe naklejki pozdrawiam oszustów kij ma dwa końce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-05-22

Widzę ze mój komentarz negatywny poszedł w dół normalne bo pan Darek już pisze żeby nikt tego nie widział Wystarczy ze kupicie i wysyłka będzie na komendę Policji lub Urząd skarbowy czy kancelaria adwokacka i już będzie blokada !!! Karma wraca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Ponownie Anna / 2021-05-22

Widzę ze mój komentarz negatywny poszedł w dół normalne bo pan Darek już pisze żeby nikt tego nie widział Wystarczy ze kupicie i wysyłka będzie na komendę Policji lub Urząd skarbowy czy kancelaria adwokacka i już będzie blokada !!! Karma wraca
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Zuzia / 2021-05-22

Nie rozumiem dlaczego piszecie ze to P. G. tylko moze tak pisac a moze ma wiecej konkurencji ktora go nie lubi ze sprzedaje taki szajs i podroby. A moze klienci ktorzy kupili i sprawdzili co to jest. Tyle jadu w jednym i drugim Zeby wam to karma wrocilo. A ci co zadowoleni to nigdy nie kupili orginalu i sie pidniecaja podrobka za 50zl warta.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2021-05-22

Daglas placi za lokal.podatki i pracownikow to logoczne dla głaba ktory chce kupic za polowe ceny ze nie bedzie taka jak w sklepie tylko jak z placu. I daty maja inne.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ala / 2021-05-22

Ten pa D. Jest bardzo chamski. Blokada jak zadasz niewygodne pytanie. To juz swiadczy ze to wielki wał wałem pogania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-22

Nie polecam. To nie sa orginały a zwykle podroby. Kupiłam u nich i w drogerii kolosalna roznica.!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-22

Nie polecam. To nie sa orginały a zwykle podroby. Kupiłam u nich i w drogerii kolosalna roznica.!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Paweł / 2021-05-22

Zanajomi mowili ze sa z Wrocławia a tam jest ponoc jakis plac Swiebodzki i to samo gowno sprzedaja co oni. Wiec żadne oryginały to nie sa. Ciekawe czy maja kase fiskalna na taka nielegalna sprzedaż???
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Monika / 2021-05-22

Potwierdzam repliki Zostałam zablokowana jak napisałam to na transmisji na Facbooku ze to podróbki!!! Z tą Policją ha ha to pewnie prawda muszę wypróbować!!!!! Zapraszam wszystkich nowych kupujących do zapoznania się ze strona kiedyś sprzedawali po 109 zł i tez te same buble a teraz płaci za reklamy to i ceny za repliki wzrosły do 150 zł ha ha ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Zuzia / 2021-05-22

Zgadzam sie z Anną!!! To wieli przekret i nic wiecej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

ewa / 2021-05-22

tak konkurencja pisze zle opinie hahaha,kto raz kupi i umie odróznić oryginał od podróby to sam zobaczy ,nigdy więcej.mega nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Anna / 2021-05-22

Dla mnie osoba która twierdzi ze oferuje oryginalne testery za 120zł a są to repliki to są to oszuści niestety tak jest i tak zostanie! Te testery to jest gówno i i można kupić je wszędzie od dużo lepszych osób które muwią szczerze jak pachną a ta pseudo perfumeria specjalnie robi sobie reklamy i hejt żeby dotrzeć do jak najwiecej osób które się nie znają!!!! Ale kupią raz i na tym się kończy oglądam juz ten cyrk dwa lata i same kłamstwa i fantazja! I tu nic nie ma wspólnego z konkuręcją! Wystarczy napisać w podsumowaniu ze wysyłka na komendę Policji lub urząd skarbowy czy Kancelaria adwokacka i już blokada!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Pseudo perfumeria repliki brak rachunków

Extra informacje

Darek / 2021-05-22

Juz dali duzo opini pozytywnych bo mieli za duzo zlych. I te złe pisza wasi klienci niestety tylko zwalacie na konkurencje. Karma wraca.Placowy SZAJS!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-22

Podroby i ten zezowaty co gada jak potluczony to dramat!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Exstra / 2021-05-21

Extra dla wszystkich patoli ha ha Pozdrawiam armie środkowym palcem Patole zostaną patolami!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Była klientka / 2021-05-21

Szkoda Darku ze odwracacz *** ogonem Większość to co muwisz to tylko gra znam cie długo i szkoda mi tych ludzi nowych co nie znają Tej dobrej prawdy ‚ Kij ma dwa końce
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-05-21

zastanawia mnie niewiedza ludzi,,kupują podróby i jeszcze im się podoba.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bogdan / 2021-05-21

Oszuści testery śmierdzą i zmusza ludzi do opini pozytywnych i tak to nic nie pomożeHa ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bogdan / 2021-05-21

Oszuści testery śmierdzą i zmusza ludzi do opini pozytywnych i tak to nic nie pomożeHa ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Arman / 2021-05-21

Nie polecam Zakupiłem i zrobiłem reklamacje oczywiście odrazu że jestem z jakiejś konkurencji!!!! Blokada poszła ale screny są Nie polecam tanie podróbki Nie zapomnij chłopie ze za rozprowadzanie replik grozi kara! A oferujesz sporo podrobionych żeczy A za to ze mnie blokowa to cie podam za oszustwo !!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Zwykły oszust!!!! Blokady lecą

Extra informacje

Kasia / 2021-05-21

Perfumy okazały się replikami jak inne wszystko co jest w asortymencie! Po co kłamiecie ze to to jest wszystko jedno wielkie gówno! Darek zawsze powtarza głupi kupi a takich wiele! Mogę takie repliki kupić za pół ceny! Karma wraca ! Zakup został zgłoszony na Policję Wkoncu się wezmą za was!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-05-21

Te niby oryginalne testery to zwykle repliki czyt. podróbki. Aż dziw że w dzisiejszych czasach tyle ludzi daje się nabierać. Nie polecam. Podrabianie jest karalne A samo używanie tego czegoś co rozlewane jest zapewne w jakiejś stodole może być niebezpieczne bo nie wiadomo jakie składniki zostały użyte do stworzenia repliki która ma udawać oryginał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Xxx / 2021-05-21

Pseudo Perfumeria Głupi kupi Stary obleśny oszust bo wciska wam kity a głupie ludziska wierzą ha ha!!!! Dobrze wam tak!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszust rozprowadza Repliki

Wady

Oszuści testery śmierdzą i zmusza ludzi do opini pozytywnych i tak to nic nie pomożeHa ha

Extra informacje

Ala / 2021-05-21

Gorsze testery i reszta replik niż na olx!!! Strasznie wysyłkę ceny !!!!za takie szmatki Zamówiłam bo polecała lady Jessi ale testery okazały się zwykłymi podróbkami i wcale to nie są takie jak pokazuje Darek Dostajecie kita w worku!!!! Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dobry humor

Wady

Repliki

Extra informacje

Karolona / 2021-05-21

Kosmetyki nie maja daty. Nie polecam perfumy to nie testery a tania podroba.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Martyna / 2021-05-21

Te niby oryginalne testery to zwykle repliki czyt. podróbki. Aż dziw że w dzisiejszych czasach tyle ludzi daje się nabierać. Nie polecam. Podrabianie jest karalne A samo używanie tego czegoś co rozlewane jest zapewne w jakiejś stodole może być niebezpieczne bo nie wiadomo jakie składniki zostały użyte do stworzenia repliki która ma udawać oryginał.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-21

Zamowiłam w tej pseudo perfumeri dlugo czekałam na paczke i przyszly uszkpdzone i zapach daleki od orginalu.. Nie polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamila / 2021-05-21

Tandeta i szajs!!!!!

Kamila / 2021-05-21

Tandeta i szajs!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Basia / 2021-05-20

Podroby!!!! Szkoda wydawac 140zl. Zamowiłam dla męża i do wc mamy odświeżacz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anetta / 2021-05-20

Podróbki, pozytywne opinie chyba sami sobie wystawiają. Butik dla naiwnych, a tych nie brakuję jak widać... do czasu, podrabianie jest karalne. Pozdrawiam wszystkich zadowolonych klientów, którzy cieszą się oryginałem mając w domu replikę nie wartą swojej ceny :) Ale cena podobno czyni cuda :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbbbbbki

Extra informacje

Patka / 2021-05-20

Sprzedawane niby oryginały to 100% podróbki... niby testery outlet ... dobry kit. Ktoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o perfumach od razu zorientuje się że testery są podrabiane... całkiem nieźle przyznam Ale jednak. Opinie pozytywne pochodzą od osób które nie potrafią odróżnić oryginału od podróbki...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

100% podróby

Extra informacje

Anna / 2021-05-20

Badziewne podróby,zreszta gdzie za 100 z hakiem kupimy oryginal?????zreszta ten co kupił to guwno już tego nigdy nie zrobi,jak można ludziom wciskać taki szit,nie jestem z konkurencji ,tylko raz zamowilam decadence i teraz pryskam nim po wyjsciu z wc.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Basia / 2021-05-20

Za wprowadzenie podrobionych produktow do polskiego obrotu grozi KARA grzywny,KARA ograniczenia wolnosci, lub KARA pozbawienia wolnosci do lat 2.Jezeli sad uzna ,ze handel PODROBKAMIi to nasze stałe źródło dochodu ,to takie zachowanie jest KARANE KARĄ pozbawienia wolnosci do lat 5. Poczytajcie sobie. Bo chyba sprzedajacy jak i kupujacy nie maja swiadomosci. I to nie pisze konkurencja.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karolina / 2021-05-20

Sprzedaz podrob jest karalna!!!!!!!!!!
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia i Basi / 2021-05-19

Nie polecam!!! Te repliki ktore sa sprzedawane nie sa warte nawet 30 zlotych i to nie sa zadne oryginaly testerow tak jak jest mowione na kazdej transmisji, zenada!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2021-05-19

zwykle podróby za 80 zl.,ale co sie spodziewac za te cene,pozatym powinni ponieesc kare za sprzedaz podrob i wmawiac ze oryginal.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Bogdan / 2021-05-19

Wy głupki sprawdźcie numery seryjne wtedy dopiero piszcie komentarze ????????????????????????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ania / 2021-05-18

Szajs, podróby!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-17

Podroby i wielki szajs!!!!Nie polecam!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia / 2021-05-17

Jakim trzeba byc perfidnym zeby komuś tak robic. Madzia nue daj sie.. Podli oszusci i zlodzieje. Dobrze ze Madzia odeszła. Bo juz pewnie miała dosyc tych podjebek sprzedawac. Z zazrdosci tez maja co Madzia podłe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Radek / 2021-05-17

Kupiłem dla mamy. Myślalem, że zapadnę się ze wstydu, gdy chciała się psiknac i nie dało rady a później odpadł korek. Banda oszustów nie odpisują na wiadomości. Wstyd, wstyd Wstyd. Złodzieje i oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

wiola / 2021-05-17

Podróby jak nic koło oryginału nawet nie leżaly, szkoda każdej złotówki, warte może 20zł, nie wiem dlaczego jeszcze ich nie zamknęli przecież to karalne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podroby

Extra informacje

JOA / 2021-05-16

perfidni oszusci,TA SĄ PODRÓBY.I SPRZEDAŻ JEST KARALNA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

PODRÓBKI

Extra informacje

JOA / 2021-05-16

perfidni oszusci,TA SĄ PODRÓBY.I SPRZEDAŻ JEST KARALNA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

PODRÓBKI

Extra informacje

JOA / 2021-05-16

perfidni oszusci,TA SĄ PODRÓBY.I SPRZEDAŻ JEST KARALNA
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

PODRÓBKI

Extra informacje

Marta / 2021-05-13

Perfum zakupilam pierwszy i napewno ostatni raz!!!! Jak mozna tak oklamywac ludzi ze to sa oryginalne testery!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-05-13

Super dla Madzi.Fajna z niej babka marnowała sie u tych oszustów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-05-13

Dobrze że Magda już odchodzi od tych oszustów i sama będzie prowadzić swój biznes
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Asia / 2021-05-13

Oszuści. Brak paragonu i podróbka a nie tester. Szkoda pieniędzy.......
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Ewa / 2021-05-13

Ten caly ich asortyment to podjebki. To nie orginalne testery za 140 warte moze 50zl. Rozwalone butelki i nie przypominajace nic co jest oryginałem . A te małe perfumetki za 30zl maja a na allegro po 8zl mozna kupic to samo.Naciagacze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Olka / 2021-05-13

Z czego wy jesteście zadowolone z tego gówna!!! Osoby niby tu te zadowolone jak są bo pewnie Darek z ekipą dałnów pisze komentarze ha ha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2021-05-12

ORYGINALY ZA 140 ZŁ HAHAHA ,gosc nabija sie z was ,sprzedaje gówna,a ludzie za to placa,kupcie na OLX ,TAM MACIE TE ORYGINALY ZA 70 DYCH,ciekawe kiedy wkoncu dobiora im sie do ***,niewiedza i glupota ludzi mnie przeraża
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

podróby

Extra informacje

Xxx / 2021-05-12

Z czego wy jesteście zadowolone z tego gówna!!! Osoby niby tu te zadowolone jak są bo pewnie Darek z ekipą dałnów pisze komentarze ha ha to nie wiedza co to perfumy pachnące dla was to nawet gówno jak Darek powie to pachnie ha ha Już lepsze niż te gówna to z drogeri Rossman lepsze są tam to perfumy pachną! A lady jessi niezłą wiochę sobie robi nawet jest post o nich na facbook Grupa prywatna
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Raz i nigdy wiecej

Kasia / 2021-05-12

Perfumy okazały się replikami jak inne wszystko co jest w asortymencie! Po co kłamiecie ze to to jest wszystko jedno wielkie gówno! Darek zawsze powtarza głupi kupi a takich wiele! Mogę takie repliki kupić za pół ceny! Karma wraca ! Zakup został zgłoszony na Policję Wkoncu się wezmą za was!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

1 raz i nigdy więcej

Sylwia / 2021-05-12

Oszuści!!!!! Te pozytywne opinie wystawiają sobie sami.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-11

Podróbki i nie polecam. Madzia to nie miejsce dla Ciebie.Banan i parowa tylko się nadaja na ten SZAJS.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Arek / 2021-05-10

Wszystko to podjeby a nie testery myślą ze im się uda do czasu!!!

Hania / 2021-05-09

Okazała się zwykła podróbka która odbiega od orginału,
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2021-05-09

Jak najdalej od tej pseudo perfumerii, zachwalają perfumy, że to testery orginalnych perfum. A w rzeczywistości jak perfumy przyszły to okazała się zwykła podróbka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00

Jola / 2021-05-09

Oszuści. Brak paragonu i podróbka a nie tester
Asortyment
Dostawa
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-05-07

Kludia zmien koszulkę bo juz kilka dni w niej jestes!!!! Wstyd.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Aś / 2021-05-06

oszustwo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podrobki

Extra informacje

Ewa / 2021-05-06

Podrobki!!I zawsze mówią że ostatnie sztuki. Żenada. . Kupiłam pierwszy i ostatni raz.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gabi / 2021-05-05

Oszuści. Brak paragonu i podróbka a nie tester. Szkoda pieniędzy.......
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Moni / 2021-05-05

Nie polecam !!! Na transmisji mówią, że są to testery oryginałów, a przychodzą PODRÓBY.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

Agnieszka / 2021-05-04

Jak najdalej od tej pseudo perfumerii, zachwalają perfumy, że to testery orginalnych perfum. A w rzeczywistości jak perfumy przyszły to okazała się zwykła podróbka która odbiega od orginału, zakupiłam "Olympea paco rabanne" - pachną inaczej i szybko to wietrzeje. Nie polecam i odradzam. Nie dajcie się nabrać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Marta / 2021-05-03

Dramat ta Pani Klaudia to jakaś porażka brak słów !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40

Roksana / 2021-05-03

też nie polecam,na transmisji zachwalają jako oryginalne testery a to jest zwykla podróba z bazaru
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Magda / 2021-05-02

Nie polecam nikomu tych perfum!!! Zadne testery oryginalow tylko podroby, jak mozna tak ludzi klamac zalosne!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma zadnych zalet

Wady

Podroby

Extra informacje

Dominik / 2021-04-28

zastanawia mnie niewiedza ludzi,,kupują podróby i jeszcze im się podoba.....
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbki

Extra informacje

Magda / 2021-04-27

https://www.olx.pl/oferta/testery-perfumy-100ml-duzy-wybor-super-jakosc-niskie-ceny-CID87-IDxeuAW.html 65 zł to samo
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Bogdan / 2021-04-27

fejki najgorszej jakosci,masakra tu macie stronę 99 zł to samo https://www.olx.pl/oferta/perfumetki-33ml-perfumy-testery-trwale-super-jakosc-CID87-IDIun4Z.html
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktoria / 2021-04-26

Pani Klaudia Bardzo miła i sympatyczna osoba. Duża wiedza Pozdrawiam cały team.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Same zakety produkty plus team

Wady

Brak

Extra informacje

kasia / 2021-04-24

fejki najgorszej jakosci,masakra że ludzie się jeszcze nabierają
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Gdzie jest Policja / 2021-04-20

Podroby za 49 zł wszystko tandeta na wish są lepszej jakości Grubas obleśny transmisja
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
1.00

Ewa / 2021-04-20

Kludia to jak by cos brała ,dramat. Masakra nie da sie jej ogladac.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-04-20

Oszuści!!!!! Te pozytywne opinie wystawiają sobie sami.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hania / 2021-04-20

Nie polecam!!! Te repliki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie polecam

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Jola / 2021-04-20

\\\\r\\\\nTo podróby. !!!!!Kupują ci którzy nie umieja odróżnić orginalu od tandety
Zalety

Szok

Wady

Te repliki

Extra informacje

Podróby

Ewa / 2021-04-20

To podróby. !!!!!Kupują ci którzy nie umieja odróżnić orginalu od tandety . Pani Madzia prowadzi to najlepiej zgadzam sie. Bardzo miła z niej babka. Marnuje się tam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Małgorzata / 2021-04-20

Perfumy cudne .Polecam bardzo ale ...nie ukrywam że wole kiedy transmisje prowadzi Pani Magda , bije od niej taka dobra energia, Pani Klaudia świetnie się spisuje w transmisji ***y z extraklasy i uważam że każda z pań powinna robić to co umie najlepiej. I taka sugestia Pani Klaudio prosze zadbac o włosy i zmiane ubioru np dziś na transmisji znowu ma pani tą samą bluzkę co wczoraj.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Tanio, fajna jakość

Wady

Extra informacje

Anna / 2021-04-19

śmierdzące gówna tyle w temacie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2021-04-19

Nie polecam!!! Te repliki ktore sa sprzedawane nie sa warte nawet 30 zlotych i to nie sa zadne oryginaly testerow tak jak jest mowione na kazdej transmisji, zenada!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Mona / 2021-04-19

Oszuści!!!!! Te pozytywne opinie wystawiają sobie chyba sami. Albo ludzie którzy nigdy w życiu nie mieli oryginalnych perfum. Zegarki tak samo badziew po miesiącu psują się. Nigdy więcej nic u nich nie kupię. Jedna wielka porażka!!!!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie