Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Madam Rock
  • /
  • 1

Opinie o Madam Rock

madamrock.pl

Łąck

Zakupy  Madam Rock opinie
Asortyment
3.24
Dostawa
3.36
Łatwość zamawiania
3.58
Obsługa i reklamacje
2.94
Poziom cen
3.05

Średnia ocen

3.24

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

56

dodanych opinii

 

Patrycja / 2022-10-28

Dresy i kurtka ok , wysyłka po 3 dniach od zamówienia . Bardzo źle zapakowany towar ,bez żadnej foli czy papieru . Zapakowali w za mały karton i to tyle .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Poziom cen
3.75
Zalety

Żadnych

Wady

Towar źle zabezpieczony .

Extra informacje

Aga G. / 2022-10-17

Kupiłam na Madam Rock dwie pary butów. Z obu jestem bardzo zadowolona, obie świetnie prezentują się na nodze. Szczególnie zaskoczyły mnie Botki na słupku Rock Stel. Baaaardzo wygodne, mimo wysokiego obcasa.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Wygoda, śliczne :)

Wady

Extra informacje

Natka / 2022-10-04

Nie polecam ! Buty przyszły wadliwe ! Kontakt w sprawie zwrotu/wymiany na te same buty wolne od wad, praktycznie niemożliwy, ciągnący się przez kilka dni. Sklep nie zaoferował żadnego rabatu bądź wymiany na ich koszt. Czuję się oszukana bo zapłaciłam za coś czego nie ubiorę. Zastanawiam się jak w ogóle można wysłać takie buty klientowi, to kompletne nieposzanowanie mojego czasu i pieniędzy, nie wierzę, że nikt z obsługi nie zauważył tak mocnych defektów obuwia !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20
Zalety

Żadnych

Wady

Sporo

Extra informacje

Czas uzytkowania, w ogóle.

Iwona / 2022-08-29

Rzadko wystawiam opinię o produktach lub sklepie, ale tym razem nie można nie zrobić wyjątku! Zamówiona przeze mnie sukienka cekinowa czarna z piórami NB Carmen czarna XS/S, oraz buty First Lady Nudę rozmiar 40 (27 cm) są śliczne. Sukienka ma węższą podszewkę, za to więcej materiału kryjącego, co umożliwia swobodne jej dopasowanie. Jest pięknie wykończona cekinami, a ramiączka oraz dół sukienki – podszyte czarnymi piórkami. Całość wygląda niebotycznie, choć piórka przy przymierzaniu, oderwały się w liczbie 2…. jest bardzo wygodna; ubierana przez głowę, nie posiada żadnego zamka na plecach lub z boku Buty First Lady Nude, rozmiar 40, pasują jak ulał. Są pięknie wykończone. Efekt jest taki jak na zdjęciu samego produktu. Zdjęcia umieszczone na stronie madamrock oddają rzeczywisty wygląd rzeczy. Buty, są bardzo stabilne, a nie należę do osób, które chodzą regularnie na szpilkach. Obsługa madamrock ce***e się pełnym profesjonalizmem! Ogromna cierpliwość do klienta, wyczerpujące informacje, pomoc w podjęciu decyzji, jasny przekaz co należy zrobić, komunikatywność, kultura osobista, wychodzenie na przeciw oczekiwaniom klienta, szybka, dokładna i sprawna dostawa oraz wymiana towaru. Z pewnością zostanę stałym klientem madamrock! Warto! Gorąco polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

bogaty i oryginalny asortyment, turbo szybka dostawa i wymiana towaru, profesjonalna obsługa

Wady

odpadające piórka z sukienki

Extra informacje

Julia / 2022-08-04

Sklep ma bardzo ładne rzeczy, ale musi popracować nad obsługa klienta. Skoro jest problem ze zwrotami i reklamacjami (co jest bardzo ważne) to klienci będą wybierać inne sklepy, a szkoda bo asortyment świetny. Popracujcie nad tym i będzie naprawdę fajnie :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60

Klient / 2022-08-03

Omijajcie ten sklep szerokim łukiem! Ceny z kosmosu, a jakość tragiczna. Buty rozwaliły się po dwókrotnym założeniu. Ubrania sztuczne, a w bluzce poszedł szef. Zwrot nie dość że na mój koszt, to tylko kurierem. Kontakt beznadziejny, długi okres oczekiwania na odpowiedź. Wiadomości drogą mailową przeciągały się kilka dni. Nie polecam. Sklep nie warty żadnych pieniędzy!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Płock / 2022-08-03

Fajne rzeczy na stronie , ale po przeczytaniu komentarzy nie zdecyduje się na zakup.\r\nW tych czasach o klienta trzeba dbać!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Ola / 2022-07-29

Świetny sklep , wszystkim polecam z czystym sumieniem ????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysyłka , super ubrania

Wady

Extra informacje

Monika / 2022-07-27

Wszystko na wysokim poziomie.Super wykonanie, extra ceny oraz obsługa gorąco polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-07-25

Ostrzegam przed zamawianiem w tym sklepie! Zwrot nie jest w ogóle tam możliwy. A kontakt przeciąga się drogą mejlową juz ponad tydzień.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Klient / 2022-07-20

Ostrzegam przed zamawianiem w tym sklepie! Zwrot nie jest w ogóle chyba tam możliwy. Łamią prawa klienta. Zostałam zaszantażowana że jak nie wymienię towaru na inny (o zwrocie nie było w ogóle mowy) to nie wyślą mi innej rzeczy za którą zapłaciłam z góry. Poprostu pierwszy raz zostałam w ten sposób potraktowana w sklepie internetowym. Widzę że nie jestem tu jedyną niezadowoloną klientką.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Natalia R. / 2022-07-11

Jedyny sklep internetowy, w którym znajdę same perełki. Produktu bardzo dobrej jakości na każdą okazje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Oryginalne produkty

Wady

Brak

Extra informacje

daria / 2022-06-09

polecam, wszystko przychodzi jak na zdjęciu, szybka wysyłka :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

duzy asortyment, zawsze w trendach

Wady

Extra informacje

Sandra / 2022-06-07

Jak widzę po komentarzach nie tylko ja mam niesmak do sklepu. Zamówione legginsy Ola vloga, szew zszyty krzywo z jednej str 1 cm wystaje z drugiej około 4 cm legginsy były zamówione na wakacje. Zgłoszone od razu po otrzymaniu zamowienia na Fb, okazało się ze tam nie można, później przez maila… odp co 4 dni. Legginsy do tej pory leżą z metka w domu, oczywiście przy tempie odp nie mogłam ich zabrać na urlop. Najpierw odp otrzymałam, iż legginsy są jako pełnowartościowy produkt i nie maja wady, na co odesłałam zdjecie legginsów koleżanki, które maja szwy równe, powiedziano ze kurier może przyjechać i zabrać lub dostanę 10% na następne zakupy. Według prawa jakie mi przysługuje chciałam takie same legginsy wolne od wad… niestety takich nie posiadano „wyczerpały się” wiec poprosiłam o wymianę na chociaż inny model wolny od wad… uzyskalam odp, ze termin na wymianę minął!!! Śmieszny sklep działający na własnych zasadach i prawach, wiec jeśli będziecie chcieli coś zareklamować to pewnie odp po 2 latach i powiedza, ze termin minął hahaha
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Kontakt, reklamacja, towar

Extra informacje

Katarzyna / 2022-05-22

Wszystko super. Produkty zawsze zgodne z opisem i zdjęciami . Że zwrotu też żadnych problemów. Bardzo polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Mirka / 2022-05-22

Polecam sklep MadamRock
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80

Klient / 2022-05-20

Buty ok, ale zwrot to masakra. Nie dość że na koszt kupujacego to tylko kurierem. A zwrot gotówki następuje po 14 dniach od zwrotu.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Obsługa dno

Extra informacje

Małgorzata Tatesiuk / 2022-05-18

Cudowny sklep. Obsługa expres. Ciuchy przecudne . Polecam w 100%.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka dostawa

Wady

Brak

Extra informacje

Marta Sz / 2022-05-17

Jak najbardziej polecam sklep MadamRock :) Produkty najwyższej jakości, ekspresowa przesyłka oraz miła obsługa. Polecam :)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Justyna / 2022-05-12

Polecam świetna jakość szybka wysyłka ♥️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Izka 92 / 2022-05-12

Bardzo fajny asortyment! Zawsze rozmiary zgodne z opisem. Świetne oryginalne modele. Szybka wysyłka
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.60
Zalety

Super asortyment.

Wady

Dostawa mogłaby być tańsza.

Extra informacje

Szybka wysyłka.

Natalia / 2022-05-12

Jeden z najbardziej ulubionych moich sklepów internetowych! \r\nPiękne ubrania,często nowe kolekcje,wysyłki realizowane szybko i sprawnie,bardzo dobry i miły kontak.\r\nPolecam :-)
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Piękne ubrania. Szybka wysyłka.

Wady

Extra informacje

Kupuje na stronie sklepu od dawna!

Kinga / 2022-05-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Świetna jakość ubrań oraz profesjonalna obsługa. Jest to jeden z moich ulubionych sklepów!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Jakość, obsługa, szybkość dostawy

Wady

Nie zauważyłam

Extra informacje

Gosiakbalbinka / 2022-05-09

Serdecznie polecam ten sklep☺️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Katarzyna / 2022-04-21

Polecam ❤️????????
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Beata / 2022-04-15

Polecam z całego ❤️
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Olala / 2022-03-28

w rzeczywistości buty różnią się od tego na zdjęciu. Droga cena
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.20
Zalety

0

Wady

Extra informacje

Kamila / 2022-01-21

Uważajcie na ten nieuczciwy sklep! Właśnie stoję przed dylematem, czy nie iść z nimi do sądu za to co wyprawiają, ale musiałabym na starcie poniesieć koszty w kwocie 1000 zł, dlatego się zastanawiam czy się podjąć. Dopóki tam kupowałam od 2019 r. i nic nie zwracałam było ok, ale ostatnio jak zwróciłam całe zamówienie przyczepili się, że ubrudziłam białą bluzę i zyskała ona miano rzeczy używanej. Dodam, że ubrudzenie było niewielkiej plamki chyba od pudru na kapturze, które dałoby się wyczyścić w 1 min. Od Października nie mam ani bluzy ani pieniędzy, sprawa trafiła do rzecznika ale on nic nie może zrobić więcej, bo nie jest od egzekwowania pieniędzy od sprzedawcy! Jestem oburzona ich postępowaniem a wszystkie negatywne opinie to prawda. Nie warto robić u nich zakupów, jest wiele fajniejszych sklepów np. lovet shoes, ostatnio uznali mi gwarancje na buty w 3 dni i już miałam pieniądze na koncie. Dodam jeszcze, że bluzę odesłałam bo w ogóle nie zgadzała się ze zdjęciem i przyszła kompletna szmata za 180 zł. W tym samym zamówieniu kupiłam sukienkę, która miała piękne nasycone na zdj. kolorki a przyszła w normalnych niepodkręconych kolorach. Buty tez jak od nich zamawiałam to raczej takie na jeden sezon. Jak ktoś ma ochotę dowiedzieć się czegoś więcej, zapraszam. [email protected]
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20

Ewelona / 2022-01-14

Nie kupujcie w tym sklepie ! Poza ładnym towarem na zdjęciach spotkacie się tylko z właścicielka która oszukuje klientów . Tak jak poniżej w komentarzach potwierdzam , zwrotów i reklamacji ten sklep nie uwzględnia . Wielu klientów już zostało tak oszukanych , jeszcze chwila i będzie pozew zbiorowy . Nauczka o prawach konsumenta należy się właścicielce . Niech nie zapomina ze klient w sieci jest bardziej chroniony od tego co robi zakupy lokalnie .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Brak

Wady

Same wady

Extra informacje

Karolina / 2021-12-20

Żenada! Jakość ubrań tragiczna, kontakt bardzo słaby. Reklamacja cały czas trwania...Już 3 miesiące próbujemy się dogadać . Szkoda czasu na tą firmę i sklep.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60
Zalety

Wady

Jakość ubran -kontakt z firmą

Extra informacje

Natalia / 2021-12-09

Jak najbardziej polecam sklep Madam Rock.Wszystko przebiegło pomyślnie.Świetny kontakt z Biurem Obsługi Klienta Expresowa wysyłka a co najważniejsze Sklep Madam Rock ma świetny asortyment w atrakcyjnych cenach i doskonała jakość!Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Expresowa wysyłka, bogaty asortyment

Wady

Extra informacje

Bardzo dobra jakość produktów

Natalia / 2021-12-09

Jak najbardziej polecam sklep Madam Rock.Wszystko przebiegło pomyślnie.Świetny kontakt z Biurem Obsługi Klienta Expresowa wysyłka a co najważniejsze Sklep Madam Rock ma świetny asortyment w atrakcyjnych cenach i doskonała jakość!Szczerze polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Expresowa wysyłka, bogaty asortyment

Wady

Extra informacje

Bardzo dobra jakość produktów

Ilona / 2021-12-08

Buty piękne ale jakość jak za taką cenę tragedia
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.20
Zalety

Wyglad

Wady

Wykonanie

Extra informacje

Nieznajoma / 2021-12-08

Chciałam sobie zamówić buty z Madam Rock, ale po tych wszystkich komentarzach jednak czuje się zniechęcona. Zakupię gdzie indziej.

Agnieszka / 2021-11-26

Kupiłam botki ,które okazały się za duże.Tuz na drugi dzień odesłałam buty z wyjaśnieniem i z mailem jaki jest powód zwrotu(za duże,a to najmniejszy rozmiar) Buty dotarły do Sklepu w ciągu 5 dni ,a pieniazkow nie można było się doprosić bo jak twierdzą naja na to aż 14 dni.Ogólnie nie polecam ,pierwszy raz spotkałam się z tak długim czasem zwrotu pieniędzy, a nie pierwszy raz robię zakupy w sieci .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Uprzejmą pani w sklepie internetowym

Wady

Długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy

Extra informacje

0

Rureczka2 / 2021-11-24

Polecam z całego serca. Jestem stałą klientką buty zawsze w 100% spełniają moje oczekiwania. Zawsze ekspresowa wysyłka. Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie ( w innych sklepach dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem) Ubrania oryginalne, pięknie zapakowane. 100 razy tak!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Martyna / 2021-11-18

Wszystko jest okay do momentu pierwszego i zarazem jedynego zwrotu jednej z zamówionych sukienek . Mimo, ze maja obowiązek przyjąć zwrot co wynika bezpośrednio z ustawy i obowiązujących przepisów , zwrotu nie przyjęli . Zamówiła dwie sukienki z czego jedna wykonana była z materiały cienkiego, przezroczystego , wyglądała zupełnie inaczej niż na zdjęciach . Postanowiłam wiec odesłać zamówiony towar. Otrzymali towar nienaruszony., nieużywany z metkami . Jakość wykonania tej sukienki porównywalna do najtańszych chińskich produktów . Odpowiedz jaka otrzymałam - zapach sukienki świadczy o jej używaniu . Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem szacunku i robieniem problemu z powodu zwrotu pieniędzy . Absolutnie odradzam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Iza / 2021-10-23

Najgorszy sklep. ! \r\nChamska obsługa ! \r\nWysyłają towar z wadami . \r\nNa zamówienie czeka się ponad tydzień . \r\nI tak jak w poniższych komentarzach nie masz prawa zwrotu , bo tak zakręcą że ani kasy ani towaru .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Oszuści

Extra informacje

Dagmara / 2021-06-02

Zgadzam się z opiniami wszystkich innych osób. Radzę omijać ten sklep szerokim łukiem. Dostawa 7dni roboczych gdzie pisze 48h, max 72h. Masakra. A spróbuj tylko zwrócić to za zwrotem pieniędzy to już się nie doczekasz. Gubienie kartek z danymi do zwrotu po czym piszą po tygodniu, że nie mają danych do zwrotu. Kpina i żenada. Uważajcie na ten sklep!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Marcelina / 2021-05-19

Do póki zamawiasz i wszystko ci pasuje i nie odsyłasz to jest wporządku ale spróbuj zrobić zwrot raz drugi trzeci to Ci pokażą kim jesteś dla nich . Nie klientem ! Tylko śmieciem . Wcisną Ci, że przysłałeś ubrudzone ubranie i nara ! Towar odsyłają na twój koszt i pozamiatane. Taką taktykę obrał właśnie ten sklep. A raczej Pani z obsługi, która chyba buciorami ubrudziła bluzkę po to by zarobić (procent od sprzedaży musi się zgadzać ). Przymknęłam oko na to że sprzedają towar którego nie maja na stanie, musiałam czekać ok 2 tyg , przymknelam również oko na to ze przysyłają towar z wadami ale to ze kłamią że odesłałam im towar brudny doprowadził do tego ze już nigdy nie zakupie nic w tym sklepie i odradzam każdemu !!! Na informacje o negatywnych opiniach w sieci odpowiadają, że wystawiają je ludzie którzy chcą coś wyłudzić a przecież maja tyle pozytywnych i zadowolonych klientów . Szanowna Pani z obsługi Przecież oczywiste jest że nie będziecie stosować tej taktyki na każdym kliencie i nie każdy klient robi zwrot towaru. NAJGORSZY SKLEP W SIECI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Czasami Ładny towar

Wady

NIEWŁAŚCIWE TAKTYKI WOBEC KLIENTA

Extra informacje

Nika / 2021-03-24

Kupiłam botki na Madamrock po 3 wyjściu pękły na -1. A przecież buty na zime powinny być przystosowane na zime, a tanie nie były 170 zł, fatalna jakość. Wysłałam je do reklamacji po 2 tygodniach zero informacji. A podawałam numer telefonu mail. Czyli zmarnowane 170 zł za buty i 20 za wysyłkę. Nie polecam. Szanująca się firma dbałaby o klienta udzieliła by chociaż informacji. Jednak ta taka nie jest. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Jakość względem ceny

Extra informacje

Kasia / 2021-03-19

Najgorszy sklep.. wystawia towar w sklepie, a potem okazuje się że go nie ma ... OMIJAJCIE TEN SKLEP...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kupiłam buty z tego sklepu / 2021-03-04

Kupiłam buty z tego sklepu zapłaciłam z góry. Sklep z cenami z kosmosu myślałam że i jakoś bytów będzie super. Kozaki za kolano przyszły z defektem. Mają jeden bok ciemniejszy niż reszta. Nawet nie chce mi się tego komentować. Ogromna starta pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Slly / 2021-01-31

Zrobiłam ze 4 zamówienia w tym sklepie, wszystkie dotarły bez problemu. Towar zgodny z opisem. Buty zimowe noszę 3 rok i teraz dopiero zaczęła pękać podeszwa. Snickersy nosiłam 2 lata prawie codziennie wiosną i latem i nic się z nimi nie działo. Nawet ozdobne kwiat i świecące element od nich nie odpadły. Nie wiem jak z droższymi butami, kupowałam na promocji te średnie cenowo. Styl fajny, buty w porzo za cenę na promocji. Nie śmierdzą jak ktoś twierdzi i na pewno nie jest to chiński plastik, nie mają zapachu chińszczny. Fakt z cenami lepiej poczekać na promocje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

fajnyy styl butów

Wady

Extra informacje

Martulka / 2021-01-26

Polecam w 100%. Buty wysokiej jakości i z pewnością wyjątkowe. Ubrania modne, piękne zawsze zgodne z opisem. Jestem stałą klientką i z pewnoscia jeszcze nie rqz zrobię tam zakupy. WW razie problemów zawsze pomogą. Polecam!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, super jakość

Wady

Brak

Extra informacje

Daria / 2021-01-12

Witam nie polecam sklepu..Kupiłam buty na prezent za 250zl..buty rozleciały się po dwóch dniach chodzenia.naprawa trwała ponad miesiąc i na koniec okazało się że regulamin reklamacji nie do końca jest wiarygodny bo jestem obciążona kosztem wysyłki mimo że wina leżała po ich stronie..odpisali że zwróciliby mi koszt wysyłki jeśli reklamacja byłaby uzasadniona czyli nie dało się ich naprawić a to że kupiłam wadliwy towar to znaczy że mam dopłacić bo na swój koszt to naprawiają..śmieszne potraktowanie konsumenta..nie polecam..doplacilam kolejne 20zl do butów nie wiem za co..
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80
Zalety

Wady

Zł obsługa klienta.. długa reklamacja i obciążanie koszt naprawy klienta mimo winy sklepu

Extra informacje

Gosia N / 2020-11-25

Buty to istna masakra. Za taką cenę klient ma prawo oczekiwać towaru znacznie lepszej jakości. Buty praktycznie nie używane, założone kilka razy, a po miesiącu rozkleiły się. Jeszcze żaden sklep tak mnie nie zawiódł. Czekam obecnie na reklamację- mam nadzieję, że sklep odpowiednio rozwiąże problem.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Duży wybór

Wady

Słaba jakość, cena nieadekwatna do jakości obuwia

Extra informacje

Nika / 2020-10-30

Kupiłam botki, wyglądały ślicznie, na dostawę nie musiałam długo czekać. Jednak jakość butów okazała się mizerna. Buty założyłam 2 razy: raz do samochodu, raz przeszłam 100 metrów i odpadła połowa obcasa. Złożyłam reklamację i odesłałam buty. Obsługa reklamacji niekompetentna. Nie otrzymałam informacji kiedy mogę spodziewać się zwrotu naprawionych butów (lub ewentualnie zwrotu pieniędzy). Lakonicznie, że zgodnie z prawem 14 dni na rozpatrzenie reklamacji. Gdybym wiedziała, że tak to wygląda zamiast na kuriera na odesłanie butów wydałabym pieniądze na szewca. Zdecydowanie Nie polecam!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
3.60
Zalety

duży wybór produktów

Wady

słaba jakość

Extra informacje

buty miałam na nogach dwa razy

Daria / 2020-09-22

Jestem zaskoczona negatywnymi opiniami. Ja zawsze jestem zadowolona z otrzymanego towaru a zakupy zrobiłam już w sklepie na prawie 2 tysiące, nigdy z żadnymi butami nic mi się nie stało.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Najnowsze trendy w dobrej cenie.

Wady

Extra informacje

Jestem klientem od roku.

Marienka / 2020-09-10

Nie polecam. Buty odesłane tego samego dnia co dostawa. Firma twierdzi że noszą ślady użytkowania.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Wiktoria / 2020-08-26

Nigdy nie robię nikomu pod górkę i nie pisze złych opinii, ale sklep przeszedł wszelkie moje oczekiwania! Wszelkie złe opinie są trafne! Temat reklamacji trafiony w punkt. Kupiłam dres, który nałożyłam raz! Dresik zmechacił się na pupie oraz było widać przetarcia na bluzie, lampas się odpruł, po 4h noszenia, wyglądał okropnie a nie kosztował mało. Sklep upiera się, że to uszkodzenia zewnętrzne, kontakt ze sklepem fatalny, tłumaczeń takich nie słyszałam nigdzie, sklep nawet nie posiada gwarancji producenta ! Nigdy nie miałam takich problemach przy tak szybkiej i mocno widocznej wadzie! Szkoda czasu na walkę z wiatrakami. Nie polecam nikomu, rozmawiałam z producentem, z rzeczoznawca i RPK, czas i nerwy zmarnowane, nie mam niestety czasu chodzić po sądach !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Nie ma

Wady

Bardzo problematyczna reklamacja, słaby gatunek dresu,

Extra informacje

1 dzień użytkowania w aucie !

Adam / 2020-08-05

Fatalna obsługa klienta, nieprzestrzeganie przepisów podatkowych, odmowa wystawienia faktury VAT dla osoby fizycznej!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Adam / 2020-08-05

Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Iwona / 2020-05-24

Buty oferowane przez sklep można kupić u tzw. chińczyka po dużo niższej cenie. Po drugie- jakość taka sobie. Snickersy po pierwszym deszczu rozkleiły się. Po trzecie- w ciepłe dni but i noga zaczynają brzydko pachnieć.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.60

Arsen / 2020-05-15

Kupione adidasy rozpadły się po trzech mc.Reklamacja została uznana, zamiast zwrotu gotówki wciskanie vouchera,sprawa oparła się o konsumenta,obsługa okropna,do tej pory ani butów,ani gotówki,ani vouchera (który notabene niby miałam dostać jak wycofam negatyw). giną tez negatywy ze strony.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Wady

Extra informacje

3 mc

Fiona / 2019-09-05

Tak dobrych cen to chyba w żadnym innym sklepie nie ma
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00

Zakupy Madam Rock opinie