Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

Opinie o Perfumeria BLACK - [email protected]

www.facebook.com/butikdufty

53-600 Wrocław-Karłowice

Zakupy  Perfumeria BLACK - dufty@butikdufty opinie
Asortyment
1.58
Dostawa
1.67
Łatwość zamawiania
1.71
Obsługa i reklamacje
1.5
Poziom cen
1.5

Średnia ocen

1.59

w skali od 1 do 5.

 

Perfumeria BLACK - [email protected] opinie Perfumeria BLACK - [email protected]
1.59 2329

Ola / 2022-04-22

SUPER ludzie ! Dziękuje bardzo za doradzenie produktów i szybką przesyłkę !!
Zalety

Szybkość realizacji zamówienia, jakość, cena.

Wady

brak

Extra informacje

Anna / 2022-03-31

BURAKI sprzesja fejki tureckie,na policji juz zgloszeni,czekamy wszyscy poszkodowani,handel podróbkami jest karaly
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Kristofer / 2022-03-22

Omijajcie tych oszustów.
Asortyment
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Rozczarowana / 2022-03-18

Zwykłe repliki , czego nie mówią na transmisji tłumacząc, ze to druga kategoria z outletow. Wiec niestety oszukują.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wprowadzanie w błąd

Extra informacje

Bea / 2022-03-16

Niestety to sa repliki...dość dobre ale repliki.
Zalety

Wady

Inny zapach niż oryginał

Extra informacje

Były klient / 2022-03-14

Niestety repliki, mimo ze na transmisji wkręcają Klientów ze niby to testery 2 kategorii (bez korków etc). Jakość bardzo słaba . Zapachy nie podobne do oryginałów. \r\nNiestety lepiej dorzucić pare złotych i kupić w sprawdzonym miejscu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Anna / 2022-03-13

kupcie raz,i zobaczycie co to za smród,podróby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

marek / 2022-03-12

kiepskie podróby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Anna / 2022-03-11

SYF a nie testery,nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

IZA / 2022-03-11

powinni isc do pierdla za handel podróbami,woda za 100 zl,dalej oszukują nieswiadomych ludzi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

kuba / 2022-03-11

fejki straszne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Anna / 2022-03-11

PODRÓBY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Iga / 2022-03-10

Wreszście udało mi się zdobyć wasz potajemny adres który na paczkach nigdy nie istnieje Brylantowa 33, 52-214 Wrocław Nic w internecie nie jest anonimowe Konto do wpłat Klaudia Bryja 95 2490 0005 0000 4000 6641 2582 Klaudia Bryja 31 1940 1076 5396 5409 0000 0000 Zostałam oszukana a reklamacja nie została przyjęta nie zostawię tego tak oczywiście zostałam zablokowana! Jeżeli został ktoś oszukany zróbcie to jak ja im więcej skarg tym szybciej zamkną tą nielegalną sprzedaż podróbek na facbokku! Sprawa została zgłoszona do US we Wrocławiu oraz do Policji Gospodarczej! Zmiana adresu tej całej przeprowadzki nic tu już nie zmieni no chyba ze wyprowadźcie się przed kontrolą!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2022-03-09

Obsługa to jakaś kpina!! po przelaniu pieniędzy owszem paczka dotarła, ale na późniejsze pytania, brak odpowiedzi!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Najwięksi oszuści na Facebooku

Extra informacje

Najwięksi oszuści na Facebooku

Anna / 2022-03-07

zwykłe repliki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Były Klient / 2022-03-07

Niestety jako były Klient czuje się oszukany. Na kilku transmisjach pytałem czy towar jest oryginalny, odpowiedzi były absolutnie naokoło, ze to testery 2 kategorii, pochodzące z outletow, mogą mieć brak korka lub inne zadrapania. Niestety , są to repliki i to bardzo słabej jakości. Kupiłam jeden zapach , który mam już na półce i się kończy. Niestety to inny zapach. Trwałość ? Coś jakbym się woda popryskał. Niestety czuje się oszukany. Tym bardziej ze trafiłem na inna transmisje na której pani jasno mówiła ze sprzedaje repliki. Cena może i atrakcyjna , ale można kupić taniej. To raz , a dwa wolałbym jednak wiedzieć ze kupuje replikę. Bo cena za „sklepowke „ 160 zł to czasami pokrywa się z cena danego produktu w perfumerii za oryginał. Ogólnie nie polecam, w głównej mierze za wprowadzanie w błąd . Bo gdybym wiedziała ze replika , to decyzja należy do mnie czy kupić czy nie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Szybkość dostawy

Wady

Wprowadzenie w błąd podczas sprzedaży

Extra informacje

monika / 2022-03-04

kupcie sobie raz te podróbki i zobaczycie jak śmierdzą,powinni juz dawnosiedziec za handel podrobionym towarem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Anna / 2022-02-28

najniższej klasy PODRÓBY
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Edyta Maac / 2022-02-24

Delina
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Trwały zapach podobny do oryginału

Wady

To nie jest oryginalny tester. Począwszy od pudełka bardzo słabej jakości wykonanie, nadruk również. . Butelka to również podróbka, widać gołym okiem, z oryginałem nie ma nic wspólnego

Extra informacje

Na razue broni się zapach, całe szczęście, że jest w miarę trwały

Lipski / 2022-02-23

Te ich produkty są tak realne jak widownia. 625osob ani jednego udostępnienia i 6komentarzy po 5min od startu live. Nie jestem konkurencja tylko oszukanym i zablokowanym klientem. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dobra ściema

Wady

Podróby, chamstwo, brak możliwości zwrotu, ban za próbę kontektu

Extra informacje

Nie da się tego używać bo śmierdzi jak w toalecie żołnierskiej po Grochowce na obiad...

podrobki / 2022-02-22

sprzedają podrobione perfumy. \r\n\r\nnieogary życiowe kupują ten syf i myślą że mają tima forda albo diora za 120zł\r\n\r\nludzie, pójdźcie kiedyś do sephory i zobaczcie jak wygląda flakon \'perfum\', które kupiliście i sobie powąchajcie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

brak

Wady

sprzedają podróby

Extra informacje

Anna / 2022-02-22

kup i przekonaj sie ze testery sa z turcji ,marne fejki
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Kris / 2022-02-21

Kłamią jak z nut te wszystkie testery to podróbki o czym nikogo nie informują. NIE POLECAM!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Karina / 2022-02-21

Kilka razy zrobiłam zakupy część była oki a część zupełnie nie .Faktem jest niektóre testery nie odbiegają od tych na półce w seforze ale bywają i takie które zalatują targowiskiem.Obecnie transmisje to jakiś cyrk kiedyś były bardzo profesjonalne lubiłam.Nawet ta która trwa obecnie mam wrażenie że ekipa pod wpływem jest .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Milena / 2022-02-21

Ich perfumy są tak prawdziwe jak widownia na live teraz ???????? 615 osób i 3 udostępnia i 25komentarzy. Ale, żeby nie było, że jestem konkurencja, jestem byłą zablokowaną klientką. Mam dwa flakony tych odświeżaczy toaletowych. Szpilka i channel chance. Oba flakony podróby jak się patrzy. Nie wiesz jak to sprawdzić? Albo wpisz kod z butelki w swiezomierz albo wygoogluj fake vs original plus nazwa perfum. Filmików na YouTube mnóstwo. Nie polecam tej perfumerii. Dla mnie to oszuści.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Okropnie śmierdzące perfumy

Wady

Bardzo słabo wykonane podróby

Extra informacje

Blokada za próbę negocjacji zwrotu kasy za ten szajs

Anna / 2022-02-20

podróby,pozytywy to pisza sobie sami
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Eliza / 2022-02-20

Damski bokser
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Nikoś / 2022-02-19

Darius Von sza... nie mów do Kludi że jest po*** hipokrytka bo ona ci tam odwala mega robotę to jest osoba bez której twoja firma nie istnieje. To że umie sprzedać podrobki i potrafi je opisać idealnie to nie znaczy że możesz ja obrażać. A tak na marginesie jak wypijesz to nie pokazuj się na wizji bo psujesz Klaudi prace. Klaudia pozdrawiam. I jesteś Wielka ze dajesz radę bez wolnego tyle czasu . Szacun.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Agata / 2022-02-16

Chamstwo Buctwo Podróby perfum Wydałam na szczęście tylko 260zl za chłam wart może 100zl. Szanuje tych, którzy sprzedają podróby nazywając je 1:1. Tutaj ściema, że to sklepówki foliowki. Litości. Smród tak z odświeżacza powietrza do toalety o zapachu lasu iglastego. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Dobra ściema

Wady

Podróby, chamstwo, brak możliwości zwrotu, ban za próbę kontektu

Extra informacje

Reinka / 2022-02-15

Nie polecam. Jakość perfum bardzo słaba. Nietrwałe, edalekie od oryginałów. Wykonanie flakonow bardzo słabe. Ze szpilki zeszła skóra i obcas się bardzo rusza ???????? Chanel chance metalowa obrączka bardzo luźna, tak samo jak korek. Każdy kto zrobi zakupy niech wpisze sobie w YouTube nazwę swoich perfum z dopiskiem orginaln vs fake. Mnóstwo jest filmików ludzi, którzy znają się na rzeczy i w bardzo łatwy sposób przedstawiają, że tak tzw ich sklepówka foliowka to nic innego jak podróba. Nie polecam za jakość towaru. Za chamstwo i buctwo na priv również. No i za bana po szczerej opinii. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iza / 2022-02-15

Wszystko super i fajnie. Testery naprawdę spoko!! Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

Agata / 2022-02-15

Już kilka razy zamawiałam na BLACK, ani razu się nie zawiodłam. Kosmetyki, zapachy. wszytsko jak najbardziej super!! Obsługa wesoła i miła. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Ewelina / 2022-02-14

Dostałam zamowienie Podróbki ale to naprawdę gorsze niż z Aliexpress to na targu lepszej jakiś Nie podaruje im dlatego ze nie chcą oddać pieniędzy Tylko wymiana towaru! Oczywiście brak adresu zwrotnego Ale konto jest na które wpłacałam może ktoś mi pomoże Zablokowana już jedynie mogę otworzyć inne konto ale otworzyłam dwa i odrazu blokada!!!! Nie dajcie się kochani na te kłamstwa co wam wmawiają to nie są żadne oryginalne produkty to są podróbki !!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

1 raz

Anna / 2022-02-12

PODRÓBY PRZEZ DUŻE P
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Karol / 2022-02-10

Sami sobie wstawiają opinię po kilkanaście razy po złej PRAWDZIWEJ opinii klienta !!!!!!! CHIŃSZCZYZNA warta 30 zł. Popatrzcie w Internecie po mają inni. Nie ma mowy o REKLAMACJI !!!! Facet jesteś obrzydliwym kłamcą !!!!
Zalety

nie ma

Wady

Brak reklamacji brak paragonu zapach chwilowy

Extra informacje

Karol / 2022-02-10

Sami sobie wstawiają opinię po kilkanaście razy po złej PRAWDZIWEJ opinii klienta !!!!!!! CHIŃSZCZYZNA warta 30 zł. Popatrzcie w Internecie po mają inni. Nie ma mowy o REKLAMACJI !!!! Facet jesteś obrzydliwym kłamcą !!!!
Zalety

nul

Wady

BRAK nagminny PARAGONU !!!!!kłamstwa brak reklamacji zapach tylko w momencie pryskania.

Extra informacje

Paula / 2022-02-09

Niestety
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.00
Perfumy Ok ale jeśli chodzi o reklamacje to zaczyna die problem.....kupujac placisz za produkt i przedylke a jesli reklamukesz przedmiot bo np jest popsuty to ty odsylasz na swoj koszt a oni nie oddaja kasy w rezultacie placisz 2 razy koszty wysylko ktore nie odzysjadz To nie jest uczciwe
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

Wady

Problem z reklamacka

Extra informacje

Marta / 2022-02-07

Straszne podróbki z Wólki, śmierdzą na odległość, zarabiają na naiwności ludzi. Żenada
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Podróby

Extra informacje

Anna / 2022-02-07

Repliki ,tanie badziewie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Repliki

Extra informacje

Wprowadzanie w błąd klientów

Halinka / 2022-02-07

Dzis byłam na transmisji pisałam dwa razy o perfumy to odpowiedz ze mi nie odpowie na pytanie czy to oryginalne zapachy to jak to jest!!!!! Mam kupią kita w worku jak nawet nie otwierają atomizery zepsute a cena z kosmosu i uważacie się za porządna firmę????!!!!! Żenada szukacie głupich co nabierzecie ich na waszą scieme!!!! Nie polecam oczywiście dostałam blokadę normalką u nich pewnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Repliki

andrzej / 2022-02-07

fajny zapach szkoda ze podrobiony i krotkotrwaly
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

brak

Wady

podroba

Extra informacje

tydzien

Anna / 2022-02-06

dostalam niby tester,fuj ,podroba,smrod,masakra
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Marek / 2022-02-05

NIE POLECAM !!!!! Wypryskane ,usmalcone tłuszczem flakony. Zapach trzyma pare minut. Wyrzucona kasa w błoto.
Zalety

Brak

Wady

stara woda brudne flakony brak wymiany brak reklamacji

Extra informacje

Nie polecam nawet wrogowi

Maciek / 2022-02-04

Te pozytywy piszą sami sobie na bank. Dno i kilometry mułu. Nie dodają paragonu towar pachnie ładnie w czasie pryskania potem już tylko ŚMIERDZI .
Łatwość zamawiania
1.00
Zalety

Kobitka prowadząca

Wady

cena brak zwrotu dostawa

Extra informacje

Tylko naiwniak może kupować to badziewie

Karolina / 2022-02-04

Oszołom naćpany obrzydliwy facio robi w konia setki ludzi.Chińskie podróby które na bazarze kupujesz za 30 zł. Mam nadzieję ,że jakiś Urząd dobierze ci się do gardła pajacu oszukańcu. NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!! Oszuści i żerujący na naiwności biednego człowieka.
Zalety

Brak

Wady

Oszukaniec cwaniak

Extra informacje

Karolina / 2022-02-01

Kupiłam raz, nigdy więcej!!! Straciłam 3 godziny patrząc na faceta naćpanego i ohydnego. Opluwającego swych konkurentów. Nigdy więcej !!! Brak zwrotu , brak reklamacji. Szumne mówienie na transmisji jacy to jesteście wielcy ! Jesteście KUTAFONAMI! Dla niektórych 160 zł to ogromna kasa ,a ty pajacu nie uznajesz reklamacji i każesz sobie przekleić źle naklejoną naklejkę na perfumy. Jak najdalej od takich firm. Facet jesteś obleśny ,oszukujesz ludzi wyrywając im pieniądze za coś ,co jest warte grosze.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma zalet !!! Wielkie oszustwo i cwaniactwo dupka naćpanego lub psychicznego.

Wady

Koszmarne chińskie podroby. Ceny z kosmosu! Facet OBLEŚNY!

Extra informacje

Nie ma poziomu "0"

Aska / 2022-01-30

Brak odpowiedzi na zapytanie o numery nie pokazują na zapytanie spodu flakonu!!! To już świadczy ze oszukują !!!! Kategoria D z Azji!!!! Bez paragonów brak zwroty jeżeli produkty śmierdzą a śmierdzą strasznieeeee!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Szajs

Extra informacje

Anna / 2022-01-30

tureckie podróby
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Kasia / 2022-01-28

Dzis byłam na transmisji pisałam dwa razy o perfumy to odpowiedz ze mi nie odpowie na pytanie czy to oryginalne zapachy to jak to jest!!!!! Mam kupią kita w worku jak nawet nie otwierają atomizery zepsute a cena z kosmosu i uważacie się za porządna firmę????!!!!! Żenada szukacie głupich co nabierzecie ich na waszą scieme!!!! Nie polecam oczywiście dostałam blokadę normalką u nich pewnie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Żenada

Extra informacje

Si si / 2022-01-28

Nie polecam widziałam post na facbook jak darius całkiem inny jest tą jego prawdziwą stronę a teraz na transmisjach Ostatnio zepsuł telefon !!!!! A No i ma wykupionych oglądających za zapytanie czy oryginalne testery i sklepówki zostałam zablokowana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kaśka / 2022-01-28

Nie polecam zadałam pytanie czy perfumy oryginalne to komentarz mój pominięty i pytałam czy długo pachną to zamiast Klaudia mi odpowiedzieć to ludzie odpowiadają. Zaznacza ze nie było dużo komentarzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ktzysztof / 2022-01-27

Oszuści nie polecam.P.Klaudia bardzo ładnie potrafi oszukiwać klientów.Perfumy tzw sklepówki to same podróbki.Zadałem pytanie na messengerze do dzisiaj zero odpowiedzi.Udało mi sie na live zapytać dlaczego oszukują ludzi i chce oddać perfum.Dostałem odpowiedz ,że perfumy z promocji nie podlegają zwrotowi ????????????Sprawa zgłoszona do odpowiednich służb.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Wady

Perfumy tzw sklepowki to podróbki.

Extra informacje

Maciek / 2022-01-26

Złodzieje!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Podróbki

Extra informacje

Oszuści

Renata / 2022-01-26

Nie polecam tej perfumerii. Mam dwa flakony nazywane testerami outlet. Oba bardzo kiepskiej jakości wykonanie i zapach zupełnie inny niż w oryginale. Trwałość jakieś 30minut. Nie można napisać własnej opinii na priv czy transmisji bo dostaje się z góry bana a potem już przy braku mozliwosci wypowiedzenia cisną po człowieku jak po łysej kobyle. Chamstwo i buctwo nic więcej. Ciekawe też, że tylko jednego dnia zostało dopisanych tyle pozytywnych i to jednakowych komentarzy. Kopiuj wklej. Dziwi mnie to, że ludzie im taka ufają. Za taki sam produkt tylko z oryginalną metką a nie tą podklejoną na krzywo np Tomasz Ford ???? można kupić na innych live po 30,40, 60zl rośnie. Więc te ich promki na 99zl to pic na wodę. Nie polecam za jakość i osobowość. Póki jesteś grzeczny, wpłacasz kasiute i o nic nie pytasz jest super. A spróbuj zgłosić reklamację albo uwagę na temat oryginalności sprzedawanych produktów....wyjdzie szydło z wora...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Hahaha / 2022-01-25

Fiut ustawił automat, za jeden negatywny komentarz automat wrzuca 5 pozytywnych. Nawet tutaj plany robi ludzi w czuła. Oszust!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Podróbki

Extra informacje

Oszuści

.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2022-01-24

Perfumy sprzedawane jako "sklepówki" to raczej "bazarówki". Zapach nie przypomina oryginalnych perfum.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

Wady

Bardzo słaba jakość perfum, brak trwałości

Extra informacje

Iwona / 2022-01-24

Perfumy nietrwałe, podróbki niestety. Szkoda, bo sprzedawcy bardzo mili.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Nietrwałe, cena nieadekwatna do towaru

Extra informacje

Felek / 2022-01-24

Von SZAJS miał dziś stosunkowo udaną noc a nawet i dzień. Dochodzil pisząc pozytywne komentarze na samego siebie. ŻAŁOSNE! Ale trzeba mieć nasrane pod kopułą...A przy tym zabawne. Jak to się *** palić zaczęła. Ludzie w końcu przejrzeli na oczy i zaczynają mówić i pisać o was prawdę. Mają możliwość wypowiedzenia się na wasz temat . I nikt ich nie blokuje jak ta tłustowłosa na transmisjach jak ktoś zada niewygodne pytanie. A jakie to jest pytanie niewygodne? Ano najprostsze- czy towar jest oryginalny. Hahahaha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Extra informacje

Anna / 2022-01-24

liczyłam sie z tym ze to podroby,bo nikt nie sprzeda perfum oryginalnych za 100 ,ale to co przyszlo to masakra ,nawet nie stał kolo oryginalnego zapachu ,szkoda ,ze na transmisji mydla oczyze nibt oryginal ble ,ble,niestety ,moja wina.lepiej zaoszczedzic i kupic perfumy stacjonarnie w perfumerii
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

podróbka

Extra informacje

Przemo / 2022-01-24

Pan Von SZAJS nawoływał ostatnio na transmisji którą prowadził ewidentnie będąc na haju o dzielenie się opiniami o jego pożalsięboże przybytku na tej stronie. Mówisz i masz. Widzę że sporo osób wzięło sobie prośbę właściciela do serca. Niestety dla Pana Von Szajsa widzę że w wiekszości zaczęły pisać osoby przez niego oszukane. W końcu. Szkoda Darus że transmisję skasował bo pokazałeś na niej cała swoją klasę i to kim jesteś.. Dno, OSZUŚCI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Złodzieje

Wady

Podróbki

Extra informacje

Podróbki

Ewka / 2022-01-24

Pytanie w trakcie transmisji ze "sklepówkami" czy perfumy oryginalne. Odpowiedź sprzedającej - "to są sklepówki". Hahaha. Pani ma problemy ze zrozumieniem prostych treści? Zwróćcie na to uwagę! Nie dajcie robić z siebie idiotow! To co oni oferują kupicie na ile za 1/4 ceny!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Podróbki

Extra informacje

Oszuści

Wanda / 2022-01-24

Panstwo znaleźli się zasłużenie w grupie Oszusci na Facebook.. w końcu przyszła kryska na matyska :) lepiej p
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Oszuści

Wady

Podróbki

Extra informacje

Oszuści

konkurencja / 2022-01-23

Grzegorz !! dzis jest ostatni dzien twojej sielanki

Masakra / 2022-01-22

Kupiłam bo myślałam ze naprawdę lepsza jakość Chińczyk jak nic poszło prosto do kosza Podróbki a tom Ford porażka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Klientka / 2022-01-21

Pani prowadząca unika odpowiedzi na pytanie co to są sklepowki. Prosząc o zapewnienie że są to testery zostałam zablokowana..W tej sytuacji okazało się że są osobami niegodnymi zaufania..Tak zwane sklepiwki na innej transmisji widziałam po 50-60zl..NIE POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Lekceważenie klienta

Extra informacje

HALINA / 2022-01-21

Już sprawa do Urzedu Skarbowego złożyłam czekam na odpowiedź zobaczymy jacy będziecie cwani poszukujecie ludzi
Asortyment
1.00

HALINA / 2022-01-21

Oszuści złodzieje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamil Iwan / 2022-01-21

Wszedłem dzisiaj na transmisję pierwszy raz. Zadałem pytanie o jakość perfum i co tzn "sklepówka". Dostałem odpowiedź od kogoś, prowadząca nie raczyła odpowiedzieć ale na pytanie jak pachnie Olympea odrazu. Potem zapytałam gdzie można poczytać opinie i dostałem bana bez mrugnięcia okiem. Gdyby sprzedający byli uczciwi nie było by takich zachowań. Tak dzięki takiemu traktowaniu, nie wyrzuciłem swojej kasy w błoto. Dziękuję ????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
polecam Perfumerię Black
Całkowicie nie rozumiem, jak można z czystej złośliwości wstawić ten sam komentarz wielokrotnie. Czyżby to była niegodziwość konkurencji? To naprawdę przykre. Zamiast postawić na skupienie się na własnej działalności. Własnej unikalności to idzie się w dziecinne zagrania oraz oczernianie

Diuna / 2022-01-18

Całkowicie nie rozumiem, jak można z czystej złośliwości wstawić ten sam komentarz wielokrotnie. Czyżby to była niegodziwość konkurencji? To naprawdę przykre. Zamiast postawić na skupienie się na własnej działalności. Własnej unikalności to idzie się w dziecinne zagrania.

Xxx / 2022-01-18

Oglądam wszystkie afery na Perfumeria Black 16 stycznia Darius tak wulgarnie się zachował wyzywał oczerniał na innych sprzedawców że transmisje tego dnia skasował. Kompletnie pijany i naćpany…y wytykał palcami nawet udostępniał i wymawiał te osby publicznie czego nie wolno! Tego dnia posypały się negatywne ale prawdziwe opinii tu!!!! Daris już nie wytrzymał po raz kolejny i od wczoraj czyli 17 stycznia całą nic pisałem sobie pozytywne komentarze ha ha piszę i rycze ze śmiechu!!!! Ty myślach że jak napiszesz 300 pozytywnych komentarzy to ci ludzie uwierzą!!!! Pamiętaj prawda zawsze się obroni!!!!! A ty mimo tych kłamstw i tak zostaniesz zdeptany!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszust szuka ofiar

Extra informacje

Koral / 2022-01-18

Hej ekipo BLACK! UWielbiam Was i Wasze podejście do klienta :D Testery są świetnej jakości, kosmetyki trwałe. W ogóle wszystko jest SUPER!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Perfumeria BLACK - [email protected] - Opinie

Wady

Extra informacje

Witek / 2022-01-18

Testery są dobrej jakości. Kupowałem nie raz i jestem zadowolony. Klaudia zna się na nutach zapachowych i zawsze dobrze doradzi. Obsługa jest zawsze miła i pozytywnie nastawiona. Polecam Perfumerie black
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

iza / 2022-01-18

Ja jestem zadowolona i z zakupów i z obsługi :) Zapachy piękne, trwałe i nie mam się do czego przyczepić:) Większość z zamówionych zapachów porównywałam w Duglasie i Notino, brak uwag. Polecam i będę u nich kupować:) Towar porządnie zapakowany, dostarczony w wybranym przeze mnie czasie.
Zalety

cały butik

Wady

Extra informacje

Tina / 2022-01-18

Ostatnio zakupiona przeze mnie paletka i podkład, są świetnej jakości. Długotrwałe i nie uczulają. Polecam BLACK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Drobna / 2022-01-18

Kupiłam ostatnio koc, a do niego zapach do poscieli. Koc jest super, a zapach utrzymuje sie bardzo długo i jest cudny!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Ania / 2022-01-18

Solidna i rzetelna firma ,podejście do klienta profesjonalne i doradztwo tak samo ,Klaudia kobieta do tańca i do różańca ,tak samo jak Darek (prezes) jak u cała ekipa Perfumeri ,a negatywnie opinie wystawia konkurencja której żal pupę ściska ze im dobrze idzie
Zalety

jakość perfum

Wady

Extra informacje

Kinga / 2022-01-18

Robiłam zakupy pierwszy. Załoga bardzo miła, a towar wysokiej jakości. Wysyłka na drugi dzień od zasięgowania wpłaty
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Mateusz / 2022-01-18

Kupiłem dziewczynie perfumy i jest mega zadowolona kupię jeszcze nie raz napewno
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

szybka wysyłka

Wady

brak

Extra informacje

Fiolka / 2022-01-18

Dziękuje za fajną obsługę. Zapachy porządnie zabezpieczone. Ceny są spoko. Do następnego!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Klaudia_1984 / 2022-01-18

Jeszcze ani razu się nie zawiodłam, jeśli chodzi o trwałość zapachów jakie do tej pory kupiłam. A robie naprawdę często zakupy na Black. Polecam tą Perfumerię
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

Ptasiek / 2022-01-18

Dzięki za niespodziankowy miks. Trafiliście idealnie. Zapachy cudowne!! Tak trzymać. Na pewno wróce!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Ania / 2022-01-18

Proszę się nie interesować moim prywatnym czasem cyt. nie muszę się wybrać do sklepu. Dla wiadomości i zaspokojenia ciekawości potrafię w 100% odróżnić oryginalne perfumy od nie oryginalnych, ale jest to tylko i wyłącznie moja sprawa. Osoba, która uważa się za tak wszechwiedzącą w sprawie perfum na pewno nie jest lepszym znawca ode mnie. Przykro mi Niech myśli tam sobie co chce. Ja będę nadal kupowała w Perfumerii Black oraz wszystkim polecała ta świetna perfumerie. Perfumy są mega trwałe I pięknie pachną wybór jest przeogromny i ceny dostępne na każdą kieszeń jak na tak dobre produkty.
Zalety

super

Wady

Extra informacje

Kucharz / 2022-01-18

Lubie robić zakupy w Black. Kontakt jest dobry, wysyłka przyzwoita. Produkty fajnej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Jurek / 2022-01-18

Dzięki za dobrą obsługę i wysyłkę na cito. Urodziny uratowane!! ;) Zapachy pierwsza klasa
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Felka / 2022-01-18

Zapachy wysokiej jakości. Cena nie jest zła. Obsługa pierwsza klasa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Ramms / 2022-01-18

Szybko, sprawnie i na temat. Taki konkret to ja lubię. Wrócę niebawem po następne zapachy !! Black wymiata
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Krówka / 2022-01-18

Dzięki za sprawną i szybką obsługę. Zapachy szybko do mnie dotarły. Ich jakość wymiata
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Przemka / 2022-01-18

super trwałe zapachy jak za tak niską cenę. Polecam BLACK
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Swarna / 2022-01-18

Zdecydowanie polecam perfumerię black. jakosc zapachów adekwatna do ceny. obsługa ok, wysyłka w przyzwoitym terminie.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

cena

Wady

Extra informacje

Wikusia / 2022-01-18

Uwielbiam Was za dobre serducho i zaangażowanie. JEsteście naprawdę mega ludkami. Obsługa pierwsza klasa, towar bardzo fajny. Polecam black
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Ilona / 2022-01-18

Super sklep Super prowadząca mega atmosfera produkty bardzo dobrej jakości
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Iwonka / 2022-01-18

kosmetyki zgodne z opisem ! Wszystko OK!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

jakość

Wady

Extra informacje

peterek / 2022-01-18

Obsługa black, odpowiada cierpliwie i wyczerpująco na każde pytanie. Produkty są dobrej jakości. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Lidka / 2022-01-18

Dziękuję za super obsługę! Wrócę do BLACK na 100%
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Jadwiga / 2022-01-18

perfumy mega zapach trwaly i dlugo sie utrzymuje
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Zosia / 2022-01-18

Fajny sklepik! Fajna marka DUFTY i wiele różnych produktów.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

ALL

Wady

Extra informacje

Waldi / 2022-01-18

Jestem zadowolony z zakupionego przeze mnie zapachu. Długo się trzyma, cena dobra. Polecam black
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

BARTOSZ / 2022-01-18

Szybkość obsługi, dobry towar, DPD niestety do bani
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Ewa / 2022-01-18

super sklep i ładne zapachy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Super obsługa

Wady

ani jednej

Extra informacje

Sonia / 2022-01-18

Zakupiłam perfumy w tym sklepie i jestem zadowolona zarówno z obsługi jak i z jakości produktu. POLECAM!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

dostawa i obsługa klienta

Wady

Extra informacje

Tadzio / 2022-01-18

SmartWatch bardzo fajny. Polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60

Elka / 2022-01-18

Jestem nową klientką. Ale zadowoloną :P Wysyłka trochę się przeciągnęła ale poza tym to wszystko ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Piotr / 2022-01-18

wszystko ok polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Kinga / 2022-01-18

polecam towar zgodny z opisem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Mucha18 / 2022-01-18

Wojna z tymi negatywnymi opiniami mnie rozbawiła. Ja tam jestem zadowolony i polecam BALCK

Tomek / 2022-01-18

polecam firma godna polecenia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

ANIA / 2022-01-18

KONKURENCJA NIE MA CO ROBIC WIDZE JESTEM STAŁĄ KLIENTKA PERFUMERII I TAK POZOSTANIE
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Ewa / 2022-01-17

Oszuści perfumy testery to podróbki !!!!! \r\nPowiedzcie wkoncu swoim klientom to!\r\nJak tak można oszukiwać !!!!Blokowac obrażać innych i ty jesteś z tego zadowolony!!!! Z czego ? Ze głupka z siebie robisz!!!’ Niech cie wkoncu karma dorwie za wszystko i za wszystkich!!!! Powiedz ludziom ile krzywdy im wyrządziłeś i komu na
Zalety

Wady

Bezczelny rudy czy jak to mu tam !!!!

Extra informacje

Ala / 2022-01-17

Jestem zablokowana i tylko tu mogę napisać Perfumy sklepiki oraz testery to wszystko podróbki jak napisałam co o tym sądzę to mnie zablokowali i napisali zę jestem od konkurencji!!!!!!!! Śmiech na sali jeszcze mają czelność masakra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Monika / 2022-01-17

Wulgarni, wiecznie naćpani złodzieje sprzedający szajs wart 30 zł za ciężka kase mówiąc ludziom że to sklepowki albo testery. Do zobaczenia w sądzie!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Oszuści

Extra informacje

Maciek / 2022-01-17

ŻAŁOSNE PATOLOGUSY, NACIAGACZE I ZLODZIEJE. ICH TOWAR WART TYLE ILE ONI SAMI.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Ozuści

Wady

Oszuści

Extra informacje

Oszukana / 2022-01-17

Dno, złodziejstwo i wodorosty. Oszołomy żałosne pajace. OSZUŚCI!!!
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Ozuści

Wady

Podjebki

Extra informacje

Karol / 2022-01-17

Masakra podjebki niby oryginały jak już przychodzą to się rozwalają przez transport tandeta Inviktus Bez numerów tom Ford blaszka się odkleiła a sospiro to śmierdziuch straszny tu płacimy za podrobiony flakon wolę porządnego Ck za tą cenę w Rosmann Oszuści brak możliwości zwrotu i blokada poproście o numery u pokazanie flakonów z bliska
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

1 dzień i nigdy więcej

Jessy / 2022-01-17

Żałuje ze gościłam na ich transmisji oj bardzo i moje Armiątka przepraszam! Zwykli oszuści tu nie ma nic godnego do polecenia a wręcz nie warto!!!!!!!!!! Polecam bardzo miłą sympatyczną panią Strefa Blasku pełen profesjonalizm bez wulgaryzmu
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki z Wólki

Extra informacje

Jaro / 2022-01-17

Byłem wczoraj jak byl jad dużo osób i weszłam dziś tylko 36 osób!!!! A reszta gdzie ? Nie chcą kupować drogich podjebek ha ha tylko oglądac jak jadą jadem!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Wulgarni ludzie podli

Extra informacje

Beti / 2022-01-17

Pseudo perfumeria sprzedaje repliki testerów i mówi że orginaly! Udowodnij na swojej transmisji to na żywo odpowiadaj klientom na pytania a nie omijajcie komentarzy osoby które pytają o szczegóły to blokujecie! Tragedia!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Podrobki

Wady

Podróbki

Extra informacje

Aga / 2022-01-17

Oszuście sam zaczynasz! Twoje podróbki to każdy se może kupić wszędzie i taniej! Dalego nie zajedziesz!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki

Extra informacje

Kasiulka / 2022-01-17

Oszukana prawda Oszukana 2000 tys jeszcze jak Pani Magda pracowała odeszła bo było już niebezpiecznie a kto będzie prał brudy za repliki no Darius sam se pracuj i szukaj jeleni co na twoje konto pujdą wpłaty i zapłać karę 50 tys myślisz ze jak będziesz płacił to znajdziesz osła !!!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Podróbki

Extra informacje

Olka / 2022-01-16

Oszukana prawda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Podróbki

Extra informacje

Wiesia / 2022-01-16

Wszystko super.polecam.

Asia / 2022-01-16

Nigdy nie wystwiam opini ale skoro już sam prezes prosił to proszę.. Kupiłam 2× perfumy osobiście produkt Ok chodź nie widzę różnicy między nimi a z Rosmana za 30 zł.. Ale Prezes sam w sobie mnie ***a jest przemadrzaly cwaniakowaty udaje że nie wiadomo kim jest. Ogólnie nie lubię takich cwaniaków. Mam być szczera wystawić opinie to wystawiam ..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie widzę ich

Wady

Więcej pokory

Extra informacje

Olka / 2022-01-16

Super kontakt. Perfumy kozak
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

Kontakt wysyłka

Wady

Extra informacje

Klientka / 2022-01-14

Wszyscy niezadowoleni powinni wystawić opinie na FB Perfumeria Black Opinie czekam tylko na paragon
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tinka / 2022-01-13

Wstyd i hamstwo i oszustwo Kochani uwazajcie na te podrobki to nabijanie klijentka w butelke Tomm ford za 120 zl tylko glupi da sie nabrac to smierdzace gowno na samym spirytusie nie maja nawet rachunku Numerus wysylasz im na konto klaudi uwazajcie co im podajecje dane sa juz w necie podac ich do finansowego
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Wiele

Extra informacje

Anita / 2022-01-13

Jak odezwałam się że chyba coś jest nie tak z perfumem ,dostałam odpowiedź że jeśli flakon nie jest uszkodzony to nie mogę zwrócić towaru.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Viki / 2022-01-11

https://www.facebook.com/groups/566849384577631/permalink/589090069020229/
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Extra informacje

Basia / 2022-01-11

Dostałem bana na transmisję gdy zapytałem jak to możliwe że zapach Tom Ford jest sprzedawany za 160 zł przy cenie około 1000 zł w sklepie . Dostałem zwyzywany od troli z konkurencji hahahahah
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ela / 2022-01-11

Perfumeria Black jest bardzo Chaotyczna, po zakupach maja klijenta gleboko w d.... Podroby ktore nie sa warte tych wysokich cen. Caly Team nieogarniety i na niewygodne pytania reaguja agresywnie. Pani Klaudia ktora przedstawia Perfumerie j powinna wygladac zawsze zadbana i wygladac jakos na czlowieka. Ale niestety czesto wyglada jak miotla, wlosy przetluszczone, ubrania albo za male albo za duze. Ten czarny obcisly przezroczysty Overall co miala raz ubrany, to pozal sie Boze!! Pani wygladala jak Baleron.... Nie ma Pani lustra w domu? To by pomoglo wybrac odpowiedni dla Pani ubior. No i te tluste rozwalone wlosy do porzadku doprowadzic. I zwracac troche uwage zeby sie nie za szeroko smiac przy tak wysokich dziaslach. Panie Darku, prosze zwroci uwage swojej kobiecie zeby sie ogarnela. Pani Magda ladna kobietka, tylko dlaczego sobie dala tak zdeformowac twarz przez zabiegi kosmetyczne. Usta jak ponton, szkoda. Ale spowrotem do tematu: Handel podróbkami, czyli towarami oznaczonymi podrobionymi znakami towarowymi, jest nielegalny. Ten, kto się go dopuszcza, może ponosić odpowiedzialność karną na podstawie art. 305 Prawa własności przemysłowej: 1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda 23 / 2022-01-11

Witam , ....chcialam ostrzec osoby kupujace Te zapachy to tandety alkoholem jedzie na samym poczatek a pani sprzedajaca mowi .......jej slowa cytuje.... Te perfumy w sklepie kosztuja 1000zl kobieto puknij sie w ten tlusty nie umyty leb do czego ty porownujesz jakies taniochy do perfum znanych marek ,sprzedaja to Fakt bez paragonu oszusci z cietym jezykiem Rzucic ich psa na pozarcie to zobaczycje jak beda wyc Lekko cos im powiedziec i Dareczkowi piana z buzi idzie falszywe rude czlowiecze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Halinka / 2022-01-11

Witajcie Od pewnego czasu kupowałam w Perfumerii Black i było ok. Wydawałam tam duże sumy pieniędzy. Natomiast teraz to jest dramat co paczka to niewypał, kupiłam perfumy na prezent pudełko bez folii brudne, pogniecione, rozpylacz nie działa, wstydu się najadłam za taki prezent. Kupiłam smartwatch nie działa, szkoda zawiodłam się. Pozdrawiam panie pakujące i żeby też jako klientki tak zostały potraktowane
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Repliki

Wady

Replik

Extra informacje

Ann / 2022-01-11

Polecam perfumerię! Perfumy bez zarzutu, paczka wysłana natychmiastowo! Jak najbardziej na TAK.
Zalety

Duży wybór zapachów

Wady

Extra informacje

Malgorzata Kazimierczuk / 2022-01-10

Solidna firma. Pani Klaudia fachowo doradza. Bardzo słowna. Polecam.
Zalety

Doradztwo, szybka wysyłka.

Wady

Brak

Extra informacje

Mariana / 2022-01-10

Biggest Ever Sale NOW! 50% OFF On Us! With this Soft Durable Pet Padded Mattress 1. 2x More Durable, Soft & Sustainable with high quality polyester materials 2. Easier to Wash 3. 30 Days Money Back Guarantee Buy now: petmattress.store Best regards, Mariana
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Magda / 2022-01-09

Jak tylko na transmisji wyraziłam swoją opinię od razu mnie zablokowano
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Podróby

Extra informacje

Barbie 696 / 2021-12-21

Witam , ....chcialam ostrzec osoby kupujace Te zapachy to tandety alkoholem jedzie na samym poczatek a pani sprzedajaca mowi .......jej slowa cytuje.... Te perfumy w sklepie kosztuja 1000zl kobieto puknij sie w ten tlusty nie umyty leb do czego ty porownujesz jakies taniochy do perfum znanych marek ,sprzedaja to Fakt bez paragonu oszusci z cietym jezykiem Rzucic ich psa na pozarcie to zobaczycje jak beda wyc Lekko cos im powiedziec i Dareczkowi piana z buzi idzie falszywe rude czlowiecze
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

......nie

Wady

Wiele....

Extra informacje

Klijentka / 2021-12-21

Kochani ,ktos kto napisal ze te perfumy...* podrobki robija uczulenie to prawda ,oszusci poza tym sa na Facebook firmy od ktorych dostaniesz rachunek paragon zakupu to co oni robja to nabijanie ludzi nie dajcje sie naciagac wiele jest w necie takich sklepow ale uczciwych
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duzo

Extra informacje

Piotr / 2021-12-21

Witam wszystkich nie zadowolonych zapraszam do mnie mam dostęp do perfum które utrzymują się bardzo długo podaje Neila [email protected]

Magda / 2021-12-19

Ludzie to oszuści nawet nie kupujcie nic u nich sprzedają podróby szkoda,że policja się jeszcze nimi nie zainteresowała . Kupiłam zabawkę dla dziecka sprzedali mi drożej a cena na zabawce była niższa . Po perfumach dostałam mega uczulenia biegam teraz od dermatologa do dermatologa bo nikt mi nie umie pomoc szkoda,że nie mogę wstawić tu zdj byłaby bo przestroga dla innych kupujących tam klientów naiwnych jak ja .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadnych

Wady

Oszukują jak leci

Extra informacje

Uwaga oszusci

Marta / 2021-12-19

Ludzie nie dajcie się nabrać oni sprzedają podróby testery Tureckie a na transmisji zarzekają się ,że to oryginalne testery. Pani Klaudia tak pięknie mydli oczy,że guwno by sprzedała na transmisji kontakt na priv brak. Brak paragonu . Urząd Skarbowy powinien się zainteresować bo to oszuści. Wyzywanie po pijaku inne perfumerię i dzieci z domu dziecka i później przepraszanie mega sztuczne i słabe. Trwałość słaba Do 1godz a niektóre jeszcze krócej . W dodatku wadliwe psikacze brak możliwości przyjęcia reklamacji zostałam z 2wadliwymi psikaczami . Zupełnie inne zapachy !!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Sprzedają podróby a ludzia wciskają kit,że oryginalne testery

Extra informacje

Nie dajcie się oszukać

Mini maus / 2021-12-18

Nie polecam tej perfumerii !!! Kupujesz i płacisz za towar co innego dostajesz nie przyjmują reklamacji. Jak nie napiszesz na transmisji zapytania to na priv nie uzyskasz odp
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Brak

Wady

Wysokie ceny brak kontaktu nie wysyłają gratisów

Extra informacje

Wysyłka inny towar niż zamówiłeś

Iris / 2021-12-12

Nie sposób nie zgodzić się z przedmówcami.. I jak na tym memie: niby człowiek wiedział, a jednak się łudził ???? To nie są żadne testery. Podróby.. Na tureckim bazarze lepsze mają. Zapachy może i podobne, ale nie są trwałe. Flakony mają mnóstwo niedoróbek. Do trzech razy sztuka. Czwartek szansy nie będzie. Nie polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Podróbki, nie testery.

Extra informacje

Małgorzata Mikulska / 2021-12-09

Witajcie Od pewnego czasu kupowałam w Perfumerii Black i było ok. Wydawałam tam duże sumy pieniędzy. Natomiast teraz to jest dramat co paczka to niewypał, kupiłam perfumy na prezent pudełko bez folii brudne, pogniecione, rozpylacz nie działa, wstydu się najadłam za taki prezent. Kupiłam smartwatch nie działa, szkoda zawiodłam się. Pozdrawiam panie pakujące i żeby też jako klientki tak zostały potraktowane.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wady

Coraz gorzej

Extra informacje

zawiedziony klient / 2021-12-09

Potwierdzam również, że oferowane testery NIE są oryginalnymi zapachami. W przypadku zakupionego przeze mnie, nawet go nie przypominają :( Brak paragonu oraz płatność na prywatne konto. Przekonałem się na własnej skórze, że cudów nie ma, w takiej cenie nie zakupimy nic oryginalnego. Polecam polować na promocje w realnych sklepach typu Douglas, Sephora. Także, próba stworzenia wizerunku ludzi o szlachetnych sercach - obdarowanie domu dziecka - nie robi wrażenia, skoro tak nieuczciwie podchodzą do klientów, przekonując, że perfumy są oryginalne. Niestety, ale uważam, że to sprytny chwyt, mający ich w ten sposób uwiarygodnić, aby naciągnąć jeszcze więcej osób. Bardzo to przykre.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.40
Zalety

-

Wady

perfumy nie są oryginalne

Extra informacje

Tommy / 2021-12-07

Testery nawet nie leżały obok oryginalnych! Aczkolwiek trzeba przyznac ze p.Klaudia ma talent w roli handlarza., mysle ze nawet by göwno obwiniete w papierku od niej kupili. No cöz, kazdy musi sie sam przekonać i wypröbować te podbröbki. Transmisje sa na wesoło prowadzone, to i jest na pewno duza ilość ogladajacych. A najlepiej jak p. Darek i jego p. Klaudia maja wychlane i prowadzaja po pijanemu transmisje, tak jak wczoraj wieczorem :-):-):-):-) padam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Po raz pierwszy zdecydowałam się na zakup testera. Wybrałam zapach, który używam od lat (zawsze kupowany w stacjonarnych perfumeriach lub za granicą), więc jest mi znany bardzo dobrze. W przypadku mojego testera, stwierdzam zdecydowanie, że absolutnie nie jest zbliżony do oryginału. Przyznam, że przed zakupem brałam to pod uwagę gdyż jego cena jest bardzo atrakcyjna w porównaniu do oryginału, ale chciałam spróbować jak to jest z "tymi" testerami i zaryzykowałam. Pretensji nie mam do nikogo, moja decyzja. Aczkolwiek, uważam, że uczciwiej byłoby, gdyby sprzedający zwyczajnie informowali, że to nieoryginalne zapachy. Dodam, że testery nie mają prawa różnić się nutą zapachową od tych w oryginalnych flakonach. Transmisje prowadzone przez p. Klaudię zabawne i sympatyczne, prowadząca bardzo profesjonalnie opisuje nuty zapachowe co skłania do zakupu a o to chodzi ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

profesjonalna obsługa, szybka wysyłka

Wady

mój tester nie jest oryginalnym zapachem

Extra informacje

Ania / 2021-12-06

. Okłamuja klijentöw z tym wszystkim co tam sie dzieje ze sie nie dobrze robi... Uczciwość i honor to jest perwszy stopień normalnego podejscia do ludzi. Po co to kłamstwo ze sie nie jest w zwiazku partnerskim, to jest zachowanie jak w przedszkolu. Lub po co okłamywać ze sie sprzedaje orginalne perfumy? Podröby sa OK, ale trzeba sie do tego przyznać, kochani ludzie. Aha i jeszcze jedno!!! Temat: Punktualnosć Robia ludzi w ciula, zapowiadaja transmisje i nie dotrzymuja słowa, ani na czas ani na dniach. I takim ludzia wierzyc?? jak nie potrafia dotrzymac słow najłatwiejszych Akcji?! Nie sorry, dziekujemy. Mamy dosć!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Duzy wybör

Wady

Kłamstwo!!

Extra informacje

ADAM / 2021-12-03

Uwaga podroby te oryginały nie.mają na spodzie flakonu żadnego oznaczenia, pudelko krzywo sklejone. Brak paragonu.
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Do pani Izabela Gawin / 2021-11-29

Tak to właśnie jest jak ktoś nie potrafi rozpoznać repliki oryginał proszę wybrać się do sklepu I sprawdzić czy perfumy są oryginalne na 99% podróby warte 65 zł można kupić wszędzie w takiej cenie pozdrawiam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Mo nia / 2021-11-25

Te oryginalne perfumetki outletowe co sie ktoś pierdzielnol z buteleczkami to i boss i dolce gabbana i kilkadziesiąt innych zacnych firm się pierdzielnelo na produkcji na raz czy tylko jeden Chińczyk ????????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Kabaret można się pośmiać ????

Wady

Śmierdzące podroby

Extra informacje

Smiech na sali :-) / 2021-11-23

Sikam ze smiechu normalnie. Coraz "sliczniejsze" panienki prowadza te transmisje. No Magda teraz to juz kuzwa Szał Pał :-) :-) :-)taki "orginał" ze ch.... :-):-):-):-) ????????????no ale pasuje tam do tych wszystkich zfejköwanych Perfumöw itd. Co za Fake Pani, kuzwa dziewczyno, co u ciebie jeszcze jest prawdziwe,?? moze jeszcze tylko pi....hmm. Mysle ze napewno tez sztuczna jak i twarz -):-):-):-):-) Ludzie kochani, wszystko jest dla czlowieka ale w zdrowej miarce, ale jak sie juz zmienia twarz i inne czesci ciała na wyglad kurw...to juz jest nie sexy, tylko obrzydliwe. A cała Klaudusia szefowa to kuzwa laska ze włosy mozna sobie wyrywac :-):-):-):-) kuzwa ludzie, dajta spokoj. W niezadbanych wlosach i czesto w brudnym ubraniu robi transmisje. FUJ!! Pasuje do Darka jak ch....:-):-):-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zuzka / 2021-11-20

Powiem wam ,ze macje racje te perfumy...eh perfumy, wody smierdzace na sam Alkohol to naprawde nabijanie ludzi w butelke.Powiem tez ,ten caly Daro to ladne Historie bredzi ,to bardzo nadpobudliwy czlowiek ,powiesz cos co mu sie nie spodoba i piana z ust mu cieknie bardzo nerwowy Typ nakreca sie szybko. Klaudia ladna kobieta ale zaniedbana ubiera sie jak stara babka wlosami ciagle macha,. Umyj zadbaj o wlosy prosze!!! Calosc to bardzo prosci ludzie maja parcje na kase ale cos im nie wychodzi i nie wyjdzie bo oszukuja klamia bla bla bla to juz robi sie nudne
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Brak

Extra informacje

Oceniacz Livestream / 2021-11-18

Prezentacja Perfumueri powinna byc podporzadkowana i prowadzaca jej osoba powinna wygladac zadbana i jakos porzadnie ubrana. Aczkolwiek ogladajac Pania Klaudie to mozna tylko sie pytac, dlaczego kobieto?? Dlaczego tak po peniarsku i nie z umytymi włosami pokazuje sie ta pani do ludzi.? Blada jak sciana, ani troche nie podmalowana, nic z tego, oczywiscie nie ma pani jak z burdelu wygladac no ale ludzie kochani, nie w tym stylu. Bez rzesow wyglada sie nie ciekawie, dlaczego pani sobie je nie wytuszuje? Pani Klaudio! Jezeli da pani sobie zrobic znow te sztuczne rzesy, to lepiej mniejsze bo inaczej wyglada pani jak kur......i za wielkie rzesy robia u pani zeza!! I jeszcze jedna prosba, pani Klaudio, niech pani nie ubiera tej Alpaki, okropnie pani w tym wyglada.! To jest na osobe szczupła i wieksza. Do pani Magdy! pani jest ładna i pasuje do Perfumeri jako obsługa. Lecz mozna zapytac dlaczego pani sobie dała tak zdeformowac te usta?? Wyglada to nie ciekawie i utrudnia pani mowe jak i usmiech. Takie usta to maja gumowe lalki lub panie z okna lub innych instytucji. Pan Darek trzeba przyznac, porzadnie ubrany no i zadbany. Fakt ze frechowny jest czesto do ludzi no ale trzeba byc swinia i oszusta w tym biznesie. Wiadomo kazdy chce mało wydac a duzo zarobic. Lecz te ceny sa u panstwa za duzo przesolone. To jest eksploatacja! W necie sa röżne ceny to fakt! pytanie do panstwa, dlaczego te koce kosztuja u panstwa 200 zł?? ????One sa w cenach 150 do 160 zł. Dobra wiara ludzi jest wykorzystywana. Szkoda
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.40
Zalety

Wiekszy wybör

Wady

Wysokie ceny

Extra informacje

Szatler / 2021-11-17

Polecam strefa blasku ceny niższe i można się pobawić z Lady Jessy a ty Dariusz wcale nie jesteś najtańszy jesteś wredzioch każdego dnia i nerwowy jak coś ci nie wychodzi!!!! A po drugie wszystko to repliki a szatler tylko żeby zgubić klienta Nur polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróbki

Extra informacje

Helena / 2021-11-16

A ja jestem zadowolona, wszystko jest Ok
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Trwały zapach

Wady

Teraz trochę długo czekam na odzew z messedzera i przesyłkę a

Extra informacje

Rob / 2021-11-12

Byłem pewny że z produktami jak i zachowaniem prowadzących jest okey,ale jednak nie-owszem mam od nich tylko dwa testery,ale one śmierdzą wywołując straszny ból głowy.Po drugie wydaje mi się że Dariusz wcale nie jest taki spoko ,łatwo go z rownowagi wyprowadzić ,wierzę w to co mówiła Magda była pracownica że ją opluł ,no i Lady Jessy też zrezygnowała ze współprac..musiała dowiedzieć się że coś jest na rzeczy.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Dużo

Extra informacje

Nie

Monicaaa / 2021-11-12

Na miłość boską,mam tester od nich ,to taki smród że chce głowę urwać.Bylam.w sephorze i jest kolosalna roznica w zapachu,to jak by porównać gówno do miodu.Czemu wciskacie ludziom że to są oryginalne testery
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Nie

Jula / 2021-11-11

Czy ktus wie co sie dzieje, na ostatniej wyprzedaży perfumuw, kupiłam i piniondze wpłaciła i nikt sie nie odzywa ani telefonu niepodnosi i ten film usuneli, gdzie ludzie tam kupowali, teraz ponoć cała ta perfumeria blek do Holandii pojechała, czy ktus mi odpowie co sie dzieje i co z moimi piniendzmi
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nic nie wiem co się dzieje

Wady

Extra informacje

Online Shop System / 2021-11-10

Perfumeria Black jest bardzo Chaotyczna, po zakupach maja klijenta gleboko w d.... Podroby ktore nie sa warte tych wysokich cen. Caly Team nieogarniety i na niewygodne pytania reaguja agresywnie. Pani Klaudia ktora przedstawia Perfumerie j powinna wygladac zawsze zadbana i wygladac jakos na czlowieka. Ale niestety czesto wyglada jak miotla, wlosy przetluszczone, ubrania albo za male albo za duze. Ten czarny obcisly przezroczysty Overall co miala raz ubrany, to pozal sie Boze!! Pani wygladala jak Baleron.... Nie ma Pani lustra w domu? To by pomoglo wybrac odpowiedni dla Pani ubior. No i te tluste rozwalone wlosy do porzadku doprowadzic. I zwracac troche uwage zeby sie nie za szeroko smiac przy tak wysokich dziaslach. Panie Darku, prosze zwroci uwage swojej kobiecie zeby sie ogarnela. Pani Magda ladna kobietka, tylko dlaczego sobie dala tak zdeformowac twarz przez zabiegi kosmetyczne. Usta jak ponton, szkoda. Ale spowrotem do tematu: Handel podróbkami, czyli towarami oznaczonymi podrobionymi znakami towarowymi, jest nielegalny. Ten, kto się go dopuszcza, może ponosić odpowiedzialność karną na podstawie art. 305 Prawa własności przemysłowej: 1
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Repliki / 2021-11-09

Czytam dużo negatywnych opinii, i jestem przerażony ilie jest ludzi oszukanych. Ja również tak się czuje. Odbieram to jak jedno z moich negatywnych doświadczeń. Które mnie nauczyli nie ufać ludziom więcej. Być ostrożnym. Zarówno jak I zwiększyło mój interes do prawa jak i zarówno większego poznania światu perfum. Jestem pewien, że Darek nie jest głupi natyle , żeby nie rozumieć dejakich rzeczy i zdaje sobie sprawę, że po skierowaniu sprawy do sądu odpowie głównie z Art. 305. 1. Kto, w celu wprowadzenia do obrotu, oznacza towary podrobionym znakiem towarowym, zarejestrowanym znakiem towarowym, którego nie ma prawa używać lub dokonuje obrotu towarami oznaczonymi takimi znakami, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca przestępstwa określonego w ust. 1 podlega grzywnie. 3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełnienia przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu albo dopuszcza się tego przestępstwa w stosunku do towaru o znacznej wartości, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 5. Pytanie tylko czy trafi na tego kto zgłosi tę sprawę? Zachęcam więc do zgłaszania zakupionych podróbek do Federacji Konsumentów. A ony już wiedzą co z tym zrobić i gdzie pokerować tę sprawę .

Wkurzony / 2021-11-09

Co to kutwa ma być!!!! Brak zwrotu ? Bo niby takie tanie oferty? To nie jest podstawą prawna!!!!!!!! Nie dają paragonu!!!!!!!! Smiech na sali. Brak zwrotu bo wiedzą, ze wciskają gówno ! Mieliby 100%zwrotu bo kazdy trzymajac w reku ich badziewie dowiedziałby sie,ze to podroby a nie testery. Kpina. Alien śmierdzi dior smierdzi. Nie odpuszcze im.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kijent / 2021-11-09

Za karzdym razem mówią, ze konkurencja! Bullshit! Duzo osob kupuje i duzo osob pisze ,ze te perfumy to szajs!!! Później Dariusz napieprza pozytywy zeby ukryć ich wałki. Karma Was dopadnie ! A karma to moja przyjaciółka!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Prawnik8 / 2021-11-09

Charyzmatyczne osoby wciskające gówno zamiast oryginalnych perfum. Zegarki dno psują się w rękach a perfumy smierdzą i są pouszkadzanae flakony. Vrak paragonu brak możliwości zwrotu. Podejrzewam,ze to nielegalne bo firma "widmo" . Łamią podstawowe prawa konsumenckie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kasia / 2021-11-09

Siostra kupiła moje ukochane perfumy. Niestety to podróby. Nie przyznalam jej się ale piszly do śmieci
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zawiedziony / 2021-11-09

Szajs podróby , kupiłem na ladne oczy prowadzącej. Żałuję, może pozew zbiorowy? Bo wciskają tanie podróby ,a wmawiają ,ze to prawdziwe.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

Oszukany / 2021-11-09

Czytam dużo negatywnych opinii, i jestem przerażony ilie jest ludzi oszukanych. Ja również tak się czuje. Odbieram to jak jedno z moich negatywnych doświadczeń. Które mnie nauczyli nie ufać ludziom więcej. Być ostrożnym. Zarówno jak I zwiększyło mój interes do prawa jak i zarówno większego poznania światu perfum. Jestem pewien, że Darek nie jest głupi natyle , żeby nie rozumieć dejakich rzeczy i zdaje sobie sprawę, że po skierowaniu sprawy do sądu odpowie głównie z Art. 305. 1. Kto, w celu wprowadzenia do obrotu, oznacza towary podrobionym znakiem towarowym, zarejestrowanym znakiem towarowym, którego nie ma prawa używać lub dokonuje obrotu towarami oznaczonymi takimi znakami, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca przestępstwa określonego w ust. 1 podlega grzywnie. 3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełnienia przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu albo dopuszcza się tego przestępstwa w stosunku do towaru o znacznej wartości, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 5. Pytanie tylko czy trafi na tego kto zgłosi tę sprawę? Zachęcam więc do zgłaszania zakupionych podróbek do Federacji Konsumentów. A ony już wiedzą co z tym zrobić i gdzie pokerować tę sprawę . Darek sam sobie piszę pozytywne komentarze. Lol.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Szajs

Wady

Szajs

Extra informacje

Nie polecam

Karol / 2021-11-09

perfum jest ok

Oszukany / 2021-11-08

Czytam dużo negatywnych opinii, i jestem przerażony ilie jest ludzi oszukanych. Ja również tak się czuje. Odbieram to jak jedno z moich negatywnych doświadczeń. Które mnie nauczyli nie ufać ludziom więcej. Być ostrożnym. Zarówno jak I zwiększyło mój interes do prawa jak i zarówno większego poznania światu perfum. Jestem pewien, że Darek nie jest głupi natyle , żeby nie rozumieć dejakich rzeczy i zdaje sobie sprawę, że po skierowaniu sprawy do sądu odpowie głównie z Art. 305. 1. Kto, w celu wprowadzenia do obrotu, oznacza towary podrobionym znakiem towarowym, zarejestrowanym znakiem towarowym, którego nie ma prawa używać lub dokonuje obrotu towarami oznaczonymi takimi znakami, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. 2. W wypadku mniejszej wagi, sprawca przestępstwa określonego w ust. 1 podlega grzywnie. 3. Jeżeli sprawca uczynił sobie z popełnienia przestępstwa określonego w ust. 1 stałe źródło dochodu albo dopuszcza się tego przestępstwa w stosunku do towaru o znacznej wartości, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 5. Pytanie tylko czy trafi na tego kto zgłosi tę sprawę? Zachęcam więc do zgłaszania zakupionych podróbek do Federacji Konsumentów. A ony już wiedzą co z tym zrobić i gdzie pokerować tę sprawę .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Niema

Wady

Oszustwo

Extra informacje

Oszustwo

Oszukana / 2021-11-08

Czuje się oszukana idiotka twierdzą ze oryginalne perfumy a wcale nie prawda podroby gorsze niż z visch ryczeć mi się chce a kupiłam dwa już na prezenty !!!!! Nie zostawię tego napewno mam konto klaudi i chce zgłosić to oszustwo….. Jeżeli was tez oszukali to napiszcie mi tu wszystkie konta do wpłat a ja się zajmę resztą…. Tak być nie może ze wprawadzają nas w błądź tym bardziej ze większość z nas pyta na transmisji a oni nas w oczy oszukują!!!!! Piszczcie proszę a ja zapisuje dane!!! Mnie po napisaniu prawdy zablokowali
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2021-11-08

Wydałam ostatnie pieniądze na versace ,które miały być oryginalne. Wyć mi się chcę bo dałam się naciągnąć. Czarująco opowiadają na trabsmisjach , po czym okazuje się ,ze to tanie podróby. Juz s fakt ,ze wysyla sie kase na osobę prywatną i nie dajim paragonu śmierdzi wałkiem

No name / 2021-11-08

Żałuję, ze kupiłem. 200 zl w plecy. Tanie podróby. Boli głowa po nich,więc omijać.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

PAWEŁ / 2021-11-08

Brak paragonu, wysylanie kasy na osobe prywatną. Te perfumy to same podróby. Naciąganie ludzi. Perfumy hugo boss smierdzą a znam je bardzo dobrze. Flakony popękane i nawet nie da się zwrotu. Kłócą się.ze nie da rady . Porazka. Omijac. Na lazdy negatyw wrzucaja sami 20pozytywow ,zeby nie byłi och widać.
Zalety

Wady

Podróby , tp nie jest FIRMA!

Extra informacje

Arleta / 2021-11-05

Juz nie wiedza co robic przebieraja sie robja balwanow z siebie.uciekajcje od nich jest wiele transmisji z tansza bizuterja aa o perfumach nie wspomne smierdza na alkohol robja z ludzi idiotow by kupowali Zibaczcje jak ten mezczyzna szybko sie irytuje popada w zlosc
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Bardzo duzo

Extra informacje

Konrad Tyniec / 2021-11-04

Dostałem bana na transmisję gdy zapytałem jak to możliwe że zapach Tom Ford jest sprzedawany za 160 zł przy cenie około 1000 zł w sklepie . Dostałem zwyzywany od troli z konkurencji hahahahah
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Dość oszustw / 2021-11-03

Nie polecam. Tę perfumy to fejk .W fajnych butelkach za duże pieniędzy. Choć dużo perfum , nie podróbek ( Hugo Boos , CalvinKlein, ) można kupić w drogeriach nawet taniej , w porównaniu cen fajkowych perfum u Darka. Teraz czas na promocję. Nie kupujcie ten szajs od Darka. Na początku pachną podobnie. I nawet nie źle.. Ale to omylnie. Później śmierdzą i powodują bóle głowy . Nie trzymają się długo. I wogle mogą być niebezpieczne. Nie wiadomo gdzie Darek ich kupuje. W Polsce jest karalne produkuwanie i spszedawanie podróbek. Dlia tego logicznie że taki szajs jest sprowadzany z gdzie indziej. Co mogę być niebezpieczne dla zdrowia. Ponieważ niema kontroli nad produktami które jest używane do produkcji tego szajsu. Nie ryzykujcie zdrowiem. Tę śmieci Nie warte i grosza. A wy zapłaci cię dużo więcej.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Szajs i podróba

Extra informacje

Mogą być niebezpieczne

Osukany klient / 2021-11-03

Ciekawi mnie, to wpisywanie zachwyconych klientów :) Żeby tak być obłudnym !!! Panie Dariuszu wstyd !!!!!! wystawianie sobie pozytywnych opinii .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Tomekk / 2021-11-03

Bardzo fajna perfumeria, dziekuje

Klaudekk00000 / 2021-11-03

Wlasnie otrzymałem paczkę, wszystko tak jak ma byc, dzieki !1
Zalety

ok

Wady

Extra informacje

Jolaajolaalala / 2021-11-03

Ekstra perfumy
Zalety

wszystko super

Wady

Extra informacje

Nowa klientka / 2021-11-03

Brak paragonu ,wiec to chyba lewa działalność :-/ widocznie coś mają na sumieniu skoro jako firma nie wysylają paragonu.... do tego "perfumy" smierdzą jakimś badziewem. Od lat kupowałam w sephorze ukochane perfumy , nie wiem pokusiło kupić przez neta. Porażka. Zapach znika po kilkunastu minutach i zostaje smród. Okłamują ludzi.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.00
Zalety

Wady

Podróby

Extra informacje

pan klient / 2021-11-03

jeśli komuś nie pasuje cena czy jakość perfum to zawsze może pójść do drogerii i zapłacić drożej :) nie rozmiem po co tak pluć jadem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

MON / 2021-11-02

Kupiłam tester kilka miesięcy temu ...przez pierwsze dni okey,ale po następnych kilku dniach smród taki że głowę chce urwać.Wole kupić drożej odłożyć pieniążki o być pewną że to oryginał
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Mnóstwo

Extra informacje

Nie

Zuza / 2021-11-01

Ten Online Shop to jakas masakra. Ten caly Szef po pijanemu robi Live, szok. Do tego te jego perfumy co sie testerami nazywaja, to one nawet obok orginalow nie lezaly. Jak mozna klijentow tak w ciula robic. Kosmetyki drozej gdzie indziej. Te Koce sa w Necie wiele taniej. No ale widocznie zawsze jakis glupkow znajda, obudzcie sie ludzie! P.S nie jestem od konkurencji Jak to ten Pan Wielki twierdzi. Kupilam od nich raz i nigdy wiecej!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60

Mycha / 2021-11-01

Odsyłam kupujących do linka https://www.youtube.com/watch?v=uyJrOFPPQSM&ab_channel=REPLIKIBEZTAJEMNIC Nie dawajcie się nabijać w butelkę.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

DliaDario / 2021-10-31

Drogi Darek, polecam poczytać paragrafy prawne o sprzedaży podróbek i okłamywanie ludzi że to jest oryginały. artykuł 305 ustawy Prawo własności przemysłowej, Prawo własności przemysłowej art. 120 ust. 3 pkt 3 pwp , art. 305 pwp, art. 13 § 1 kk, Artykuł 305 ust. 1 pwp ,art. 305 ust. 2 pwp, art. 305 ust. 3 pw , art. 46 kk, art. 305 pwp  art. 115 ust. 1 ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych . Spszedaż beż paragonu DzU z 15 marca 2013 poz. 363.), art. 62 (kks), art. 23 kks, art. 37 kks , art. 44 kks, art. 62 kks, art.47 kks, art. 51 kks . Proszę bardzo dobrze sobie przemyśleć o tym, czy taki biznes, jaki prowadzi Pan ,warty tego, żeby ponieść taki konsekwencji ? To jest karalne nie tylko grzywnę , ale również można trafić do więzienia. Pracownikami również polecam poczytać o tym i przemyśliać , czy ta praca warta tego, żeby być ukaranym. Ponieważ wy tam wszystkie wiecie co sprzedajecie. Jesteście fajnymi dziewczynami. Ale czy warto tak ryzykować?
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Zero

Wady

Spszedaż podróbek

Extra informacje

Nie polecam

DliaPanGrzesiek / 2021-10-31

Niestety nie znaleziono grup i postą na fb o oszustwie tej firmy. Jak Pan posiada taką informację, może warto się podzielić tutaj że wszystkimy? To pomoże ludziom oszukanym wspólnie zebrać te fakty, i zgłosić to do policji i sądu. Innym nie polecam kupować na Perfumeria Black.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadna

Wady

Podróby i szajs w fajnej butelce...

Extra informacje

Nie polecam

Grzesiek / 2021-10-31

Ze jeszcze nikt nie założył grupy na FB gdzie, klienci tej firmy, mogli by zamieszczać produkty które dostali, to dosyć szybko wyjaśniło by wszystkie oszczerstwa, domysły, mistyfikacje, taka sytuacja. Tych oryginalnych perfumetek nie ma nigdzie w perfumeriach, oni maja wyłączność na cały swiat ;)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Podroby czy nie podroby

Wady

Podroby czy nie podroby

Extra informacje

Niestety ja dostałem podrobki a nawet 10

Monika / 2021-10-31

Wydałam 120zl otrzymałam, przyprawiający o ból głowy smród, zamiast moich od lat używanych perfum. Za 100zl to można w Daglasie czy sephorze kupić perfumy na promocji, które będą długo trzymać zapach i nie będzie od nich bolała głowa, a nie dawać zarabiać tym oszustom. Uwaga nie otrzymałam żadnego paragonu, to się nadaje do zgłoszenia do US skąd wy nowych naiwniaków będziecie ciagle brac, przecież to oszustwo na raz, kto zapłaci kupę kasy za ładny podrobiony napis po raz drugi. Nigdy więcej!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Podrobki

Extra informacje

Brak paragonu

Beata / 2021-10-31

Polecam wszystkim zobaczyć ten filmik. https://youtu.be/vwUFR5uG_ME Przed tym jak coś takiego kupować u Darka . No chyba nie macie gdzie wyrzucić kasę. Osobiście, czuję się oszukana. Śmierdziące " pefumy" za duże pieniądze. Które nie są trwałe. Boli od nich głową. Jest nie trwałe. I daleko od oryginałów. Nie Polecam.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Szajs

Extra informacje

Nie polecam

Inna / 2021-10-30

Nie prawda że macie najtaniej! Taniej jest na kilku innych transmisjach j tam nie oszukują jak wy na podróbkach testerów! Paragonów też nie ma na nic!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Same kłamstwa

Extra informacje

Proszę się nie tłumaczyć / 2021-10-29

Nieważne ile zapłacisz Najważniejsze to jest to żeby dostać towar nie oszukany tutaj jest poruszane paru klientów naraz żeby się wybielić ja płacę i mam prawo wymagać przede wszystkim szacunku i płacę za towar który jest dobry Nie połamany jest folii towar a nie większość towarów to jest po prostu z odzysku więc proponuję przemyśleć wszystko mniej zarobić a po szanować klienta bo taki zarobek to jest na krótką metę a przede wszystkim Zostałem oszukany i nie jestem z żadnej konkurencji taką pracę jak wy robicie to nic z tego nie będzie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Extra informacje

Nie polecam Mam nadzieję że nie jestem sam Jest wiele więcej osób takich jak ja

Tomek_ / 2021-10-29

Trwałe perfumy to w douglasie !!!panie nie macie pojęcia …..zacznijcie czytaj w Google nr produktu i z jakiego pochodzenia są j ta cena !!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

!!!!

Extra informacje

Tomek_ / 2021-10-29

Ja jestem nowym obserwatorem już miałem kupować ale poprosiłem o numery i zdjęcia o już dziś mnie zablokowali już wiadomo ze wszystko repliki !!!!! Zdjęć ani nr nie dostałem !!!! Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.60
Zalety

Wady

Wprowadzają klienta w błąd

Extra informacje

Ane tka / 2021-10-29

Jestem zablokowana i tylko tu mogę napisać Perfumy sklepiki oraz testery to wszystko podróbki jak napisałam co o tym sądzę to mnie zablokowali i napisali zę jestem od konkurencji!!!!!!!! Śmiech na sali jeszcze mają czelność masakra.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Wady

Repliki blokują klientów co chcą zwroty

Extra informacje

Marzena / 2021-10-29

Masakra jak kłamie na transmisji swoich klientów że to konkurencja ja jestem zwykłym człowiekiem który kupił perfumy i zostałem oszukany po co takie kłamstwa i tak z czasem stracicie klientów za to że tak oszukujecie i kłamiecie
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kamila / 2021-10-29

Dałam się nabrać na oszustwo ze strony perfumerii Black mam nadzieję że wszystkie osoby które tam pracują odpowiedzą za oszustwa mam nadzieję że jest nas więcej wierzę w moc internetu że nie przejdzie to płazem
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Jola / 2021-10-29

Również kupiłem perfumy które były nie do końca napełnione więc czuję się bardzo oszukany również Myślę że nie tylko ja i zero odzewu ze strony sprzedającego po jakimś czasie dwóch tygodniach był odzew że niestety tak producent napełnia 0 wyjaśnienia więc też uważam że Jestem oszukana przez firmę Black perfumeria gdzie wpłaciłem pieniążki na konto dla paniKlaudia Bryja 31-1940-1076-5396-5409-0000-0000
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Zakupy Perfumeria BLACK - [email protected] opinie