Opiniuj24.com - Podziel się opinią!

  • Zakupy
  • /
  • Sklepy internetowe
  • /
  • Madam Rock
  • /
  • 1

Opinie o Madam Rock

madamrock.pl

Łąck

Zakupy  Madam Rock opinie
Asortyment
3.06
Dostawa
3.25
Łatwość zamawiania
3.63
Obsługa i reklamacje
2.38
Poziom cen
2.94

Średnia ocen

3.05

w skali od 1 do 5.

 

Na podstawie

16

dodanych opinii

 

Agnieszka / 2021-11-26

Kupiłam botki ,które okazały się za duże.Tuz na drugi dzień odesłałam buty z wyjaśnieniem i z mailem jaki jest powód zwrotu(za duże,a to najmniejszy rozmiar) Buty dotarły do Sklepu w ciągu 5 dni ,a pieniazkow nie można było się doprosić bo jak twierdzą naja na to aż 14 dni.Ogólnie nie polecam ,pierwszy raz spotkałam się z tak długim czasem zwrotu pieniędzy, a nie pierwszy raz robię zakupy w sieci .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.00
Zalety

Uprzejmą pani w sklepie internetowym

Wady

Długi czas oczekiwania na zwrot pieniędzy

Extra informacje

0

Rureczka2 / 2021-11-24

Polecam z całego serca. Jestem stałą klientką buty zawsze w 100% spełniają moje oczekiwania. Zawsze ekspresowa wysyłka. Kontakt ze sprzedającym na najwyższym poziomie ( w innych sklepach dodzwonić się na infolinię graniczy z cudem) Ubrania oryginalne, pięknie zapakowane. 100 razy tak!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
5.00
Zalety

Szybka wysylka, towar zgodny z opisem, jakość, obsługa

Wady

Extra informacje

Martyna / 2021-11-18

Wszystko jest okay do momentu pierwszego i zarazem jedynego zwrotu jednej z zamówionych sukienek . Mimo, ze maja obowiązek przyjąć zwrot co wynika bezpośrednio z ustawy i obowiązujących przepisów , zwrotu nie przyjęli . Zamówiła dwie sukienki z czego jedna wykonana była z materiały cienkiego, przezroczystego , wyglądała zupełnie inaczej niż na zdjęciach . Postanowiłam wiec odesłać zamówiony towar. Otrzymali towar nienaruszony., nieużywany z metkami . Jakość wykonania tej sukienki porównywalna do najtańszych chińskich produktów . Odpowiedz jaka otrzymałam - zapach sukienki świadczy o jej używaniu . Nigdy nie spotkałam się z takim brakiem szacunku i robieniem problemu z powodu zwrotu pieniędzy . Absolutnie odradzam !
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.80

Iza / 2021-10-23

Najgorszy sklep. ! \r\nChamska obsługa ! \r\nWysyłają towar z wadami . \r\nNa zamówienie czeka się ponad tydzień . \r\nI tak jak w poniższych komentarzach nie masz prawa zwrotu , bo tak zakręcą że ani kasy ani towaru .
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00
Zalety

Żadne

Wady

Oszuści

Extra informacje

Dagmara / 2021-06-02

Zgadzam się z opiniami wszystkich innych osób. Radzę omijać ten sklep szerokim łukiem. Dostawa 7dni roboczych gdzie pisze 48h, max 72h. Masakra. A spróbuj tylko zwrócić to za zwrotem pieniędzy to już się nie doczekasz. Gubienie kartek z danymi do zwrotu po czym piszą po tygodniu, że nie mają danych do zwrotu. Kpina i żenada. Uważajcie na ten sklep!!!!!!!
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.20

Marcelina / 2021-05-19

Do póki zamawiasz i wszystko ci pasuje i nie odsyłasz to jest wporządku ale spróbuj zrobić zwrot raz drugi trzeci to Ci pokażą kim jesteś dla nich . Nie klientem ! Tylko śmieciem . Wcisną Ci, że przysłałeś ubrudzone ubranie i nara ! Towar odsyłają na twój koszt i pozamiatane. Taką taktykę obrał właśnie ten sklep. A raczej Pani z obsługi, która chyba buciorami ubrudziła bluzkę po to by zarobić (procent od sprzedaży musi się zgadzać ). Przymknęłam oko na to że sprzedają towar którego nie maja na stanie, musiałam czekać ok 2 tyg , przymknelam również oko na to ze przysyłają towar z wadami ale to ze kłamią że odesłałam im towar brudny doprowadził do tego ze już nigdy nie zakupie nic w tym sklepie i odradzam każdemu !!! Na informacje o negatywnych opiniach w sieci odpowiadają, że wystawiają je ludzie którzy chcą coś wyłudzić a przecież maja tyle pozytywnych i zadowolonych klientów . Szanowna Pani z obsługi Przecież oczywiste jest że nie będziecie stosować tej taktyki na każdym kliencie i nie każdy klient robi zwrot towaru. NAJGORSZY SKLEP W SIECI
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
2.20
Zalety

Czasami Ładny towar

Wady

NIEWŁAŚCIWE TAKTYKI WOBEC KLIENTA

Extra informacje

Nika / 2021-03-24

Kupiłam botki na Madamrock po 3 wyjściu pękły na -1. A przecież buty na zime powinny być przystosowane na zime, a tanie nie były 170 zł, fatalna jakość. Wysłałam je do reklamacji po 2 tygodniach zero informacji. A podawałam numer telefonu mail. Czyli zmarnowane 170 zł za buty i 20 za wysyłkę. Nie polecam. Szanująca się firma dbałaby o klienta udzieliła by chociaż informacji. Jednak ta taka nie jest. Nie polecam
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.80
Zalety

Brak

Wady

Jakość względem ceny

Extra informacje

Kasia / 2021-03-19

Najgorszy sklep.. wystawia towar w sklepie, a potem okazuje się że go nie ma ... OMIJAJCIE TEN SKLEP...
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Kupiłam buty z tego sklepu / 2021-03-04

Kupiłam buty z tego sklepu zapłaciłam z góry. Sklep z cenami z kosmosu myślałam że i jakoś bytów będzie super. Kozaki za kolano przyszły z defektem. Mają jeden bok ciemniejszy niż reszta. Nawet nie chce mi się tego komentować. Ogromna starta pieniędzy
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
1.00

Slly / 2021-01-31

Zrobiłam ze 4 zamówienia w tym sklepie, wszystkie dotarły bez problemu. Towar zgodny z opisem. Buty zimowe noszę 3 rok i teraz dopiero zaczęła pękać podeszwa. Snickersy nosiłam 2 lata prawie codziennie wiosną i latem i nic się z nimi nie działo. Nawet ozdobne kwiat i świecące element od nich nie odpadły. Nie wiem jak z droższymi butami, kupowałam na promocji te średnie cenowo. Styl fajny, buty w porzo za cenę na promocji. Nie śmierdzą jak ktoś twierdzi i na pewno nie jest to chiński plastik, nie mają zapachu chińszczny. Fakt z cenami lepiej poczekać na promocje.
Asortyment
Dostawa
Łatwość zamawiania
Obsługa i reklamacje
Poziom cen
4.80
Zalety

fajnyy styl butów

Wady

Extra informacje

Zakupy Madam Rock opinie